Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@vladr Ahoj, podobne. Dnes 4 mesice a uz vic nez tyden kasle. Nos ucpany nejspis taky, porad z neho neco lovim. Teploty byly jen jeden den. Nic jsme od lekare nedostali, tak snad uz to bude dobry.
@Sallyna jj teploty měl taky jen 2 dny…co sme byli na kontrole ve čtvrtek…4. den tak řekla že je čistý když ho poslouchala a že mám dál dávat kapky…rýmu naštěstí neměl
ale jestli to máš podobné tak to asi budou mívat delší dobu…
Náš malý už není úplné miminko, teď je mu 16 měsíců, ale od prosince má kašel podruhé, první trval tři týdny a teď už je to asi 16 dní a pořád je po ránu zahleněný a kašle. Trvá to fakt dlouho
@Aduš8 a nějaké kapky ai dávala třeba ten týden a pak nic nebo nějak jinak si to řešila?
@vladr u prvního jsem měla Mucosolvan sirup a na noc nějaký na zklidnění, protože kašlal celou noc. Teď jsme dostali Hedelix a na noc ten samý, jako předtím. Nevím, jestli je k sehnání v ČR, my bydlíme v Německu. Ale zabíral suprově, malý se fakt až na pár probuzení vyspal. Řekla bych, že ten Hedelix mu to rychleji uvolnil a odkašlával dřív.
@Aduš8 mucosolvan mám..ale bokem jsem si koupila hedelix sirupa a na nc máme fenistil kapky…tak možu zkusit dávat to ![]()
@vladr nám řekla Dr. sirup na odkašlávání ráno a v poledne, večer potom to na zklidnění,abychom se oba vyspali. Ale za mě tedy Mucosolvan nic moc ![]()
Ahoj. Náš malý má 4 měsíce. Byla jsem s ním před týdnem u doktorky. Měl teploty a kašlal abyl taký zahleněný…dostali sme na kakšel mucosolvan, fenistil a prednisonové čípky, ale jen pokud by malý nějak špatně dýchal…doktorka říkala že mimina se zbavují špatně kašle, tak mě zajímá jak dlouho trval kašlík u vašich miminek?…má už kašel týden a furt kašle.