nachlazení x kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4444
19.10.08 21:13

nachlazení x kojení

ahoj, jaké léky se můžou používat na nachlazení(rýma, kašel, bolest v krku, teplota), když kojím. Moc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
19.10.08 21:26

Panadol, brufen, čaj s medem. Do krku bioparox nebo běžné kapky, které jsou i mimiverzi sirupu..

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.10.08 21:31

juj, po bioparoxu se já dusím :roll: asi mám alergii.

Mně vždycky radili ať používám všechny léky, které jsou určené pro děti do tří let.
Takže prostě třeba to , co píše Lesina, nebo Nurofen sirup (ten jsem si teda musela dávat do čaje, uáááá), na rýmu kapičky Otrivin pro děti - ten já používám stále!! Dělá mi moc dobře, nedráždí mi sliznici v nose a jiný už nekupuju i bez kojení.
Na dráždivý kašlík taky prostě nějaké kapky na tlumení kašle pro děti, a na vlhký kašel Hedelix sirup. ten chuťově snesu (chutná jako lékořice), nebo Mucosolvan (ale ten mi teda zrovna nejede..... spíš mi přímo zvedá žaludek)

• Citovat
  • Upravit
2431
19.10.08 21:49

No nevím,mě v lékárně řekli,že max Vincentku cucavý bonboný a na rýmu stříkat do nosu,když jsem se ptala jestli můž něco jiného tak mi to nedoporučovali,krom toho bioparox,ale když se po něm dusíš.Já bych si ty kapky nedávala ani ten sirup zajdi raději do lékarny.nebo k mudře,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
19.10.08 22:20

Mě proti nachlazení a bolesti v krku moc pomáhá Preventan- od té doby,co ho beru na doporučení naší lékárnice, tak se mi (klepu na dřevo) podobné problémy vyhýbají. Poslední dobou mě pořád pobolívalo v krku, kašel,rýma,zase krk, angína- zkrátka mi pořád něco bylo-už jsem chtěla i přestat kojit, kvůli zvýšení imunity, ale co beru ten Preventan (1,5 měsíce) tak jakoby mávnutím kouzelného proutku dobrý. Může se při kojení i v těhu- je to tam přímo napsáno.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex