zánět prsa,2roky nekojím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
14.10.08 13:08

zánět prsa,2roky nekojím

Ahoj maminky!Už několikrát mi emimino poradilo,tak se obracím opět se svým problémem. Cca 2roky už nekojím. Od pátku se mi udělal zánět v prsu.Od prakt.lékaře jsem dostala antib.amoxyklav, nelepšilo se to a v pondělí jsem si zašla do nemocnice. V prsu se mi udělala taková bolestivá hrudka. Bála jsem se,že mě to budou řezat, ale dostala jsem další antib.k těm mým- summamed na 3dny a mazat ketonalem. Je to malinko lepší,ale i tak jsem pěkně vyplašená. Cítím tam pořád hrudku. Celkový napětí toho prsa,malinko i druhého,svědění a bolest, i když se nedotýkám. Máte prosím někdo stejnou zkušenost? Nevěřím,že antib. tu hrudku zničí…Budu ráda za každou odpověď nebo radu,co ještě mohu udělat. Děkuji moc!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
182
1.1.15 20:00

Ahoj Lištičko, koukám, že Tvůj příspěvek je sice staršího data, ale ráda bych se zeptala, zda se Ti zánět ještě někdy vrátil. Já totiž už taky nekojím 2 roky a v dubnu mě šíleně bolelo pravé prso..celý měsíc..hrůza, ani jsem se nemohla obléct..MUDr. mě poslal na UTZ, vše v pohodě, začala jsem užívat Pupálku dvouletou a přešlo to.. teď - po téměř roku jsem znovu těhotná a začalo to zas.. dokonce mi mírně zduřelo podpaží- na kontrolo vše ok- prý je to spojené s hormonama..taky mě to znervoznuje, ale hlavně že na UTZ vše ok..chjo.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí