Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj maminky!Už několikrát mi emimino poradilo,tak se obracím opět se svým problémem. Cca 2roky už nekojím. Od pátku se mi udělal zánět v prsu.Od prakt.lékaře jsem dostala antib.amoxyklav, nelepšilo se to a v pondělí jsem si zašla do nemocnice. V prsu se mi udělala taková bolestivá hrudka. Bála jsem se,že mě to budou řezat, ale dostala jsem další antib.k těm mým- summamed na 3dny a mazat ketonalem. Je to malinko lepší,ale i tak jsem pěkně vyplašená. Cítím tam pořád hrudku. Celkový napětí toho prsa,malinko i druhého,svědění a bolest, i když se nedotýkám. Máte prosím někdo stejnou zkušenost? Nevěřím,že antib. tu hrudku zničí…Budu ráda za každou odpověď nebo radu,co ještě mohu udělat. Děkuji moc!!!!
Ahoj Lištičko, koukám, že Tvůj příspěvek je sice staršího data, ale ráda bych se zeptala, zda se Ti zánět ještě někdy vrátil. Já totiž už taky nekojím 2 roky a v dubnu mě šíleně bolelo pravé prso..celý měsíc..hrůza, ani jsem se nemohla obléct..MUDr. mě poslal na UTZ, vše v pohodě, začala jsem užívat Pupálku dvouletou a přešlo to.. teď - po téměř roku jsem znovu těhotná a začalo to zas.. dokonce mi mírně zduřelo podpaží- na kontrolo vše ok- prý je to spojené s hormonama..taky mě to znervoznuje, ale hlavně že na UTZ vše ok..chjo.. ![]()