Nachytala jsem syna

Anonymní
3.5.19 11:08

Nachytala jsem syna

Můj syn 15 let (9 třída) byla sem na nákupu přišla jsem domu a v synovem pokoji byl syn s holkou a leželi tam a líbali se holka mela skoro vyvlecene tričko jak sem otevřela tak odešla a syn se ted stidi. Máji Vaše děti taky přítelkyně? Od kolika let?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
09Veronika09
3.5.19 11:09

Co je na tom mít v 15 letech holku?

• Citovat
  • Upravit
1502
3.5.19 11:12

Tak příště už budete klepat. Kupte mu prezervativy, promluvte s ním a držte si palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25538
3.5.19 11:15
@MP Krista píše:
Tak příště už budete klepat. Kupte mu prezervativy, promluvte s ním a držte si palce.

přesně tak.. jen si ověřte, že holce už BYLO 15, do té doby je to trestné…
bohužel se někdy (většinou) tyhle mladičké páry rozejdou a ex post nám to dotyčné 14leté dívenky, případně jejich matičky, chodí hlásit jako tr. čin… což je pak opravdu pro všechny strany „výživné“… :nevim:

Příspěvek upraven 03.05.19 v 11:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1

Poucit, nechat si ukazat na okurce ci bananu nasazovani kondomu, zásobit kondomy a hlavne klepat. Holky se na ferovku zeptej, zda pouziva antikoncepci, ze nehodlas za svoje nezletile jelito cálovat alimenty a byt babickou.
No sice je mu 15, ale rozhodne bych nebyla nadsena, ze by si mel holku tahat domu a sustit ji u nas doma, i když muze ji ohnout nekde v parku…

• Citovat
  • Upravit
193

Nepříjde mi na tom nic zvláštního. :lol: Buďte v klidu. Má dcera randí od 15ti normálně. Teď má 17 a opravdu jsem jednou přišla domů nevhod. A nevím komu bylo trapněji. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
3.5.19 11:16

Bylo by dobré, aby věděl, že do 15 ta holka ofiko nemůže. Aby neměl problémy, kdyby se na něho naštvala. Znáš ty dnešní nanynky, všechny byly znásilněný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5128
3.5.19 11:19

Doufám, že moje děti budou po mě a nezačnou dřív něž v 18 :lol: :lol: :lol:
Ne ted vážně - asi vám bylo trapně oběma - takže příště klepat, se synem si domluvit pravidla, poučit o bezpečném sexu a hlavně zjistit, jestli dotyčné už bylo 15, ať nemá zbytečné problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
3.5.19 11:19

Mne to prijde zvlastni, ze je ještě na zakladce, sice je mu patnact, ale porad je na zakladce. Je rozdil 15 a 17 let. A s holkou se po FB rozejde a ta mu muze udelat pekne peklicko, jestli to je spoluzacka. Tak se zakladatelko priprav, ze taky můžete skoncit u cajtu nebo na socialce. Proste devatak si nemá domu tahat holku. Tecka, at si ji ojede nekde v parku, ale netaha ji domu…pak se vyvarujes trapných chvilek…

• Citovat
  • Upravit
24989
3.5.19 11:23

Ja si začla s manželem ve 14 a domů jsem ho normálně zvala, sex byl až po 15. narozkách a dávali jsem si bacha, aby nás nenachytali, ale stane se no… nedělej z toho vědu, časem to přejde a za 10 let se tomu bude smát. a příště klepej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
3.5.19 11:24

@Hanka1 ano to máte pravdu, dcera v tomto věku měla také zakázané si vodit „kamarády“ domů pokud nebudeme doma já nebo manžel. Spíše je to opravdu o nastavení nějakých pravidel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40785
3.5.19 11:28
@Anonymní píše:
Můj syn 15 let (9 třída) byla sem na nákupu přišla jsem domu a v synovem pokoji byl syn s holkou a leželi tam a líbali se holka mela skoro vyvlecene tričko jak sem otevřela tak odešla a syn se ted stidi. Máji Vaše děti taky přítelkyně? Od kolika let?

V dnešní době zženštilých mladíků bych ted slavila, že je můj syn na holky, opravdu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
3.5.19 11:29

A co jako? To si muze do pokojicku pozvat buchtu az ve 40? Kup mu gumy, pres nej zjistit jestli ma holka treba prasky, kdyz si provede holku priste, muzes na nakup i radsi na nehty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.19 11:31

Nepřijde mi na tom nic divného, já svého muže poznala v šestnácti, už jsme spolu 20 let… Nejdřív jsme se jen vodili za ruce a líbali, ale později samozřejmě doma došlo i na něco víc. Teď je dcera v první třídě a „miluje“ spolužáka, zatím si jen posílají zamilovaná přáníčka :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
3.5.19 11:31
@free333 píše:
V dnešní době zženštilých mladíků bych ted slavila, že je můj syn na holky, opravdu… :)
:mrgreen: :potlesk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí