Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak příště už budete klepat. Kupte mu prezervativy, promluvte s ním a držte si palce.
@MP Krista píše:
Tak příště už budete klepat. Kupte mu prezervativy, promluvte s ním a držte si palce.
přesně tak.. jen si ověřte, že holce už BYLO 15, do té doby je to trestné…
bohužel se někdy (většinou) tyhle mladičké páry rozejdou a ex post nám to dotyčné 14leté dívenky, případně jejich matičky, chodí hlásit jako tr. čin… což je pak opravdu pro všechny strany „výživné“… ![]()
Příspěvek upraven 03.05.19 v 11:16
Poucit, nechat si ukazat na okurce ci bananu nasazovani kondomu, zásobit kondomy a hlavne klepat. Holky se na ferovku zeptej, zda pouziva antikoncepci, ze nehodlas za svoje nezletile jelito cálovat alimenty a byt babickou.
No sice je mu 15, ale rozhodne bych nebyla nadsena, ze by si mel holku tahat domu a sustit ji u nas doma, i když muze ji ohnout nekde v parku…
Nepříjde mi na tom nic zvláštního.
Buďte v klidu. Má dcera randí od 15ti normálně. Teď má 17 a opravdu jsem jednou přišla domů nevhod. A nevím komu bylo trapněji. ![]()
Bylo by dobré, aby věděl, že do 15 ta holka ofiko nemůže. Aby neměl problémy, kdyby se na něho naštvala. Znáš ty dnešní nanynky, všechny byly znásilněný.
Doufám, že moje děti budou po mě a nezačnou dřív něž v 18
![]()
Ne ted vážně - asi vám bylo trapně oběma - takže příště klepat, se synem si domluvit pravidla, poučit o bezpečném sexu a hlavně zjistit, jestli dotyčné už bylo 15, ať nemá zbytečné problémy.
Mne to prijde zvlastni, ze je ještě na zakladce, sice je mu patnact, ale porad je na zakladce. Je rozdil 15 a 17 let. A s holkou se po FB rozejde a ta mu muze udelat pekne peklicko, jestli to je spoluzacka. Tak se zakladatelko priprav, ze taky můžete skoncit u cajtu nebo na socialce. Proste devatak si nemá domu tahat holku. Tecka, at si ji ojede nekde v parku, ale netaha ji domu…pak se vyvarujes trapných chvilek…
Ja si začla s manželem ve 14 a domů jsem ho normálně zvala, sex byl až po 15. narozkách a dávali jsem si bacha, aby nás nenachytali, ale stane se no… nedělej z toho vědu, časem to přejde a za 10 let se tomu bude smát. a příště klepej.
@Hanka1 ano to máte pravdu, dcera v tomto věku měla také zakázané si vodit „kamarády“ domů pokud nebudeme doma já nebo manžel. Spíše je to opravdu o nastavení nějakých pravidel.
@Anonymní píše:
Můj syn 15 let (9 třída) byla sem na nákupu přišla jsem domu a v synovem pokoji byl syn s holkou a leželi tam a líbali se holka mela skoro vyvlecene tričko jak sem otevřela tak odešla a syn se ted stidi. Máji Vaše děti taky přítelkyně? Od kolika let?
V dnešní době zženštilých mladíků bych ted slavila, že je můj syn na holky, opravdu… ![]()
A co jako? To si muze do pokojicku pozvat buchtu az ve 40? Kup mu gumy, pres nej zjistit jestli ma holka treba prasky, kdyz si provede holku priste, muzes na nakup i radsi na nehty ![]()
Nepřijde mi na tom nic divného, já svého muže poznala v šestnácti, už jsme spolu 20 let… Nejdřív jsme se jen vodili za ruce a líbali, ale později samozřejmě doma došlo i na něco víc. Teď je dcera v první třídě a „miluje“ spolužáka, zatím si jen posílají zamilovaná přáníčka ![]()
Můj syn 15 let (9 třída) byla sem na nákupu přišla jsem domu a v synovem pokoji byl syn s holkou a leželi tam a líbali se holka mela skoro vyvlecene tričko jak sem otevřela tak odešla a syn se ted stidi. Máji Vaše děti taky přítelkyně? Od kolika let?