Nadbytek plodové vody

98
17.7.15 17:48

Nadbytek plodové vody

Dobrý den maminky, máte prosím některá zkušenost s velkým množstvím plodové vody? jak probíhalo vaše těhotenství, bylo děťátko zdravé, kdy jste rodili a cokoliv s tím spojené, děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6031
17.7.15 18:25

Ségra to měla, výsledek byl, že neteřinka se ještě v den porodu točila a ani náhodou nebyla hlavičkou dole. Když ségře píchli plodovku, tak z ní vyteklo cca. 1,5 litru… a protože malá zrovna byla otočená bokem, tak to skončilo císařem.

Pokud nepočítám debila doktora, kterej ji vyšetřoval dva dny potom, co měla dostat MS a nedostala, a prohlásil, že to bude mimoděložní těhotenství a hnal ji na revizi (ségra na reverz nešla, po týdnu už „našel i se srdíčkem“), tak těhotenství bylo celkem ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
17.7.15 19:30

Mela jsem trochu vice plodovky, ale jen tak tesne nad hranici, zadny extrem. Pro jistotu den pred nastupem na vyvolani porodu udelali sken, aby se ujistili, ze je mala hlavou dolu (i kdyz podle pohmatu byla, tak jen pro jistotu). Jinak sledovana jsem behem tehotenstvi stejne byla vice, ale to z jineho duvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
19.7.15 19:59

Moc vám děkuji za reakce, já mám v průkazce napsáno mírný polyhydramnion, doktorka mě se chce také více sledovat, protože jsem 29 tt a mám díky té plodovce velmi časté a bolestivé tvrdnutí což není dobře a hrozí mi předčasný porod, ještě k tomu já hloupá vlezla na net že najdu zkušenosti a dočetla jsem se že to může souviset s vadou miminka tak mám teď obrovský strach a že snad může hrozit i smrt děťatka v břiše, vím neměla jsem nic číst ale teď už to z hlavy nevymažu :-( jinak máme taky nyní příšnou polohu tak snad se ještě otočí, kdyby měl ještě kdokoliv nějakou zkušenost budu ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí