Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Může to být cokoli. Pro klid v duši bych určitě jela. Lepší 100× zbytečně než něco zanedbat ![]()
Tak to je teda otazka
Kazda normalni zenska, uz by tam byla…
Byt tebou tak uz jsem v nemocnici. Radsi 100× plany poplach nez jeden prusvih. Drzim palce a dej vedet jak jsi dopadla
Jinak já nechci strasit, ale porod jsem taky nepoznala..a mám holcicku narozenou 26.tt
Neptej se tady a mazej do pordnice zde ti žádná do dělohy nevidíme ![]()
@Terezka92 píše:
Maminky prosím poraďte mi..Dnes jsem v 6 měsíci… Včera večer jsem měla takové " stahy" ale nepravidelné ale teď je mám pravidelné každou minutu… Co to je? To jako už malek leze ven? Ale nekrvácím, nešpiním..prostě nic… Jen mám slabší křeč v levém boku.. Prosím..Mám jet do nemocnice?
nejlepší je psát na emimino, tu totiž všichni věští, žee
bože můj, blbost světem vládne.. už bych byla dávno v porodce.
Já už bych teda bývala volala doktorovi rano, aspoň by se te vyptalí jaky bolesti a tak, a rozhodli za tebe nechápu proc se ptáš tady?? Máš s tim nějaký problém jet k doktorovi snad??
Já zakladatelku neodsuzuju, v den svého porodu jsem si myslela, že děti se jen melou v břichu..Málokdo si připustí, že stačí málo a jsou venku
tím nechci děsit..
tohle opravdu nechápu, první co by mě napadlo, je jet do porodnice. Vás jako první napadne napsat na emimino a čekat, až vám to někdo řekne ![]()
@Králičice píše:
Já zakladatelku neodsuzuju, v den svého porodu jsem si myslela, že děti se jen melou v břichu..Málokdo si připustí, že stačí málo a jsou venkutím nechci děsit..
tak jako mletí ok, ale bolesti? Mi takhle porodila známá ve 24 tt, pořád pohoda, pohoda a jak to dopadlo
![]()
Já už bych jela večer, v 6m žádná srada. Doktoři zkouknou a raději být za hysterku než např nechat rozjet porod ![]()
@martina.se - bolesti se od „mletí“ rozjely za cca 3 hodiny, kdy už jsem byla v nemocnici (šla jsem ten den na běžnou kontrolu-naštěstí ).. To už bych tu rychlou volala i sama, ale je fakt, že porod už nezastavili..
@Terezka92 - dejte vědět ![]()
Maminky prosím poraďte mi..Dnes jsem v 6 měsíci… Včera večer jsem měla takové " stahy" ale nepravidelné ale teď je mám pravidelné každou minutu… Co to je? To jako už malek leze ven? Ale nekrvácím, nešpiním..prostě nic… Jen mám slabší křeč v levém boku.. Prosím..Mám jet do nemocnice?