Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Králičice mi se, s malým, porod taky rozjel 25 tt, ale hned jsem fičela do špitálu a povedlo se zastavit…
jako zakladatelce přeju, ať je to jakás volovina, ale jak někdo tak riskuje a než do nemocnice, tak se radši bude ptát na netu, to nepochopim. ![]()
Tak jsem zvědavá jak to dopadne..
Já mám obě děti na 26 tt.
Tak at je to v pořádku ![]()
Jak to tak čtu, tak snad jela do porodnice a bude všechno v pořádku, snad se brzy ozve ![]()
LOL..prve co je napisem na emimino..v takej chvilke ani nepomyslim na pocitac nieto este na emimino..padaj do spitalu ty kokso..Tu Ti okrem „slovnej podpory“ nikto inak pomoct nevie..
Drz sa..
Taky by mě zajímalo, jak to dopadlo - držím zakladatelce pěsti, aby to porod nebyl, nebo aby se to včas zastavilo (ale když je to po minutě, tak to už asi těžko zastaví)
K tomuto komentář ani nejde, jen si prosím přečtěte, že paní asi má problémy od začátku, tak bych nečekala. Koukla jsem kde diskutuje a zkopíruji Vám sem co měla za problémy. Takže nemám slov a rovnou bych jela a žádné čekání.
Terezka92
Povídálka
15 příspěvků 01.07.15 08:59 Špatná placenta?
Ahoj maminky, jsem v 21.tt , čekáme chlapečka – Filípka
Miminko jsme si s přítelem moc přáli, jsme spolu rok a půl. Pár měsíců před tímto těhotenstvím, jsem na úplném začátku potratila.Bylo nám jedno co čekáme ale později když gynekolog řekl že čekáme chlapečka, tak jsem si říkala, co budu s klukem dělat? Respektive – mám strach o jeho přirození, každý říká na to „stahování a přetahování předkožky“ něco jiného, někdo že to vůbec nedělá, mamka to prý bratrovi dělala od začátku, a atd. Už jsem klidnější a říkám si že na to časem přijdu..
A strach přejde.. Ale chtěla jsem se zeptat : před měsícem, mi v nemocnici řekli že mám krev okolo placenty která tam nemá být.. a že miminko asi nedonosím, nebo že placenta to nezvládne ani do 5.měsíce těhotenství, že se miminko narodí mrtvé, pak že v 6 měsíci, prostě každý říkal něco jiného. O 14 dní později, říkali, že krev už tam není, ale že tam jsou cévy které tam nemají být, tudíž padali zákazy typu : žádný sex, nic nenosit aby se na placentu nevyvinul žádný tlak, odpočívat, odpočívat, odpočívat, gynekolog zase říká že do 9 měsíce to placenta nezvládne a budeme rodit dříve..Setkali jste se s něčím podobným? A ty obavy které mám..myslíte si že jsou normální?.. Děkuji za odpovědi:)
@Králičice Alebo to bol len nejaky dalsi „plany poplach“..myslim, ze ten prispevok bol nejaky hoax..
@Reaskiller píše:
@Králičice Alebo to bol len nejaky dalsi „plany poplach“..myslim, ze ten prispevok bol nejaky hoax..
Na me to jako blbej vtip pusobi od zacatku
Vzhledem k tomu, jaké tu jsou kolikrát diskuze si myslím, že to hoax nebyl ![]()
Spousta lidí fakt radši napíše na internet a čeká bůh ví co, než aby letělo do nemocnice
Pokud to neni prazdninova provokace, tak fakt tento dotaz nechapu. Kazdy svepravny clovek by mel vedet, ze pokud, se mu neco nezda okamzite maze at je v jakem je chce mesici ![]()
To jsem zvedava co pak napise…jak to dopadlo.