Ježiš, to už rodím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kamikadze
17.7.15 15:52

To jsem zvedava co pak napise…jak to dopadlo.

• Citovat
  • Upravit
72725
17.7.15 16:09

@Králičice mi se, s malým, porod taky rozjel 25 tt, ale hned jsem fičela do špitálu a povedlo se zastavit… :think: jako zakladatelce přeju, ať je to jakás volovina, ale jak někdo tak riskuje a než do nemocnice, tak se radši bude ptát na netu, to nepochopim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
17.7.15 16:12

Tak jsem zvědavá jak to dopadne..
Já mám obě děti na 26 tt.

Tak at je to v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
17.7.15 16:15

Jak to tak čtu, tak snad jela do porodnice a bude všechno v pořádku, snad se brzy ozve :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
17.7.15 16:25

Radši jeď, tohle není žáddná sranda. držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
17.7.15 17:16

LOL..prve co je napisem na emimino..v takej chvilke ani nepomyslim na pocitac nieto este na emimino..padaj do spitalu ty kokso..Tu Ti okrem „slovnej podpory“ nikto inak pomoct nevie..

Drz sa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
17.7.15 17:46

Taky by mě zajímalo, jak to dopadlo - držím zakladatelce pěsti, aby to porod nebyl, nebo aby se to včas zastavilo (ale když je to po minutě, tak to už asi těžko zastaví)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
17.7.15 17:46

K tomuto komentář ani nejde, jen si prosím přečtěte, že paní asi má problémy od začátku, tak bych nečekala. Koukla jsem kde diskutuje a zkopíruji Vám sem co měla za problémy. Takže nemám slov a rovnou bych jela a žádné čekání.

Terezka92
Povídálka
15 příspěvků 01.07.15 08:59 Špatná placenta?
Ahoj maminky, jsem v 21.tt , čekáme chlapečka – Filípka :) Miminko jsme si s přítelem moc přáli, jsme spolu rok a půl. Pár měsíců před tímto těhotenstvím, jsem na úplném začátku potratila.Bylo nám jedno co čekáme ale později když gynekolog řekl že čekáme chlapečka, tak jsem si říkala, co budu s klukem dělat? Respektive – mám strach o jeho přirození, každý říká na to „stahování a přetahování předkožky“ něco jiného, někdo že to vůbec nedělá, mamka to prý bratrovi dělala od začátku, a atd. Už jsem klidnější a říkám si že na to časem přijdu.. :) A strach přejde.. Ale chtěla jsem se zeptat : před měsícem, mi v nemocnici řekli že mám krev okolo placenty která tam nemá být.. a že miminko asi nedonosím, nebo že placenta to nezvládne ani do 5.měsíce těhotenství, že se miminko narodí mrtvé, pak že v 6 měsíci, prostě každý říkal něco jiného. O 14 dní později, říkali, že krev už tam není, ale že tam jsou cévy které tam nemají být, tudíž padali zákazy typu : žádný sex, nic nenosit aby se na placentu nevyvinul žádný tlak, odpočívat, odpočívat, odpočívat, gynekolog zase říká že do 9 měsíce to placenta nezvládne a budeme rodit dříve..Setkali jste se s něčím podobným? A ty obavy které mám..myslíte si že jsou normální?.. Děkuji za odpovědi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17024
17.7.15 17:52

@MiNaVa - snad si zavolala tu rychlou.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
17.7.15 17:53

@Králičice Alebo to bol len nejaky dalsi „plany poplach“..myslim, ze ten prispevok bol nejaky hoax..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17024
17.7.15 17:54

@Reaskiller - to je taky možný.. tady je možné všechno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
17.7.15 17:56

@Králičice Asi tak by som to povedala.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
17.7.15 18:00
@Reaskiller píše:
@Králičice Alebo to bol len nejaky dalsi „plany poplach“..myslim, ze ten prispevok bol nejaky hoax..

Na me to jako blbej vtip pusobi od zacatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
17.7.15 18:02

Vzhledem k tomu, jaké tu jsou kolikrát diskuze si myslím, že to hoax nebyl :mrgreen:
Spousta lidí fakt radši napíše na internet a čeká bůh ví co, než aby letělo do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
17.7.15 18:39

Pokud to neni prazdninova provokace, tak fakt tento dotaz nechapu. Kazdy svepravny clovek by mel vedet, ze pokud, se mu neco nezda okamzite maze at je v jakem je chce mesici :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí