Nadměrně kritický přítel

Anonymní
5.2.24 12:43

Nadměrně kritický přítel

Ahoj, jde o to, že jsem docela v čerstvém vztahu (par měsíců). Přítel je úžasný, pracovitý, hodný, starostlivý,.. Ale je jedna věc, která mi dost vadí. Je nadměrně kritický a mě to snižuje sebevědomí. Např. jsem dost malá (158cm), drobná (45kg) a celkově moc nemám prsa ani zadek ( už několik let se ho snažím cvičit, ale nějak bez výsledku, asi dělám něco špatně, ale o tom teď ta diskuze moc není. Ale vždycky mi to přišlo svým způsobem výhoda a lidé mě za to chválili, že jsem taková drobná, atd. Ale celkově i vypadám mladší (třeba na 15, je mi 22). Ale on s tím má pořád jakoby problém. Říká mi, že bych měla nosit podpadky nebo dělat něco pro to, abych vypadala starší.. On strašně moc kritizuje, ale ještě mi snad ani jednou nedal kompliment na můj vzhled. Občas se bojím že ho ani nepritahuju, když mu to tak vadí, ale spíme spolu každý den minimálně jednou, takže to snad bude ok. Ale moje sebevědomí jde rapidně dolů. Párkrát jsem mu to vyčítal, že hrozně kritizuje a on mi odpověděl, že to myslí dobre, aby mě lidi brali vážně. A já už nevím, jak s ním o tom mám mluvit. Co si o tom myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21402
5.2.24 12:52

Nechapu, jak se s nim po takove kritice muzes vyspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
5.2.24 13:00
@Anonymní píše:
Ahoj, jde o to, že jsem docela v čerstvém vztahu (par měsíců). Přítel je úžasný, pracovitý, hodný, starostlivý,.. Ale je jedna věc, která mi dost vadí. Je nadměrně kritický a mě to snižuje sebevědomí. Např. jsem dost malá (158cm), drobná (45kg) a celkově moc nemám prsa ani zadek ( už několik let se ho snažím cvičit, ale nějak bez výsledku, asi dělám něco špatně, ale o tom teď ta diskuze moc není. Ale vždycky mi to přišlo svým způsobem výhoda a lidé mě za to chválili, že jsem taková drobná, atd. Ale celkově i vypadám mladší (třeba na 15, je mi 22). Ale on s tím má pořád jakoby problém. Říká mi, že bych měla nosit podpadky nebo dělat něco pro to, abych vypadala starší.. On strašně moc kritizuje, ale ještě mi snad ani jednou nedal kompliment na můj vzhled. Občas se bojím že ho ani nepritahuju, když mu to tak vadí, ale spíme spolu každý den minimálně jednou, takže to snad bude ok. Ale moje sebevědomí jde rapidně dolů. Párkrát jsem mu to vyčítal, že hrozně kritizuje a on mi odpověděl, že to myslí dobre, aby mě lidi brali vážně. A já už nevím, jak s ním o tom mám mluvit. Co si o tom myslíte?

já ti nevím, ale nebylo by lepší být s někým, kdo tě má rád a komu se líbíš? :think: jak dlouho myslíš, že to shazování vydržíš, když už teď tě to trápí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
5.2.24 13:01

Aa, dalsi blb do zdejsi sbirky na emiminu.
Pokud nekdo nekoho kritizuje, pradepodobne potrebuje kritizovanemu snizit sebevedomi, aby ho neopustil, protoze na nikoho lepsiho nema.
A jsme u zakomplexovaneho hňupa.
Kdyz to dela ted, co bude delat za par let?

• Citovat
  • Upravit
33702
5.2.24 13:02
@Anonymní píše:
Ahoj, jde o to, že jsem docela v čerstvém vztahu (par měsíců). Přítel je úžasný, pracovitý, hodný, starostlivý,.. Ale je jedna věc, která mi dost vadí. Je nadměrně kritický a mě to snižuje sebevědomí. Např. jsem dost malá (158cm), drobná (45kg) a celkově moc nemám prsa ani zadek ( už několik let se ho snažím cvičit, ale nějak bez výsledku, asi dělám něco špatně, ale o tom teď ta diskuze moc není. Ale vždycky mi to přišlo svým způsobem výhoda a lidé mě za to chválili, že jsem taková drobná, atd. Ale celkově i vypadám mladší (třeba na 15, je mi 22). Ale on s tím má pořád jakoby problém. Říká mi, že bych měla nosit podpadky nebo dělat něco pro to, abych vypadala starší.. On strašně moc kritizuje, ale ještě mi snad ani jednou nedal kompliment na můj vzhled. Občas se bojím že ho ani nepritahuju, když mu to tak vadí, ale spíme spolu každý den minimálně jednou, takže to snad bude ok.Ale moje sebevědomí jde rapidně dolů. Párkrát jsem mu to vyčítal, že hrozně kritizuje a on mi odpověděl, že to myslí dobre,aby mě lidi brali vážně. A já už nevím, jak s ním o tom mám mluvit. Co si o tom myslíte?

Kdo tě nebere vážně je on. Neměla bych absolutně náladu s někým takovým spát. Máš zapotřebí ztrácet čas s někým takovým?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.2.24 13:15

A proč s ním spíš? Ohradila bych se důrazně ihned jakmile zase začne. Ze je mi to nepříjemné a ať se podobných komentářů do budoucna zdrží. Nebo ať si najde někoho, kdo mu lepe sedí

Ono uz to, ze místo toho, abys ho usadila resis, jestli ho pritahuješ, ukazuje na to, že tě solidně nadeptal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.2.24 13:16
@Anonymní píše:

Pošli ho do oběhu. Další blb, který si svoje komplexy léčí na ženě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.24 13:20

V nějakých 24 jsem chodila s klukem, který do mě neustále rýpal, že mám nadváhu. Měla jsem jí, což o to, ale tohle se prostě nedělá. Vydržela jsem to půl roku a pak jsem ho kopla někam. Kamarádky mi říkaly, že je to blbec, ale musela jsem si na to přijít sama. Podle mě tohle patří k životu, poznáš takhle pár kluků a zjistíš, co ve finále od partnera chceš a hlavně, co nechceš.
To, že sem píšeš, značí, že ti to v pořádku nepřijde. Úplně si nemyslím, že by ti ale pomohly komentáře typu “s tím blbem bych nebyla, nespala atd.”. Já bych ti teď ve svých 36 letech nejraději napsala to samé, ale z vlastní zkušenosti vím, že člověk někdy přes růžové brýle rady okolí neposlouchá. Přeji, ať brzy sama prozřeš a ať brzy najdeš partnera, který si tě bude vážit takové, jaká jsi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4164
5.2.24 13:24

Zeptala ses, proč s tebou je, když podle jeho názoru tak blbě vypadáš? Proč si rovnou nenašel nějakou esteticky víc vyhovující?
Jaká byla jeho odpověď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
5.2.24 13:27
@Anonymní píše:

No až zas bude chtít sex, můžeš mu žensky odvetit že si na to moc malá či mladá ;). Já bych to úplně nepřecházel, neboť sama cítíš že už ti to ubližuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26867
5.2.24 13:36

Zeptám se jinak. Proč s ním jsi ty? Co tě na něm imponuje? Co se ti na něm líbí? V čem konkrétně je skvělý a lepší než druzí?
Až si na to odpovíš, tak si sama vyhodnotíš, jestli je to ON, „Pan Božský“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6000
5.2.24 13:37

Moje zkušenost: utíkej pryč.
Proč s tebou je, když se mu nelíbíš?
Je to jen další zakomplexovaný blbec, co mu dělá dobře honit si ego na ženě.
Bude tě ponižovat více a více…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
5.2.24 13:50

Jsi mladá, nemáš k němu žádné závazky…pošli ho oběhu a najdi si takového, který tě bude milovat takovou, jaká jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
5.2.24 13:57

Podle mě z tebe chce mit někoho jiného, chce, aby jsi vypadala jinak, tudíž, není spokojeny s tím, jaka jsi.
Ze spolu spite denně není nijake velké plus v jeho lásce k tobě, holt mu to uděláš dobre a je uspokojeny.
Rada - pryč od nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14622
5.2.24 14:01

Randila jsem se dvěma takovyma kdysi :mrgreen: a mam pro tebe super zprávu: na světě existuje i mnoho normálních chlapů, co stojí za to ;) :mavam:

Normální chlap ti neříká, ze mas příliš maly/velký kozy, nos, světlou/tmavou kůži, velkou nebo malou výšku nebo váhu, ale bere té, jak jsi. A Libis se mu tak. Ano muže ti nabídnout, ze ti koupi něco hezkého na sebe nebo ze ti zaplatí kadernici, ale neřekne ti, ze se oblekas hnusne nebo mas divny vlasy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí