Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je tvůj pes nebo co, že musí hlásit přesnou polohu? Trochu toho sebevědomí by ti neškodilo. ![]()
Absolutní ztráta důvěry. Ale tak by to bylo pro mně - protože vím, že můj manžel ve mně může mít 100% důvěru, že mu jsem věrná. Asi by u nás tahle situace ani nenastala, protože nemám důvod mu neříkat o tom, kam jdu ![]()
Pokud bych zahýbala a on by na to díky tomu přišel, byla by to asi jiná ![]()
Sledujem se cela rodina, ma to svy vyhody. Ale nemame co skryvat. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj.
Jaký máte názor na použití sledovacího zařízení k detekování pohybu manželky?Jak by jste reagovaly v případě, kdy by vám manžel doložil, že jste několikrát neuvedly pravdu o místě, kde jste se nacházely? Je to podle vás ponižující a jaký máte názor na morální stránku věci?
Samozřejmě. Že je to ponižující. Tvoje manželka bych nechtěla být ani za zlaté cihly.
@DandátkoP píše:
Sledujem se cela rodina, ma to svy vyhody. Ale nemame co skryvat.
My taky, ale sledovat mě manžel tajně, tak už nejsem vdaná.
Sledovací zařízení, jo? Nebyt to manžel, reagovala bych sbalenim kufru a podáním trestního oznámení. U manžela by to asi bylo složitější, každopádně byl by to asi začátek konce.
Pokud mas podezreni, ze někde koná nějaké neplechy,, tak ji zkus prvně navrhnout sdílení polohy přes Vaše telefony.
@Ancek píše:
My taky, ale sledovat mě manžel tajně, tak už nejsem vdaná.
Jo jasne, na tajnacku to je jina.:mrgreen: s timhle musej vsichni souhlasit samozrejme.
Okamžitě bych si sbalila kufry, případně bych sbalila kufry jemu. Někoho sledovat, to je snad to nejhorší, to je na úrovni někomu číst soukromou korespondenci a odposlouchávat hovory. Ještě bych to pochopila u mladších školáků, ale dospělí? Jako proč? Proč musíš vědět o každém jejím kroku? A k čemu ti to vlastně bude? Podezíráš jí? Stejně, když bude chtít, tak si vždycky najde nějaký důvod proč byla tam a tam a proč ti to neřekla. Je to ponižující pro ni a pro tebe nakonec také.
Jedním slovem - fuj. Neumím si představit, že bych takhle sledoval svoji snoubenku. Je to nemorální, trapné, není to žádný tvůj majetek. Vzpamatuj se chlape!
@Anonymní píše:
Ahoj.
Jaký máte názor na použití sledovacího zařízení k detekování pohybu manželky?Jak by jste reagovaly v případě, kdy by vám manžel doložil, že jste několikrát neuvedly pravdu o místě, kde jste se nacházely? Je to podle vás ponižující a jaký máte názor na morální stránku věci?
Jestli si manželé lžou a sledují se, tak patří do Výměny a podobných pořadů pro totální trosky.
To ti zahýbá, nebo co tě vede k tomu, abys ji sledoval? Mě by to naštvalo hrozně.
@Anonymní píše:
Ahoj.
Jaký máte názor na použití sledovacího zařízení k detekování pohybu manželky?
Jak by jste reagovaly v případě, kdy by vám manžel doložil, že jste několikrát neuvedly pravdu o místě, kde jste se nacházely?Je to podle vás ponižující a jaký máte názor na morální stránku věci?
Poslala bych ho do háje. Sdílím polohu s dcerou, ale ne proto, aby jsme se šmírovali, ale jeden nikdy neví. Ty jsi ta sledovaná manželka viď?
Jakože my si taky neděláme tajnosti. To je snad v rodinách běžné. Normálně se bavíme, kde jdeme atd., ale to je, že se bavíme otevřeně. Na tom není nic zvláštního. Ovšem nikdo nemá potřebu, aby někoho sledoval. Což tady je jasně podáno, že za účelem sledování. To je dost choré, že vůbec někoho taková myšlenka napadne.
@Kelsey píše:
Jakože my si taky neděláme tajnosti. To je snad v rodinách běžné. Normálně se bavíme, kde jdeme atd., ale to je, že se bavíme otevřeně. Na tom není nic zvláštního. Ovšem nikdo nemá potřebu, aby někoho sledoval. Což tady je jasně podáno, že za účelem sledování. To je dost choré, že vůbec někoho taková myšlenka napadne.
Mě snoubenka sleduje přes geolokátor, když chodím celodenní nebo vícedenní pochody přes hory, je to bezpečnější.
Ale tady pan soukromé očko je asi trošku magor. I jak píše o tom, jak by manželce domožil, že byla jinde ![]()
Ahoj.
Jaký máte názor na použití sledovacího zařízení k detekování pohybu manželky?
Jak by jste reagovaly v případě, kdy by vám manžel doložil, že jste několikrát neuvedly pravdu o místě, kde jste se nacházely? Je to podle vás ponižující a jaký máte názor na morální stránku věci?