Výslech u policie kvůli ex

Anonymní
4.2.24 22:18

Výslech u policie kvůli ex

Nejspíše budu předvolána k policejnímu výslechu kvůli mému ex. Byli jsme spolu zhruba rok a půl, rozešli jsme se minulý rok na jaře, prostě to neklapalo, nějakou dobu jsme spolu i bydleli. Nebyli jsme od toho rozchodu v kontaktu. Až teď mi napsala naše společná známá, že je ve vězení, prý obchodoval s drogami, nějaké podvody peněžní a pak prý snad i někoho zabil nebo nějak surově zmlátil. Prý ji povolali k výslechu, protože se dobře znali a mě prý povolají taky, protože se dopouštěl těchto kriminálních činností během našeho vztahu a i našeho společného života :( já jsem absolutně ochromená a totálně mimo, i přes to, že jsme spolu bydleli a vedli normální partnerský život, tak to očividně dokázal dobře schovávat a lhát mi i do očí :( a teď se bojím toho výslechu, protože nevím, na co se budou ptát a zda to nemůže i způsobit nějaký problem i mně, nikdy jsem u výslechu nebyla, ale já o těchto věcech fakt nevěděla. Klepu se z toho a jsem celá nervózní, někdo u výslechu byl a může mě uklidnit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65243
4.2.24 22:28
@Anonymní píše:
Nejspíše budu předvolána k policejnímu výslechu kvůli mému ex. Byli jsme spolu zhruba rok a půl, rozešli jsme se minulý rok na jaře, prostě to neklapalo, nějakou dobu jsme spolu i bydleli. Nebyli jsme od toho rozchodu v kontaktu. Až teď mi napsala naše společná známá, že je ve vězení, prý obchodoval s drogami, nějaké podvody peněžní a pak prý snad i někoho zabil nebo nějak surově zmlátil. Prý ji povolali k výslechu, protože se dobře znali a mě prý povolají taky, protože se dopouštěl těchto kriminálních činností během našeho vztahu a i našeho společného života :( já jsem absolutně ochromená a totálně mimo, i přes to, že jsme spolu bydleli a vedli normální partnerský život, tak to očividně dokázal dobře schovávat a lhát mi i do očí :( a teď se bojím toho výslechu, protože nevím, na co se budou ptát a zda to nemůže i způsobit nějaký problem i mně, nikdy jsem u výslechu nebyla, ale já o těchto věcech fakt nevěděla. Klepu se z toho a jsem celá nervózní, někdo u výslechu byl a může mě uklidnit?

Proc by ti to melo zpusobit problemy, kdyz jsi nic neprovedla a nic nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
4.2.24 22:33

Neboj se, nic jsi nevedela to taky řekneš a hotovo. Zbytecne se stresuješ. Nikdo Te nikde popotahovat nebude ani obviňovat z niceho. Jen chtej mit co nejvíc svědků a výpovědí a musí vyslechnout vsechny kdo s nim v te době byli v blízkém kontaktu. Případně bys sla i k soudu, ale když k tomu nemas co říct tak pochybuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.24 22:36

@vokishka Já vím, spíše se bojím, nikdy jsem na policii nebyla a nevím, co čekat, na co se můžou ptát nebo jak se budou chovat, sice jsem nic neprovedla, ale skoro rok jsme spolu bydleli, tak zda třeba nebudou mít na to nějaké řeči, že jako partnerka bych to měla vědět, ale asi jen nad tím příliš overthinkuji, prostě mi to dneska celý den vrtá hlavou a asi jsem se potřebovala jen zeptat, abych se nějak uklidnila

• Citovat
  • Upravit
34322
4.2.24 22:39

Klidne si zaplat doprovod pravnika, jestli potrebujes uklidnit.
Ale je to zbytecne, nic ti neprovedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.24 22:39

@Brenda2592 dobře, děkuji za uklidnění, právě nikdy jsem u žádného výslechu nebyla, vůbec nevím, co si představit a jak to chodí a tak mě to celkem vyděsilo, když mi to dneska řekla, ale tak snad to tedy bude dobré

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.24 22:42

@Lucie_Sx to je asi dobrý, já to snad zvládnu, když to tady čtu, tak mě to docela uklidnilo, asi jsem fakt jen potřebovala toto slyšet, protože nemám s tímto zkušenosti vůbec a z policie a těchto věcí mám veliký respekt, proto mě to zaskočilo

• Citovat
  • Upravit
9045
4.2.24 23:04

Já kdysi u výslechu byla. Hlavně nelži, oni už stejně všechno vědí, jinak by ten kolotoč neroztočili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
4.2.24 23:07
@Anonymní píše:
Klepu se z toho a jsem celá nervózní, někdo u výslechu byl a může mě uklidnit?

Jít tam musíš, ale doporučuji odmítnout odpovídat na jakékoliv dotazy a nic nepodepisovat. Nesnaž se tvrdit že nic nevíš. Nesnaž se vyšetřovatele o ničem přesvědčovat. Nesnaž se nic vysvětlovat. Mlč. Mlč. Mlč.

Každý, od koho je vyžadováno vysvětlení, může odepřít podat vysvětlení z důvodu, že by tím vystavil sebe nebo osobu blízkou hrozbě postihu za přestupek či trestný čin.

Pokud se nebudeš řídit mou radou, budou Tě tam držet celé hodiny a budou se z Tebe snažit udělat spolupachatelku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.24 23:14

@Serpentini jako lhát nebudu, to by mě nenapadlo, prostě žili jsme spolu, ale o těchto věcech jsem neměla tušení, ano, bylo mi divné, že má na svou práci nějak moc peněz a tak, ale neptala jsem se, říkal, že pracuje v baru v centru Prahy, na noc vždy zmizel, přišel ráno, přes den jsem byla v práci zase já, prakticky až po tom rozchodu jsem začala zjišťovat, co všechno přede mnou skrýval nebo o čem mi lhal, ale toto je tedy fakt extrém :( ale děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.24 23:18

@Tala20 takže mám prostě říci, ze nechci vypovídat? Že bych mohla vystavit osobu sobě blízkou nebo sebe hrozbě postihu za přestupek nebo trestný čin? A mlčet? I když o tom fakt nic nevím a byla bych v tom fakt nevině? Ale dobře, děkuji za rady, takže můžu říci, že nechci vypovídat, protože to by to mohlo mně nebo někomu jinému uškodit? A nechají mě na pokoji?

• Citovat
  • Upravit
9045
4.2.24 23:36
@Anonymní píše:
takže mám prostě říci, ze nechci vypovídat? Že bych mohla vystavit osobu sobě blízkou nebo sebe hrozbě postihu za přestupek nebo trestný čin? A mlčet? I když o tom fakt nic nevím a byla bych v tom fakt nevině? Ale dobře, děkuji za rady, takže můžu říci, že nechci vypovídat, protože to by to mohlo mně nebo někomu jinému uškodit? A nechají mě na pokoji?

Neblázni. Tala je místní blázen, toho bych vážně neposlouchala. Řekni všechno co víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
4.2.24 23:42
@Anonymní píše:
@Tala20 takže mám prostě říci, ze nechci vypovídat? Že bych mohla vystavit osobu sobě blízkou nebo sebe hrozbě postihu za přestupek nebo trestný čin? A mlčet? I když o tom fakt nic nevím a byla bych v tom fakt nevině? Ale dobře, děkuji za rady, takže můžu říci, že nechci vypovídat, protože to by to mohlo mně nebo někomu jinému uškodit? A nechají mě na pokoji?

Tedy já nejsem odborník jako tady pan Tala, ale nepřitáhneš tím spíš na sebe nechtěnou pozornost? Vždyť to bude vypadat, že něco skrýváš :think: Proč bys neřekla, jak to opravdu bylo? Že vzhledem k povaze jeho tehdejšího zaměstnání, respektive toho, co ti tvrdil, že dělá, ti jeho životní styl nebyl a ani nemohl být podezřelý? Jeho aktivity šly mimo tebe, protože jste sice spolu sdíleli jednu adresu, ale toho času jste spolu zase tolik netrávili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.24 23:46

@Serpentini dobře, jako já ani moc toho nevím, on byl ex vždy takový hodně privátní osoba a střežil si své soukromí a když se na to dívám zpětně, tak bych se nedivila, že by byl něčeho takového ex schopný a mně to uniklo - ale vudu vypovídat o všem, co vím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.24 23:51

@Michelle_M to je pravda, jako ja nechci nic skrývat nebo něco takového, jen prostě nevím, jak to na výslechu chodi, tak jsem se chtěla zeptat a vyváznout s co nejmenší psychickou ujmou :( ale bude nejlepší určitě říct a pravdu a jak se věci mají, což je pravda, jako sice jsme spolu bydleli a spali v jedné posteli, ale on byl pryč přes noc a ja přes dej a tak jsme se většinou vidali večer nebo o víkendech a tak když byl více klid.//

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky