Sledování manželky lokátorem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18151
15.2.24 11:09
@tess50 píše:
@bigl no, ona nedobehla. :mrgreen: Snacha ji naložila a dovezla. Ja to nechci pitvat. Prostě víš jak to bývá v tak dlouhých manželstvích.

Jo, ale podle těch jejích reakcí a dravosti nad tím, mít nad ním permanentní kontrolu, mi teda uplně bez života zas nepřijde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.2.24 11:13
@bigl píše:
Jo, ale podle těch jejích reakcí a dravosti nad tím, mít nad ním permanentní kontrolu, mi teda uplně bez života zas nepřijde. :mrgreen:

Tak popravdě by mě zajímalo, jaký „život“ se očekává od ženy na prahu sedesatky. Mně jako suchar nepřipadá vůbec, respektive nevnímám ji tak, ale chápu, že pro Tess je to sokyne v lásce, ta z principu nemůže být OK :lol: asi by bylo divné, kdyby o ní psala, že je to hodná a starostlivá paní, která miluje svého manžela :lol:

• Citovat
  • Upravit
106942
15.2.24 11:16
@Mango_Lassi píše:
Tak popravdě by mě zajímalo, jaký „život“ se očekává od ženy na prahu sedesatky. Mně jako suchar nepřipadá vůbec, respektive nevnímám ji tak, ale chápu, že pro Tess je to sokyne v lásce, ta z principu nemůže být OK :lol: asi by bylo divné, kdyby o ní psala, že je to hodná a starostlivá paní, která miluje svého manžela :lol:

To si musím dočíst…jaký má být drive před sedesatkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.2.24 11:18
@Venetia píše:
To si musím dočíst…jaký má být drive před sedesatkou

Mně právě taky. Ať vím, na co se připravit :D

• Citovat
  • Upravit
106942
15.2.24 11:38
@tess50 píše:
Ale holky, to není o životě před 60. To je celkovým nastavením. To bych musela být fakt konkrétní a to úplně nechci.

Mně, to ale zajímá…taky nejsem žádný akcnak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106942
15.2.24 11:49
@tess50 píše:
@Venetia to vůbec není o akci. Buď v klidu. Spíš o tom, jak si neumí užít život. Peněz mají dostatek, ale radši se utrácet nebudou. Všechno je drahé, Jezdí busem místo autem, aby se neojely gumy a nespotřebovala nafta. V kempu spí v autě, chatka je drahá. Sebou jídlo, nic si nekoupi. Jen příklady. A o těch intimnejsich věcech fakt psát nechci. Taky to nadšení tam chybí. Nemyslím teď, to je pochopitelné. Tak obecně už dávno.

No jo, tak to není divu, že se penízků nechce vzdat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
15.2.24 11:51
@tess50 píše:
@Venetia to vůbec není o akci. Buď v klidu. Spíš o tom, jak si neumí užít život. Peněz mají dostatek, ale radši se utrácet nebudou. Všechno je drahé, Jezdí busem místo autem, aby se neojely gumy a nespotřebovala nafta. V kempu spí v autě, chatka je drahá. Sebou jídlo, nic si nekoupi. Jen příklady. A o těch intimnejsich věcech fakt psát nechci. Taky to nadšení tam chybí. Nemyslím teď, to je pochopitelné. Tak obecně už dávno.

A proc tedy on nebouchne do stolu a nezamluvi chatu/hotel s tim, ze jinak proste nepojede? Kdyz to podstupuje, tak at si pak nestezuje.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
15.2.24 11:52
@tess50 píše:
Nevím jak to myslíš. Jestli rozvod, tak to fakt nehrozí. Ale mít dostatek a mazat si chleba (a to ho mám taky ráda), a spát v mondeu v tomhle věku není žádné hrdinství. :nevim:

A ona tam drží kasu a on si nemůže prosadit něco lepšího? Objednat lepší hotel s all inclusive?

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
15.2.24 11:52
@ontarova.stara píše:
A proc tedy on nebouchne do stolu a nezamluvi chatu/hotel s tim, ze jinak proste nepojede? Kdyz to podstupuje, tak at si pak nestezuje.
Čteš mi myšlenky…
  • Citovat
  • Upravit
106942
15.2.24 11:57
@tess50 píše:
Nevím jak to myslíš. Jestli rozvod, tak to fakt nehrozí. Ale mít dostatek a mazat si chleba (a to ho mám taky ráda), a spát v mondeu v tomhle věku není žádné hrdinství. :nevim:

No nepřišla by případným rozvodem o nějaký majetek.?..jestli je takhle šetřiva, tak si ho hodně hlídá i za cenu nespokojenosti v jiných oblastech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
15.2.24 12:39
@tess50 píše:
@Mango_Lassi ale mango, ty vnímas většinu věcí úplně jinak. Dobře to víš. Není to žádná sokyne. Kdyby nám bylo dvacet, třicet a chtěla jsem si ho urvat pro sebe, tak možná. Nic takového nechci. A taky o ní nic špatného nepíšu. V podstatě je to hodná ženská, starostlivá. Stará se o celou rodinu. Vaři, pece. Ale jsou situace, kdy to tak ok není a kdyby bylo, tak by to ten chlap nedělal. Nic složitého bych v tom nehledala.

Jak to, ze to neni sokyne? Je to tvoje nejvetsi sokyne. Muze vyvadet co chce a on ji stejne neopusti. Ty by sis nemohla dovolit ani tretinu a uz by se rozloucil.

V tomhle vlakne jsi psala, ze bys ho nechtela, protoze nechces byt podvadena manzelka. Ale nevadi ti byt podvadena milenka.

V jine diskuzi, ohledne cteni v partnetove mobilu, jsi uvadela, ze jsi zahlidla, jak tvemu milenci pristavaji na mobilu ve zpravach srdicka. Ale ze ses nepodivala.

Proste nechces vedet, abys pak neblbla jako jeho manzelka, protoze vis, ze bys pak nemela sanci. Tvoji roli je byt hodna holka.

Podle me ma on rad jistoty. Manzelka je jeho jistota, Tess je jeho jistota. A vedle nich si jeste obcas zvedne adrenalinek jinde. Ma to dobre zarizeny.

Vlasne ty i manzelka cekate na to same - az se unavi a zklidni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
15.2.24 14:41
@tess50 píše:
@botl2 no podívej, já myslela, že už jsme si to v nějaké diskuzi vysvětlily. Já vím, že máš s milenkami problém. To je ok. Tak ještě jednou a naposledy. Není to tady moje diskuze.
1. Není to sokyne. Je to pravoplatna manželka. Já ji ho neberu, neodvádím. Jen s ním spím. Tečka. Jako některé ty přede mnou.
2.doma bych ho nechtěla. Podváděna manželka taky být nechci. Až zjistím, že jsem podváděna milenka, tak končíme. Zatím to tak není.
3.ano, konverzace nějaké tam měl. Bylo to cca po měsíci našeho „vztahu“, kdy jsme fakt netušili, že se to takhle prehoupne do něčeho dlouhodobějšího a trochu jiného než jen sex.
4.nechceš vědět není úplně přesná formulace.
Nemám potřebu pátrat. Chce se mnou být? Tak je. Nechce? Nemusí. Já ho nenutím. Nevazu ho k sobě. Vrací se sám. A ne, nejsem hodná holka. Co chci, to řeknu. Nejsem teda taková hysterka, ale umím říct svoje. A on to teda strpi, některé ty moje výlevy.
5.manželka je samozřejmě jeho jistota. Rodinu a rodinné majetky z předchozích generaci nehodlá opustit, k čemuž by došlo, kdyby chtěl být se mnou. Nebo s kýmkoliv. Nebo až by manželce došla trpělivost. Prostě nechce a já to respektuji. Hned na prvním setkání to řekl.
6.a ne, já nejsem jistota. Možná si to myslí, ale není to tak. Není jediný chlap na světě. Po dobu co jsem s ním, jsem si taky zkusila něco jiného. Nemusí to vědět :nevim: Navíc sám říkal, že bych si měla najít někoho normálního.Vyčerpávající. Fakt nevím, co na tom pořád někdo nechápe. Já si tady nevymyslim bachorky. Pořád odpovídám stejně. Prostě to tak je, nám to tak vyhovuje a že si do toho někdo projektuje svoje pocity nebo zkušenosti vážně není moje věc.

Líbí se mi, jak to máš všechno srovnaný. Tím si nad ním získala moc a taháš za nitky ty. Jeho sebevědomí jde dolů. Možná ho celou dobu ovládá třeba nějaký strach ze samoty a stále se snaží sbírat body. Taková závislost. Tohle by mě fakt nebavilo. Svůj čas bych využil lépe než pendlovat mezi ženami a něco si dokazovat. Je to jen můj pohled, ale vážně by mě zajímalo, jak to celé vnímá on a co ho stále motivuje. Mám kolem sebe proutníky a přijde mi, že místo, aby jim to dávalo, tak jim to časem energii bere. Kolikrát se směju těm historkám a zoufalosti. Někde mi to přijde jako láska, ale u někoho je to jako třeba u alkoholika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3786
15.2.24 15:41
@tess50 píše:
@LukeR1 nemůžu mluvit za něj, to vážně ne. Ale co jsem tak vysledovala, tak dříve ho tahnul sex. Vážně je tím směrem hodně orientovaný. Strach ze samoty jsi trefil. Rodiče mu pořád říkají, že když nechá ženu, kdo se o něj bude starat ve stáří :nevim: (nekomentuju). Pak taky, když odešly děti a žena vrhnula veškerou pozornost na něj, začal chodit na seznamky a psát. A to je fakt dost návykové. Jenže ona tu pozornost vzala za špatný konec. Ne se tak trochu vrátit do mládí a začít si užívat - cesty, divadla, dovolené, nové auto. Ne. Ona ho vzala jako dítě, které ji zbylo doma. Začala mu chystat svačiny, oblečení. Organizovat veškerý čas. Takže z tohoto on začal před cca patnácti lety utíkat.
Myslím, že časem zjistil, ale nechce si připustit, že ten sex by on sice chtěl se všemi těmi úžasnými ženami ze seznamek, ale že už to tak jednoduše nejde. Byl to fakt pěkný chlap. Pořád má charisma, dovede být okouzlující. Ale přeci jenom věk je věk, to neokecas. Ale pro cizí je to víceméně šedesátilety strejda s bříškem.
Takže asi tak. Nicméně my spolu máme už dlouho vážně dobrý sex. Sedli jsme si jako pr.el na hrnec ve všem. V sexu, jídle, filmech. On obdivuje moji samostatnost, schopnost pochopit technické věci, že dokážu zařídit - STK, přepis energií, vybrat a koupit si auto. Nevím, no, jen takové příklady, které manželka neudělá.
Navíc se máme fakt rádi. Prosím žádná naivita. Je to vidět. Není to jen o sexu. Však to tady píšu pořád dokola. Dělá pro mě věci, které nemusí, které ho napadnou, ne které po něm chci. Psi ho mají rádi. To je pro mě plus. Když jsem potřebovala, přijel mi je vyvencit cca 10 km z domu a nakrmit, když nebyl nikdo jiný po ruce.
Asi se mi líbí mít milenku. Zvedá mu to ego. Ale nikdo o tom neví. Nikde se tím nechlubi, nemůže. Nevím co přesně má v hlavě.

Zní to jako takový typický exemplář - pohodlný srab. :nevim: Chce všechno a chtěl by ještě mnohem víc, kdyby na to měl. Manželky se nevzdá kvůli finančnímu pohodlí a svačinkám a milenku má pro zpestření a pocit porozumění. Rád vás může mít obě, ale to nemění nic na tom, že má nejradši sebe a svůj smrádek s teplíčkem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
15.2.24 16:21

@tess50 Jako člověk, který už získal trochu toho nadhledu je to vlastně celé na manželce.

Ta má buď možnost dát manželovi nůž na krk a začít oba pracovat na vztahu nebo přijmout situaci, užívat si život, netrápit se, třeba si najít milence nebo ten rozvod.

U nás to bylo podobné. Dokud nebyly rozvodové papíry na stole, tak se nedalo nic řešit. V celé té situaci musí být nejsilnější jeho manželka i za cenu, že přijde o manžela, část majetku, který spolu vytvořili, jistoty a určitou životní úroveň. Strach ze samoty v tom hraje taky svou roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
15.2.24 19:47
@LukeR1 píše:
@tess50 Jako člověk, který už získal trochu toho nadhledu je to vlastně celé na manželce.

Ta má buď možnost dát manželovi nůž na krk a začít oba pracovat na vztahu nebo přijmout situaci, užívat si život, netrápit se, třeba si najít milence nebo ten rozvod.

U nás to bylo podobné. Dokud nebyly rozvodové papíry na stole, tak se nedalo nic řešit. V celé té situaci musí být nejsilnější jeho manželka i za cenu, že přijde o manžela, část majetku, který spolu vytvořili, jistoty a určitou životní úroveň. Strach ze samoty v tom hraje taky svou roli.

Tak všichni už jsou dost staří, nikdo se nezmění. On už tuplem ne, jemu vyhovuje mít manželku i milenku. Milenka je zdá se taky v pohodě, manželka to za ty roky určitě taky pochopila. Pokud ho manželka pořád chce, musí jí být jasný, jaký je. Nechápu proto, proč ho sleduje tou aplikací. Nejlíp by udělala, kdyby neviděla a neslyšela, když se teda nechce rozvádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí