Nadměrný růst dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9023
7.10.21 12:32
@Hobitka píše:
@bublinek Ja mam tech 150, ale celozivotne spokojena.

Jen doufám, že jsi pochopila, že když je děcko od školky o hlavu nebo víc vyšší než zbytek kolektivu, musí se to nadsadit.
Ona by byla asi taky radši za 150 -celoživotně- ale hold jsem ukořistila chlapa, který má 2m a neřešila jsem jak budou velké budoucí děti. :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31012
7.10.21 13:42

@bublinek To vis, ze jsem to pobrala :hug:, ale musela jsem si trochu rejpnout, mne zas cely zivot rikali „Bud rada, ze nejsi zirafa.“ Jenze mne to bylo fuk i bez tech reci :mrgreen:. Chlapa jsem mela nejvyssiho 198 cm :mrgreen:, takze vyber mam prakticky neomezeny, v tom maji zaprtci vyhodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.21 13:59
@Anonymní píše:
@Hibou ano slyšela ale krom vysokého vzrůstu nemám jediný priznak

Tak v čem tě to trápí? Mám v kanceláři kolegyni 185, nevím jestli těch pár centimetrů je rozdíl, taky nohu 45, nakupuje boty v nadměrné velikosti, to je jediné. Jinak je teda velmi krásná ženská, chlapi na ní vždycky letěli takže vzhled jsem jí vždycky trošku záviděla, je šťastně vdaná s dětmi, nikdy mě nenapadlo, že by měla nějaký problém.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.21 14:04
@Anonymní píše:
Tak v čem tě to trápí? Mám v kanceláři kolegyni 185, nevím jestli těch pár centimetrů je rozdíl, taky nohu 45, nakupuje boty v nadměrné velikosti, to je jediné. Jinak je teda velmi krásná ženská, chlapi na ní vždycky letěli takže vzhled jsem jí vždycky trošku záviděla, je šťastně vdaná s dětmi, nikdy mě nenapadlo, že by měla nějaký problém.

Mě už to netrápí v ničem, prostě jsem taková jaká jsem ale trápí mě to u dcery, protože ta má před sebou pubertu a ve škole to nebude mít lehke, bude jiná než ostatní. A kdyby měla být ještě vyšší než já tak by ji to určitě taky trápilo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.21 14:09
@Anonymní píše:
Mě už to netrápí v ničem, prostě jsem taková jaká jsem ale trápí mě to u dcery, protože ta má před sebou pubertu a ve škole to nebude mít lehke, bude jiná než ostatní. A kdyby měla být ještě vyšší než já tak by ji to určitě taky trápilo.

Takže problém byly nějaké posměšky…to je hrozné, mě tohle nikdy nenapadlo, že by výška byl nějaký hendikep. Já jsem vysoká průměrně, takže samozřejmě vlastní zkušenost nemám. Jen vím že u mladších dětí na základce se spíš smáli těm menším, v pubertě si to pak malé holky vynahradily protože se líbily, ale na střední jsme měli v ročníky dvě opravdu velmi vysoké holky a ani mě nenapadlo, že jsou z toho třeba nějak nešťastné. Asi bych směřovala hodně na společnost, ve které to nebude hendikep, ale výhoda, aby svoji „jinakost“ nevnímala negativně, když bude volejbalistka nebo basketbalistka, tak co by se styděla…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.21 14:12
@Anonymní píše:
Takže problém byly nějaké posměšky…to je hrozné, mě tohle nikdy nenapadlo, že by výška byl nějaký hendikep. Já jsem vysoká průměrně, takže samozřejmě vlastní zkušenost nemám. Jen vím že u mladších dětí na základce se spíš smáli těm menším, v pubertě si to pak malé holky vynahradily protože se líbily, ale na střední jsme měli v ročníky dvě opravdu velmi vysoké holky a ani mě nenapadlo, že jsou z toho třeba nějak nešťastné. Asi bych směřovala hodně na společnost, ve které to nebude hendikep, ale výhoda, aby svoji „jinakost“ nevnímala negativně, když bude volejbalistka nebo basketbalistka, tak co by se styděla…

Ano problém byly posměšky, ovšem je nutné dodat že jsem byla k té výšce hodně ale opravdu hodně tlustá. Měla jsem nadváhu několik desítek kg. Pak jsem zhubla a situace se výrazně zlepšila takže u svojí dcery chci zapracovat aspoň na tom aby neměla problémy s váhou. To ovlivnit můžeme, výšku bohužel ne 🙂

• Citovat
  • Upravit
25179
8.10.21 00:13
@bublinek píše:
169cm

tak to je hodně vysoká. Naše má tak o pět cm méně a i tak je nejvyšší holka ve třídě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.21 13:34

Já byla obr třídy. Největší z kluků i holek do 1 třídy.. Pak větší než všechny holky… Jaké překvapení bylo když jsem v 10 ti dostala menzes a hotovo :D noha zůstala od 3 třídy na 37, 159 cm a 58 kg. :D ano, jsem stejná od 3 třídy… Podotykam, že mi je 24 a čekám druhé dítě. :D

• Citovat
  • Upravit
4164
12.10.21 13:52

Kdy se změnil anonymní tulipán David na Anonymní tulipán holku?
Zase tu někdo trollí a neví, že když dá anonym, tak mu to přiřadí jednu kytku a pak ji má po celou diskuzi stejnou, takže jde poznat, že tento anonym si pak odpovídá sám sobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65246
12.10.21 15:13

@admin zase nás někdo tahá za fusekli, odtajněte tulipány

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
12.10.21 22:44

Dobrý večer,

chcela by som zareagovať na vaše príspevky. Zakladateľovi sme napísali a zisťujeme čo sa stalo. Každopádne Vás poprosím ešte o chvíľu strpenia, je to predsa len citlivé téma a ja osobne to nechcem v tomto prípade len tak odtajniť.

Ďakujem za pochopenie a prajem krásny večer, :kytka:
 Karin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.21 20:54

Ahoj, tento problém řešili s mou sestřenicí, protože měla dorůst něco přes dva metry. Oba rodiče taky vysocí.
Obraťte se na pediatra a poraďte se s ním. Rychlý růst s sebou může nést i zdravotní potíže.
Jinak co tady ostatní píšou, ohledně menzesu v 10ti letech/růst prsou atd v důsledku podání hormonů pro zastavení růstu, tak je teď už zcela běžné, že holky začínají menstruovat od 9-10 roku života.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.21 20:57
@Anonymní píše:
Ahoj, tento problém řešili s mou sestřenicí, protože měla dorůst něco přes dva metry. Oba rodiče taky vysocí.
Obraťte se na pediatra a poraďte se s ním. Rychlý růst s sebou může nést i zdravotní potíže.
Jinak co tady ostatní píšou, ohledně menzesu v 10ti letech/růst prsou atd v důsledku podání hormonů pro zastavení růstu, tak je teď už zcela běžné, že holky začínají menstruovat od 9-10 roku života.

A nevíte prosím jak to dopadlo? Podařilo se růst zastavit na nějaké přijatelné výšce??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML