Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano, s ovulací to souviset může. Tělo vytváří vhodné prostředí pro spermie, aby „se jim lépe plavalo“. Pokud to s ovulací nezmizí, zašla bych na gynekologii, infekce nemusí zapáchat nebo svědit.
Edit: jinak teda i to těhotenství to být může. Udělej test a máš jasno, ne?
Ahoj, bude mi teprve 17 a nějak cca od 12 let trpím výtoky. Výtok má bílou někdy i světle žlutou barvu, občas zapáchá. Výtok mám opravdu každý den a nevím co s tím. Na gyndě si můj doktor ničeho nevšiml a prý jsem v pořádku, tak nevím. Nemohl by mi někdo poradit co s tím? Děkuju:)
@Anonymní píše:
Ahoj, bude mi teprve 17 a nějak cca od 12 let trpím výtoky. Výtok má bílou někdy i světle žlutou barvu, občas zapáchá. Výtok mám opravdu každý den a nevím co s tím. Na gyndě si můj doktor ničeho nevšiml a prý jsem v pořádku, tak nevím. Nemohl by mi někdo poradit co s tím? Děkuju:)
Ahoj, můžeš mi prosím napsat soukromou zprávu? Máme podobný problém.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, už asi týden mě trápí nadměrný výtokVůbec netuším, čím by to mohlo být způsobené. Barva ani zápach neodpovídají žádné infekci nebo tak něco. Jen to množství je mi podezřelé. Kolikrát si i musím během dne vyměnit kalhotky, nebo použít intimku
Nemáte někdo zkušenosti? Nemůže se jednat o příznak těhotenství? (Toho se teď asi bojím nejvíc) Také jsem právě kolem dne ovulace, může to s tím souviset? Moc děkuji
Určitě bude nejlepší,když si skočíš k doktorovi. Já kdysi takový problém měla, nějak jsem to ale neřešila, protože na výtoky trpím normálně, i když ne na tak silné. No a při roční gynekologické prohlídce jsem to sdělila doktorovi a ten mi udělal vnitřní ultrazvuk a oznámil mi, že mi praskla cysta, proto jsem měla tak silný výtok.
Ale stopro si k tomu doktorovi skoč, může to být banalita ale taky ne.
@Anonymní píše:
Já na výtoky trpím taky od nějakých 12-ti let (teď mi bude 24), byla jsem s tím tenkrát na gyndě, protože u nás v rodině s tím žádná ženská nikdy problémy neměla. No na gyndě mi doktorka řekla, že to je normální, že to některé dívky a ženy tak prostě mají, takže od té doby nosím intimky. Dřív i ten výtok zapáchal a byl někdy nažloutlý, to jsem si dělala koupele (jen co se týče intimních partií) v hypermanganu, docela mi to pomohlo, ale výtok to úplně nezastaví, spíš pak nebude zapáchat.
Ahoj holky, už asi týden mě trápí nadměrný výtok
Vůbec netuším, čím by to mohlo být způsobené. Barva ani zápach neodpovídají žádné infekci nebo tak něco. Jen to množství je mi podezřelé. Kolikrát si i musím během dne vyměnit kalhotky, nebo použít intimku
Nemáte někdo zkušenosti? Nemůže se jednat o příznak těhotenství? (Toho se teď asi bojím nejvíc) Také jsem právě kolem dne ovulace, může to s tím souviset? Moc děkuji