Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Proste jej vemte a dojdite k veterinari a zeptejte se ho. To je fakt takovej problem otevrit pusu a zeptat se? Kazdej veterinar ma jiny sazby, muze to byt plno veci a taky nemusi.
@Anonymní píše:
Ahoj, setkali jste se někdo s tím, že by se křečkovi udělala bulka? Má ji pár dní, přijde mi, že se zvětšila, ale křečík normálně jí, pije, běhá, nevypadá že by jí to nějak vadilo. Má to zespodu vedle přední packy. Máte s tím někdo zkušenost? Nevím jestli je to absces třeba nebo třeba nádor.. Popřípadě nevíte někdo, kolik si veterinář cca vezme za vyšetření, popřípadě kdyby to nějak léčil nebo odstraňoval? Předem moc děkuju za jakoukoliv odpověď.
Morčak to měl na noze, byl absces. Nařízli to, desinfekce. A píchli atb.
Cca 2 x do 200
@Anonymní píše:
Ahoj, setkali jste se někdo s tím, že by se křečkovi udělala bulka? Má ji pár dní, přijde mi, že se zvětšila, ale křečík normálně jí, pije, běhá, nevypadá že by jí to nějak vadilo. Má to zespodu vedle přední packy. Máte s tím někdo zkušenost? Nevím jestli je to absces třeba nebo třeba nádor.. Popřípadě nevíte někdo, kolik si veterinář cca vezme za vyšetření, popřípadě kdyby to nějak léčil nebo odstraňoval? Předem moc děkuju za jakoukoliv odpověď.
Náš křeček měl cystu, dvakrát mu to veterinář píchnul a vypustil. Nakonec nám ale doporučil operační odstranění, že by se to stále tvořilo. Byla to prý banální operace, i když jsem si teda nedokázala operaci na tak malém stvoření vůbec představit. Stálo to asi tři stovky. Křeček je po zákroku cca půl roku a fit. Určitě zajděte na veterinu.. PS: A pokud se to rychle zvětšuje, určitě to bude stejný problém, ne nádor, a je to řešitelné…