Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lima69 Zdravý chlap může celoročně
no a já se cítím velmi zdravě. Jsme tu minimálně 2, kdo by zakladatelce pomohl od…, ale třeba to nemusí být jen chlap, kdo by pomohl… ![]()
Zakladatelka si myslím byla tady zdejší chlap…aby nalákala na sledovanosti..
Až má cuky na admina…
@Lima69 píše:
tak hlavně, že se na to cítíš![]()
a zakladatelka už zdrhla dávno
Třeba se tady ještě někdo cítí tak, jako zakladatelka? Nestyďte se přiznat… ![]()
Tanker-a ty jsi na miminku proč??? Také strýček google??? To už spíše vyhraji ve sportce, než aby se sem přihlásilo tolik chlapů jen tak ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
noooo asi máš pravdu![]()
![]()
To bude lepší, přecejen se zatím tak neznáme ![]()
@WERISKA píše:
Tanker-a ty jsi na miminku proč??? Také strýček google??? To už spíše vyhraji ve sportce, než aby se sem přihlásilo tolik chlapů jen tak
Rarím, běž si vsadit, šance je v tuto chvíli velká! ![]()
@WERISKA píše:
Tanker-a ty jsi na miminku proč??? Také strýček google??? To už spíše vyhraji ve sportce, než aby se sem přihlásilo tolik chlapů jen tak
slyšela jsem správně slovo sportka?
Doufám že až vyhraješ tak nezapomeneš že tě mám moooooc ráda
![]()
@tanker píše:
Třeba se tady ještě někdo cítí tak, jako zakladatelka? Nestyďte se přiznat…
myslíš
tak dámy kdo se tak cítí
![]()
@WERISKA píše:
Hledal jsem na fórech jinou informaci, pak jsem se podíval na diskuze a to bych nebyl vůbec chlap, kdyby mě nepraštilo do očí „NADRŽENÁ“ ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
slyšela jsem správně slovo sportka?Doufám že až vyhraješ tak nezapomeneš že tě mám moooooc ráda
![]()
Já bych se z dovolením taky přidal
![]()
@Lima69 píše:
myslíš![]()
tak dámy kdo se tak cítí
![]()
![]()
Co třeba začít u sebe? ![]()
@Tom087 píše:
Já bych se z dovolením taky přidal![]()
![]()