Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás to funguje trošku jinak, ven kluky bere, doma se postará, ale musím si o to říct, nebo když mu řeknu že nebudu doma, tak se o kluky taky postará (dvojčata 8m). Domácí chlapský věci dělá, pomůže mi skládat plíny (jsme v látce) přebalí, nakrmí (no krmíme každej jednoho) chlapský věci udělá, o auto se stará, neutrácí za blbosti.
I si po nějaký době uklidí to špinavý nádobí, ale není to hned, ale nechávám mu to tam a třeba za tři dny to donese do kuchyně ![]()
Je to chlap, ale to co máš doma ty… aby mi někdo nadával když chci aby nakrmil… to by viděl ![]()
@AnastazieB píše:
Nerozsvítí…
a ano, nerozsvítí… je takovej a musel by sám chtít
Ten tě podle mého názoru nemá jako partnerku ale jako normální služku!! Můj partner dělá dřevo a stará se o kotel, vysává, věší prádlo, střídáme se o nádobí, pomáhá mi s vařením a stejně mi připadá, že toho dělá doma málo
s tím tvým lenochem bych nevydržela ani jeden den! Co se týká péče o malou - udělat dítě je jednoduché, ale starat se to se chlapovi moc nechce!! Já bych ho s prominutím hnala svinským dratem!! ![]()
A ty s ním ještě jsi? Byl takový i před dítětem? Zdrhala bych pokud by to jen trochu šlo. Není ani partner, ani otec, ani chlap. Co jako chce vědět? aby mu všichni ostatní potvrdili že se chová jako sprosté hovado? A myslíš že se pak změní? Pochybuju.
Pardon, já jen jestli jsem správně pochopila. Máte doma někde na okně (patrně v kuchyni) hromadu špinavého nádobí se zbytky jídla už několik týdnů?
Největší problém jsou finance, jinak by už dávno letěl. Máme RD, ale je můj ( darem od mojí rodiny )
Mám jen rodičák, takže ten by pokryl možná tak inkaso tady.. Takže ostatní věci - plíny, mlíko, nafta, jídlo… Už by jsme asi neměli…
@Antonie Bolavá v ložnici. Zbytky jídla ne, jen obaly od jídla a staré sklenice s plesnivým obsahem, já mu to do nekonečna odnášet nebudu… Odnesu to jednou, odnesu to zase, jak si zvykl, takže už ne… Už si nezvu ani návštěvy, jak je mi tu za to trapně a to je to tu nové ![]()
V prvni rade - kdyz na neco nemam, tak si to nekupuju. Kdyby si chlap koupil za 9,5tis. mobil na splatkym tak by me kleplo.
S malou pomaha od uplneho mimina, jak jen to jde.
Sproste na me nemluvi.
Do domacich praci se zapojuje, ale kdyz je neco treba opravit, tak to taky trva dlouho, nez se k tomu dokope.
@Anonymní píše:
Největší problém jsou finance, jinak by už dávno letěl. Máme RD, ale je můj ( darem od mojí rodiny )
Mám jen rodičák, takže ten by pokryl možná tak inkaso tady.. Takže ostatní věci - plíny, mlíko, nafta, jídlo… Už by jsme asi neměli…
A co alimenty? Měl by z čeho platit? I na tebe.
Jinak bych omrkla sociální dávky. Sice je tvoje věc s kým si pořizuješ dítě, ale žít s takovým blbem je za trest. Navíc pokud máte doba binec a špínu, tak ohrožuje dítě. Až dítko povyroste ještě xkrát to do státní kasy vrátíš.
Máš kde bydlet, to je obrovská výhra… být tebou, promyslím to, zda s ním vůbec chci být, ono by to nějak šlo, nevím odkud jsi, ale třeba nějakou maminku na spolubydlení… jak psala @andelka83 alimenty, příspěvky…
@vrtulka78 on se ohání tím, že to přece splácí… @andelka83 na bydlení nedostanu, protože nemám nájemní smlouvu
a navíc je mi fakt trapný tahat peníze ze státu, nejsem socka
nikdy jsem taková nebyla…
Bordel a špínu se snažím uklízet, ale protože mi nepomáhá, moc to nejde. Katastrofa to tady není, ale nádhera taky ne…
O tom žití, máš pravdu, já jsem s ním jen kvůli těm penězům.. A to mě taky trápí ![]()
Na alimenty by měl, ale já nejsem taková svině to z něho tahat, zvlášť kdybych ho vyhodila někam do podnájmu, kde by dal 3/4 své výplaty…
@Bejbyy zase tak velké to tu nemám, abych měla kam ubytovat maminku
je to těžký, odejít nemám kam ( proč taky… ) ale zároveň, když odejde to tu nezaplatím, nebo zaplatím, ale to je tak všechno, co zaplatím… A od rodičů nechci tahat už vůbec, ti pomohli s rekonstrukcí už dost ![]()
No, já bych takového chlapa hnala
my máme 2 děti 3,5 a 2 roky a manžel i přesto, že chodí do práce (jen noční), tak v 11 vstává a šlape jak hodinky. Děti si bere ven, pomáhá s úklidem. Zvládne naprosto vše.
Ještě na něj ber ohledy, na chudáčka
I když víme jak to s alimetny je, když nebude platit, budeš nahraná ![]()
Raději anonym, dohodly jsme se s přítelem, ať to někam dám, ať vidíme oba objektivní názory. On tvrdí že je vše v pořádku, já opak…
1. máme spolu RD, které opravujeme. On místo toho, aby dal peníze do domu, nebo něčeho potřebného -dítě koupí si telefon za 9,5 tis, byť na splátky ale koupil.
Druhá strana : nefungoval mu jeho.
( já mám ale taky nový a stál mě jen 3800 a je stejný „stejný“ jako jeho )
ke konci měsíce nemáme co do huby, ale máme na splátku… O jeho úmyslu jsem nevěděla, neporadil se.
2. Máme půl roční dítě.. Jediné co občas udělá je to, že ji vysleče před koupáním a pak mi třeba podá plínku. Venku s ní v kočárku ještě nebyl, nevěnuje se ji ( krom pár minut, kdy mu ji jsem nucená dát )
když chci něco nad rámec tohoto - např. noční krmení, když se ještě dívám na tv, vařím atd… slyším jen nadávky typu ku a pi a občas po tomhle jde.

3. uklízení… na okně mám haldu do půli okna špinavého nádobí, odpadků a plesnivého obsahu skleniček, už pár týdnů čekám, až si to poklidí, nejsem služka. Jinak teda přijde z práce, sedne k pc, tv ted i telefonu a tím pro něj vše končí, protože přece chodí do práce, to stačí.. jsem tu na vše sama. Nedělá ani mužské práce, „dřevo“, z
nezatopí, nedonese, v ložnici máme ve stropě už od vánoc díru až na půdu, stěhovali jsme se loni o prázdninách, nemáme do ted lustry přidělané, nic dokončeného…
Když už ho donutím něco dělat je to po několik hodinovém doprošování, uplácení, přemlouvání, prošení, hádek…
Děkuju za každý příspěvek, jak je to u vás atd… at se mu už konečně rozsvítí…