Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Manžel téměř nepije alkohol, ale minulý týden přišel ve 3 ráno z polopracovní „večeře“ opilý a když jsem se ho zeptala, jestli v té restauraci vaří až do 3 do rána, tak se prořekl, že pozvali pracovní partnery do bordelu. Ale on prý čekal v bordelovým baru a nekonzumoval sex.
Střízlivý druhý den jsme to probírali a dozvěděla jsem se, že je to u nich normální, všichni jeho kolegové s klienty chodí, jsou to mladí tatínkové od rodin, znám je i jejich ženy, byla jsem v šoku a pořád na to myslím. Jestli ony to vědí a dělají, že nic. Manželovi také moc nevěřím, že jediný z patnácti seděl a koukal.
Bohužel to není poprvé, bývalý přítel pracoval pro velmi známou společnost (výrobce IT elektroniky) a tam to bylo také naprosto normální, že své klienty a partnery brali do bordelů. I on mi tvrdil, že on nic.
Zajímá mě, jestli z Vás některá o tom ví a toleruje, či byste hned vztah/manželství s ukončili.
Netolerovala bych, ale znám taky pár takových chlapů, kteří tam chodí a jejich partnerky o tom nemají ani tušení. Je to pěkný hnus a z té představy je mi nanic.
Dozvědět se to, tak vyletím z kůže, aby chlap zalehl na nějakou vyjetou kůži ![]()
O těhle večírkách sem taky už zaslechla od známého a uniká mi to. Vožrat si huby na firemním večírku, pak zajet do bordelu, hromadně vojet nějaké… a jet domů za manželkama.
Sama musis vedet jestli tvuj manzel delal vic nez rika nebo ne, ty ho znas.Za sebe, tohle bych netolerovala ani omylem
Pokud nic sebou nedotáhl, tak si užil toho co doma nedostane ![]()
No to je takový kolorit utužování obchodních vztahů.
No jinak to je obchodní transakce ne? Nabídka/poptávka.
Kolik maminek na mateřské si takto přivydělává
![]()
Tak pojďte supice na mou hruď a roztrhejte mě za nesprávný názor. ![]()
Píšu to proto, že bych to do svého manžela nikdy neřekla, i on to odsuzuje… ale stejně tak bych to neřekla ani do jednoho z těch fajn seriozních tatínků od rodin. Chodíme s nimi občas na akce s dětma o sobotách, teď na ně budu koukat úplně jinak a říkat si, jestli ta jejich Monika, Lucka, Verča, Jana vědí, že minulý pátek přijel domů od prostitutky a pak jí doma objímal a líbal. Fuj.
Nesnesla bych to
jeste ze sem sama a nemusim nic takyho resit…
@idealistka A myslíš, že kdyby šel na pokoj, tak by ti přiznal, že byl v bordelu?
Já mám zkušenost, že když mi ex zahnul, tak nepřiznal ani po pravdě kde byl a při tom tam byl i se známýma, takže bylo jasné, že se to prokecne. A teda jinak, kdybych měla důkaz, že vlezl na nějaký pokoj, tak upřímně nevím co bych dělala. Ono říct, že bych ho poslala do háje je sice jednoduché, ale těžko se to provádí jen tak… a teda pracovala jsme s určitou sortou lidí a řeknu to tak - Příležitost dělá zloděje - takže pokud nezahnul teď tak příště se třeba hecne. Ne asi bych nevěřila a začala bych si šetřit na stěhování, jenže já jsem obecně nedůvěřivý člověk ![]()
V zadnym pripade. Muj to kdysi zkusil v bordelu
, davno, rikal, ze se mu to vubec nelibilo, ze uz by do toho nikdy nesel, ze to bylo v mladi z hecu; Verim mu. Ale znam jednoho kolegu, dvojnasobny tatka a ten chodi do bordelu a myslim, ze nejen popijet
.
V žádném případě. Hnusil by se mi a to by byl konec!!!Nechápu jak to muže někdo tolerovat
Za mě rozhodně NE!!!