Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bellatrix Lestrange většinou kravinky, naposled jsme tu řešili, že je strašný vedro a nedá se spát. ![]()
@merlose
dobré ranko, vedro dnes asi bude a navíc je úplněk
, když vydržím nejíst, zhubnu o 3kg ![]()
@Petrolka píše:
@merlose![]()
, když vydržím nejíst, zhubnu o 3kg
Fakt? Každý úplněk ti kila dolů? To bych brala, ale co ty ostatní dny.
![]()
@merlose Docela to funguje, když to vydržím. Stáhne se žaludek s druhý den není tak velká chuť k jídlu. Já vždy po lécích přes léto naberu a pak velmi pracně shazuju. Včera jsme to řešili s kamarádkou, je to prostě o jídle a pohybu. Zkusím její dietu, nejdůležitější je vynechat pečivo a brambory.
@Petrolka píše:
@merlose Docela to funguje, když to vydržím. Stáhne se žaludek s druhý den není tak velká chuť k jídlu. Já vždy po lécích přes léto naberu a pak velmi pracně shazuju. Včera jsme to řešili s kamarádkou, je to prostě o jídle a pohybu. Zkusím její dietu, nejdůležitější je vynechat pečivo a brambory.
je nutný jíst pravidelně a to já vůbec neumím V práci se nezastavím celý den a najím se až večer doma. ![]()
@merlose píše:
je nutný jíst pravidelně a to já vůbec neumím V práci se nezastavím celý den a najím se až večer doma.
To znám a je to to nejhorší. Naučila jsem se nosit do práce krabičky s jídlem z domova. Nejnáročnější je uvařit.
@Petrolka píše:
@merlose![]()
, když vydržím nejíst, zhubnu o 3kg
to jako fakt? to slyším poprvé
no mě stačí víc pohybu a váhu si tím udržuju ![]()
@Lima69 píše:
ahoj![]()
nová profilovka…hezká
už asi 5 dní
díííky
jak se máme? ![]()
@Kotatko03 píše:
už asi 5 dní![]()
díííky
![]()
jak se máme?
pohodička
už 4 dny překopávám zahradu
všichni jsou z toho doma nadšeni že mi musí pomáhat ![]()
ahoj a omlouvám se @merlose a jinym komu lezu na profil, jsem na mobilu a je to šílený
se preklikavam jak blbec ![]()