Nadržená :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
18.8.16 20:19
@Petrolka píše:
@Lima69 @adriana2000 @Kotatko03 @Ginuš :mavam: :mavam: :mavam: konečně se tu něco děje :dance:

no něco se tu děje a já tu nejsem :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
18.8.16 20:20
@Ginuš píše:
no něco se tu děje a já tu nejsem :zed: :zed: :zed:
:mrgreen: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.8.16 20:21
@Kotatko03 píše: :mrgreen: :mavam: :mavam:
:mavam: :mavam: :mavam: jak je? Z Tvojí profilovky mám chuť na lentilky :think: :think: :think: :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
18.8.16 20:24
@Ginuš píše: :mavam: :mavam: :mavam: jak je? Z Tvojí profilovky mám chuť na lentilky :think: :think: :think: :think: :think:

Ale jooo docela to jde :kytka:…prosíííím, dáš si? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.8.16 20:26
@Kotatko03 píše:
Ale jooo docela to jde :kytka:…prosíííím, dáš si? :D
:zed: :zed: :zed: to je provokace néééé nééé nemám tu nic sladkého :think: jak já přežiju do zítra :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
18.8.16 20:27
@Ginuš píše: :zed: :zed: :zed: to je provokace néééé nééé nemám tu nic sladkého :think: jak já přežiju do zítra :?

ne, to bych si nedovolila :hug: :hug: :hug: zítra bude nálet na supermarket? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.8.16 20:33
@Kotatko03 píše:
ne, to bych si nedovolila :hug: :hug: :hug: zítra bude nálet na supermarket? :mrgreen:

asi ne, snažim se nežrat sladký :roll: :roll: jsem jak pučmeloun oplácaná :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
18.8.16 20:34
@Ginuš píše:
asi ne, snažim se nežrat sladký :roll: :roll: jsem jak pučmeloun oplácaná :lol: :lol: :lol:

tak o to se snažím také :oops: takže jsem si před chvílí vzala kostičku čokolády :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.8.16 20:38
@Kotatko03 píše:
tak o to se snažím také :oops: takže jsem si před chvílí vzala kostičku čokolády :oops: :oops: :oops: :oops:

no já tu nemám vůbec nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a malou v postýlce, takže nikam ani nemůžu, že bych jako nevydržela a jela nakoupit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
18.8.16 20:40
@Ginuš píše:
no já tu nemám vůbec nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a malou v postýlce, takže nikam ani nemůžu, že bych jako nevydržela a jela nakoupit :lol: :lol: :lol:

ale to je právě nejlepší, když nic nemáš, pak nevrozí že vyžereš lednici :palec: vím o čem mluvím :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.8.16 20:43
@Kotatko03 píše:
ale to je právě nejlepší, když nic nemáš, pak nevrozí že vyžereš lednici :palec: vím o čem mluvím :oops: :mrgreen: :mrgreen:

no nemám ani ledničku, ta dorazí v pondělí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mám jen suchary a lososa v konzervě atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
18.8.16 20:47
@adriana2000 píše: :mavam: :mavam: ahoj a omlouvám se @merlose a jinym komu lezu na profil, jsem na mobilu a je to šílený :roll: se preklikavam jak blbec :lol:

mě to vůbec nevadí, taky se mi to občas povede :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
18.8.16 20:48
@Ginuš píše:
no nemám ani ledničku, ta dorazí v pondělí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mám jen suchary a lososa v konzervě atd

aháááá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.8.16 20:49
@Kotatko03 píše:
aháááá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no je to výhoda, bojím se pondělka, do mrazáku se musí koupit zmrzka aby se zkusil že jo :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.8.16 20:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat