Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prostě to nedovedu pochopit, jak někdo ledový jako kámen jen tak napíše, že děcko není auto a schválí potrat, jakoby se jednalo o zašlápnutí brouka.
@chipsa Taky to čtu, já bych to nemohla udělat, stačil spontánní potrat a nemluvila jsem o tom 10 let. Ale to má každý nastavené jinak.
@Petrolka píše:
@chipsa Taky to čtu, já bych to nemohla udělat, stačil spontánní potrat a nemluvila jsem o tom 10 let. Ale to má každý nastavené jinak.
Já mám za sebou několik nechtěných potratů, kdy si prostě příroda poradila sama. Ale nechat svoje dítě jen tak zabít? Nebyla to moje vina, přesto pořád na ty děti myslím. Nemohla bych, to radši at ho má někdo jinej!
@chipsa Není každá jako my, pro někoho je potrat jako návštěva u zubaře. Je ten svět někdy nefér, no. ![]()
@Petrolka píše:
@chipsa Není každá jako my, pro někoho je potrat jako návštěva u zubaře. Je ten svět někdy nefér, no.
Je to fakt příšerný, jak to některé ženské berou. Zabijou děcko a život jde dál ![]()
TVL, tak jsem z nudy začal číst Bukowskýho a pomalu přemejšlím že si to hodím, to fakt není optimistickej autor ![]()
@Petrolka píše:
@KalamityJohn A co přesně čteš?
Všechny řitě světa - chytlavý ale depresivní
Přijde mi jak kdyby se tím inspiroval Pelc když psal A bude hůř
@Ginuš píše:
@KalamityJohn jůů Pelc a bude hůř, tu jsem měla ráda.![]()
![]()
Je to čtivý ale když jsem to dočet, tak jsem měl dojem, že bych se měl osprchovat ![]()
To víš, já byl rozmazlenej parchant, život takhle nikdy neviděl/neznal.
@KalamityJohn píše:
Je to čtivý ale když jsem to dočet, tak jsem měl dojem, že bych se měl osprchovatTo víš, já byl rozmazlenej parchant, život takhle nikdy neviděl/neznal.
fakt? No tak to chápu, že Tě to šokovalo. Já si život prošla ve špatném i dobrém