Nadržená :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11981
6.9.16 20:19
@Petrolka píše:
@ontario7 no za mě jsi rozhodně nemakal nebo jsem to nestačila postřehnout :mrgreen:, a co vaříš nejraději, hádám že masíčka :jazyk:

já omáčky :oops: :oops: na smetaně zbožnuju vše :mrgreen:,klidně i bez masa, ale musí to být cítit po smetaně :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
6.9.16 20:21
@Kotatko03 píše:
Tak víš co, já nechci žádnou profesi „ponižovat“…rozumíš jak to myslím? Ale na druhou stranu, nestuduji proto, abych skončila v Lidlu…

já taky ne, ale v Lídlu jsou nejhezčí holky, třeba :mrgreen: by jsi mohla reprezentovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
6.9.16 20:23
@ontario7 píše:
já omáčky :oops: :oops: na smetaně zbožnuju vše :mrgreen:,klidně i bez masa, ale musí to být cítit po smetaně :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:

Nechceš mi přijet uvařit? :mrgreen: Takový zajíc nebo srnčí na smetaně, začínám slintat :cert: nebo plíčky, ty jsem si po letech uvařila a skoro všechno taky snědla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
6.9.16 20:23
@ontario7 píše:
já taky ne, ale v Lídlu jsou nejhezčí holky, třeba :mrgreen: by jsi mohla reprezentovat :mrgreen:

nevím jaký máš vkus? :nevim: ale já když přijdu u nás do lidlu a kouknu na holky tak žádná sláva :nevim: v globusu jsou hezčí…ale já nejsem chlap, takže vy to možná vidíte jinak :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
6.9.16 20:27

Chci se vás všech zeptat, kdo vaří z bujonu a kdo zdravěji? tak se přiznejte honem, honem :mrgreen: :mrgreen: jsem napnutej :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
6.9.16 20:29
@Petrolka píše:
Nechceš mi přijet uvařit? :mrgreen: Takový zajíc nebo srnčí na smetaně, začínám slintat :cert: nebo plíčky, ty jsem si po letech uvařila a skoro všechno taky snědla :mrgreen:

minulý týden jsem byl tady a to je jinej svět http://www.mistruzenar.cz/prodejna.html :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
6.9.16 20:29
@ontario7 píše:
sním či bdím :mrgreen: :hug: :kytka:
:mavam: :mavam: ahojky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
6.9.16 20:30
@Kotatko03 píše:
nevím jaký máš vkus? :nevim: ale já když přijdu u nás do lidlu a kouknu na holky tak žádná sláva :nevim: v globusu jsou hezčí…ale já nejsem chlap, takže vy to možná vidíte jinak :jazyk: :mrgreen:

tak by jsi si nechala proužek mastných vlasů :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
6.9.16 20:31
@WERISKA píše: :mavam: :mavam: ahojky

jsi nějaká opálená od moře, jestli vidím dobře :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
6.9.16 20:31
@ontario7 píše:
tak by jsi si nechala proužek mastných vlasů :mrgreen: :mrgreen:

tak to je moje noční můra :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
6.9.16 20:32
@ontario7 píše:
Chci se vás všech zeptat, kdo vaří z bujonu a kdo zdravěji? tak se přiznejte honem, honem :mrgreen: :mrgreen: jsem napnutej :mrgreen: :mrgreen:

vařím z toho co mám doma :lol:

@Kotatko03 :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
6.9.16 20:33
@ontario7 píše:
jsi nějaká opálená od moře, jestli vidím dobře :mrgreen: :hug:
:mrgreen: :mrgreen:…vidíš špatně hochu :roll: :roll: možná od sekačky a krumpáče :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
6.9.16 20:35
@WERISKA píše:
vařím z toho co mám doma :lol:@Kotatko03 :mavam: :mavam: :mavam:
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
6.9.16 20:36
@Kotatko03 píše:
tak to je moje noční můra :oops: :mrgreen:

tak by jsi ho dala stranou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
6.9.16 20:36
@Kotatko03 píše: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
:mavam: jak žiješ? :* :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria