Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@divine woman píše:
@WERISKA @Lima69![]()
čau kočeny
ahoj
jak se máš furt se míjíme ![]()
@WERISKA píše:
to je škoda, těšila se?
docela jo ale už je dospělá a chápe že by se tam po nemoci mohla uhnat a onemocnět znovu..i dr. to nedoporučovala
@Lima69 Normálně pracovně. Teď jsem dožehlila horu prádla
a můj klon hory stihnul a teď leží s hnusným kašlem. Všude lítá spousta bacilů.
@Lima69 píše:
docela jo ale už je dospělá a chápe že by se tam po nemoci mohla uhnat a onemocnět znovu..i dr. to nedoporučovala
no tak lepší zůstat doma, než lehnou úplně
![]()
@divine woman píše:
@Lima69 Normálně pracovně. Teď jsem dožehlila horu prádlaa můj klon hory stihnul a teď leží s hnusným kašlem. Všude lítá spousta bacilů.
jj, u nás se to střídá- kluk, holka, já atd… ![]()
@divine woman píše:
@Lima69 Normálně pracovně. Teď jsem dožehlila horu prádlaa můj klon hory stihnul a teď leží s hnusným kašlem. Všude lítá spousta bacilů.
taky tu mám kupu tak dojdi
nesnáším žehlení
snažím se to ze sušičky poskládat ale něco se žehlit musí ![]()
tak mladej může být rád že ty lyže stihnul ![]()
@WERISKA Já byla na kopici od půlky prosince. Chodila jsem jen do práce a pak hned do postele. Teď už to snad bude dobrý, pokud nedorazí chřipková epidemie.
@WERISKA píše:
jj, u nás se to střídá- kluk, holka, já atd…
musíš toho bacila vyhnat slivovicí ![]()
@divine woman píše:
@WERISKA Já byla na kopici od půlky prosince. Chodila jsem jen do práce a pak hned do postele. Teď už to snad bude dobrý, pokud nedorazí chřipková epidemie.
já se chtěla nechat naočkovat proti chřipce ale nějak jsem to zasklila a ted už je pozdě ![]()
@Lima69 píše:
já se chtěla nechat naočkovat proti chřipce ale nějak jsem to zasklila a ted už je pozdě
ja to stihla a v pohodě, z těch hororových historek, jak to se mnou sekne a nevím co, se nenaplnila ani jedna ![]()
@Lima69 píše:
musíš toho bacila vyhnat slivovicí
ježiši, to by bylo moje poslední
![]()
@adriana2000 píše:
Ahoj juknu tu a vy tady![]()
![]()
ahoooj
už máš konečně čas
zítra jsem ti chtěla napsat ![]()