Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký den všem, co to již mají dnes ráno za sebou.
Čím více, tím lépe.
@divine woman píše:
Ahoj, je to tu jak po vymření, kde se všichni flákáte?![]()
![]()
ahoj
já si dnes dovoluju
co ty jak se daří…
ahoj, už odmakáno, chystám se na nákup a pak se uvidí. Jinak žádné převratné změny. ![]()
@divine woman píše:![]()
![]()
ahoj, už odmakáno, chystám se na nákup a pak se uvidí. Jinak žádné převratné změny.
já čekám na manžela a jdeme tapetovat mladé pokoj
to víš 16 pryč a už tam chtěla nějakou změnu ![]()
Koukám že už tu moc nikdo nechodí ![]()
co je to za novinku když napíšu příspěvek tak mi lítá celá stránka ![]()
Rozumím, si vymejšlí
Mám doma to samé v bledě modrém. Na plnění všech požadavků bych si musela pořídit tiskárnu na peníze. ![]()
@divine woman píše:
Rozumím, si vymejšlíMám doma to samé v bledě modrém. Na plnění všech požadavků bych si musela pořídit tiskárnu na peníze.
přesně
v pátek malíř vymaloval a celý víkend jsme to dávali dohromady
ani netušíš co bordelu se vyhodilo
je hrozný sysel ![]()
Já budu vyhazovat, až se klonové odstěhují, momentálně jim donáším pouze vyprané věci a o ostatní se nestarám. Ať si poklidí sami, nejsem jejich služka. ![]()
@divine woman píše:
Já budu vyhazovat, až se klonové odstěhují, momentálně jim donáším pouze vyprané věci a o ostatní se nestarám. Ať si poklidí sami, nejsem jejich služka.
já jim ani nežehlím
však mají ručičky
minule mi mladá říká mami představ si že holkám mamky chystaj sváču
a já co tím chtěl básník říct
nejsem služka ![]()
I to praní jsem chtěla zrušit, ale bylo by to plýtvání vodou a pracími prostředky. Svačiny také nepřipravuju, mají ruce a stejně pyskovali, že nechtějí tuto nebo ono, tak se starají sami
a hlady za dopoledne ještě nikdo neumřel.
@divine woman píše:
I to praní jsem chtěla zrušit, ale bylo by to plýtvání vodou a pracími prostředky. Svačiny také nepřipravuju, mají ruce a stejně pyskovali, že nechtějí tuto nebo ono, tak se starají samia hlady za dopoledne ještě nikdo neumřel.
pokud není bída tak nikdo hlady neumře ![]()
no nic drahý zrovna dorazil a jdem na to
![]()