Nadržená :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
28.1.17 13:37

:mavam: :mavam: :mavam: halo, jste ještě naživu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
28.1.17 14:27
@divine woman píše: :mavam: :mavam: :mavam: halo, jste ještě naživu?

ještě dýchám :lol: :lol: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
2.2.17 07:58
:mavam: :mavam: :mavam: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
6.2.17 09:26

Hezký den všem, co to již mají dnes ráno za sebou. :hug: Čím více, tím lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
13.2.17 13:49

Ahoj, je to tu jak po vymření, kde se všichni flákáte? :mrgreen: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
13.2.17 13:51
@divine woman píše:
Ahoj, je to tu jak po vymření, kde se všichni flákáte? :mrgreen: :mavam: :mavam:

ahoj :mavam: já si dnes dovoluju :lol: co ty jak se daří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
13.2.17 13:55

:hug: :hug: :hug: ahoj, už odmakáno, chystám se na nákup a pak se uvidí. Jinak žádné převratné změny. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
13.2.17 13:57
@divine woman píše: :hug: :hug: :hug: ahoj, už odmakáno, chystám se na nákup a pak se uvidí. Jinak žádné převratné změny. :kytka:

já čekám na manžela a jdeme tapetovat mladé pokoj :roll: :lol: to víš 16 pryč a už tam chtěla nějakou změnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
13.2.17 13:58

Koukám že už tu moc nikdo nechodí :think:
co je to za novinku když napíšu příspěvek tak mi lítá celá stránka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
13.2.17 14:00

Rozumím, si vymejšlí :mrgreen: Mám doma to samé v bledě modrém. Na plnění všech požadavků bych si musela pořídit tiskárnu na peníze. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
13.2.17 14:02
@divine woman píše:
Rozumím, si vymejšlí :mrgreen: Mám doma to samé v bledě modrém. Na plnění všech požadavků bych si musela pořídit tiskárnu na peníze. :pankac:

přesně :lol: v pátek malíř vymaloval a celý víkend jsme to dávali dohromady :lol: ani netušíš co bordelu se vyhodilo :mrgreen: je hrozný sysel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
13.2.17 14:04

Já budu vyhazovat, až se klonové odstěhují, momentálně jim donáším pouze vyprané věci a o ostatní se nestarám. Ať si poklidí sami, nejsem jejich služka. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
13.2.17 14:07
@divine woman píše:
Já budu vyhazovat, až se klonové odstěhují, momentálně jim donáším pouze vyprané věci a o ostatní se nestarám. Ať si poklidí sami, nejsem jejich služka. :cert:

já jim ani nežehlím :mrgreen: však mají ručičky :mrgreen: minule mi mladá říká mami představ si že holkám mamky chystaj sváču :mrgreen: a já co tím chtěl básník říct :nevim: nejsem služka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
13.2.17 14:11

I to praní jsem chtěla zrušit, ale bylo by to plýtvání vodou a pracími prostředky. Svačiny také nepřipravuju, mají ruce a stejně pyskovali, že nechtějí tuto nebo ono, tak se starají sami :mrgreen: a hlady za dopoledne ještě nikdo neumřel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
13.2.17 14:13
@divine woman píše:
I to praní jsem chtěla zrušit, ale bylo by to plýtvání vodou a pracími prostředky. Svačiny také nepřipravuju, mají ruce a stejně pyskovali, že nechtějí tuto nebo ono, tak se starají sami :mrgreen: a hlady za dopoledne ještě nikdo neumřel.

pokud není bída tak nikdo hlady neumře :lol:
no nic drahý zrovna dorazil a jdem na to :mrgreen: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí