Nadržená :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
5.4.17 10:30

@Ginuš :mavam: :mavam: na ozdravné kůře se pracuje :lol: a počasí je u nás pěkně hnusné, tak mi ani nevadí, že jsem doma. Konečně se můžu pořádně vyspat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
5.4.17 22:54
@divine woman píše:
@ontario7 @Ginuš Ahoj :hug: :hug: :hug: jak jde život? :mavam:

tak nějak plyne :mrgreen: :mrgreen: připadám si na šedesát :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
5.4.17 22:56
@Ginuš píše:
@divine woman no malá chodí a je s ní sranda… Tak to máš na léčbu pěkné počasí :potlesk: :potlesk: brzy se uzdrav

Gíno to je tvoje malá? :mrgreen: :mrgreen: tak jí dej do ruky kabelku z Guciho :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
6.4.17 11:27

@ontario7 Nazdárek :hug: :hug: :hug:, co hokej, chodíš? Nám dáváte pěkně na perdel. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
8.4.17 21:52
@divine woman píše:
@ontario7 Nazdárek :hug: :hug: :hug:, co hokej, chodíš? Nám dáváte pěkně na perdel. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jo chodím fandit proti Jihlavě :mrgreen: :mrgreen: naposledy jsem byl v kotli hostů :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
11.4.17 13:17

@ontario7 To si teda troufáš :mrgreen: a jaký jsi měl na sobě dres?
Jinak zdravím ostatní :mavam: :mavam: :mavam: kde jste zase v zákopech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
14.4.17 21:10
@divine woman píše:
@ontario7 To si teda troufáš :mrgreen: a jaký jsi měl na sobě dres?
Jinak zdravím ostatní :mavam: :mavam: :mavam: kde jste zase v zákopech?

vypadá to, že každej tu už rozehřívá zahrádku :mrgreen: jinak jsem byl v kotli BuDĚJÍÍÍÍÍC :dance: :dance: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
17.4.17 10:53

@ontario7 Tak komu si fandil včera? Jsme dostali víš na co :mrgreen:, ale ve volejbale je to lepší :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
17.4.17 22:16
@divine woman píše:
@ontario7 Tak komu si fandil včera? Jsme dostali víš na co :mrgreen:, ale ve volejbale je to lepší :pankac: :pankac:

já vím, ani nemluv, jsem z Vás byl hodně zklamanej, ale zítra se to musí otočit, užžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž :potlesk: :* :andel: :hug: :kytka: :pankac: musííííííííííííííííí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.4.17 09:39

@ontario7 :mavam: :mavam: no asi máme poslední šanci, jinak nepostoupíme, já můžu jen držet palce :mrgreen: :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
20.4.17 22:03
@divine woman píše:
@ontario7 :mavam: :mavam: no asi máme poslední šanci, jinak nepostoupíme, já můžu jen držet palce :mrgreen: :* :hug:

ámen s Váma a já tak věřil, zítra je den dééééééé, jestli místní trubky postoupí do extraligy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
21.4.17 14:00

@ontario7 :mavam: :mavam: Tak jsem si přečetla v novinách, že máme ještě šanci na postup, když dáme perníkáře a Vary, to jsem zvědavá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
21.4.17 21:49
@divine woman píše:
@ontario7 :mavam: :mavam: Tak jsem si přečetla v novinách, že máme ještě šanci na postup, když dáme perníkáře a Vary, to jsem zvědavá. :mrgreen:

těsně vedle :mrgreen: :mrgreen: A já Vám tak fandil, šajze :zed: :zed: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
21.4.17 21:51

@ontario7 Ha sme v perdéli, pane hrábě :cert: :cert: :cert: tak snad aspoň ten volejbal klapne. A jak jde život chlape? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
21.4.17 21:59
@divine woman píše:
@ontario7 Ha sme v perdéli, pane hrábě :cert: :cert: :cert: tak snad aspoň ten volejbal klapne. A jak jde život chlape? :hug:

normálka p=ořád stojím u plotny :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria