Nadržená :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
27.6.17 12:21
@chipsa píše:
A někde poblíž Florence není ńjaká levnější ubytovna? Tam jsem jednou byla :lol:

Co se trče Florence, to ti můžu poradit. :mrgreen: Ač brňák, tam to znám, protože když jsem jezdil do firmy na Václaváku / dnes už tam není/, tak pro mě bylo lepší jet busem, protože hledat zaparkování a nenajít je hrozná otrava. Když jsem vystoupil, tak v okolí je hodně podmostí a tam dříve byli usazeni vietnamští trhovci. No a tam se dá přespat. V tuto dobu je teplo, je tam sucho a je to zadarmiko. Jiné lokality doporučit už nemůžu. :mrgreen: P. S. :palec: Věřím, že ty chytrá žena si už poradíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
27.6.17 12:39
@opozice píše:
Co se trče Florence, to ti můžu poradit. :mrgreen: Ač brňák, tam to znám, protože když jsem jezdil do firmy na Václaváku / dnes už tam není/, tak pro mě bylo lepší jet busem, protože hledat zaparkování a nenajít je hrozná otrava. Když jsem vystoupil, tak v okolí je hodně podmostí a tam dříve byli usazeni vietnamští trhovci. No a tam se dá přespat. V tuto dobu je teplo, je tam sucho a je to zadarmiko. Jiné lokality doporučit už nemůžu. :mrgreen: P. S. :palec: Věřím, že ty chytrá žena si už poradíš.

Díky, díky za radu. Taky jsme uvažovali o tom, že bychom tam jeli autem a přespali v něm. Bohužel jak píšeš, není jistota, že najdeme místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
27.6.17 12:42

Asi nejlepší řešení mě zatím přišel ten penzion Kaktus, bohužel píšou, že je dočasně uzavřen. Pražáci, nevíte dokdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
27.6.17 12:44
@chipsa píše:
Díky, díky za radu. Taky jsme uvažovali o tom, že bychom tam jeli autem a přespali v něm. Bohužel jak píšeš, není jistota, že najdeme místo.

Jen se divím, že se nenašel žádný pražský gentleman a nenabídl ti přespání u něho doma. :palec: Ale, vzhledem k tomu, že až teď je zřejmé z tvého psaní, že nebudeš sama, asi nestojí o to, aby vám do toho někdo kecal. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
27.6.17 12:44

http://www.hostel-prague-kaktus.euweb.cz/#… kaktus Praha&utm_campaign=firmy. cz-621868

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
27.6.17 12:45
@opozice píše:
Jen se divím, že se nenašel žádný pražský gentleman a nenabídl ti přespání u něho doma. :palec: Ale, vzhledem k tomu, že až teď je zřejmé z tvého psaní, že nebudeš sama, asi nestojí o to, aby vám do toho někdo kecal. :mrgreen:

Sama nejsem a v posteli jsem ráda s partnerem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
27.6.17 12:47
@chipsa píše:
Sama nejsem a v posteli jsem ráda s partnerem :mrgreen:

partner sem, partner tam, vždyť jsme jedna velká rodina. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
27.6.17 12:50
@opozice píše:
partner sem, partner tam, vždyť jsme jedna velká rodina. :mrgreen:

jo jo, máš to pěkně znázorněno na fotce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
27.6.17 12:51
@chipsa píše:
jo jo, máš to pěkně znázorněno na fotce.

ano, je to, jak to v životě chodí. Copak nevíš, co říkají ženy? Ne, ne, ne… ještě ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
27.6.17 12:53
@opozice píše:
ano, je to, jak to v životě chodí. Copak nevíš, co říkají ženy? Ne, ne, ne… ještě ne. :mrgreen:

Ne ne, ženy se snaží opakovat: mám červenou, dej mě pokoj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
27.6.17 12:55
@chipsa píše:
Ne ne, ženy se snaží opakovat: mám červenou, dej mě pokoj :mrgreen:

je to jako evoluční vývoj, červená se mění na zelenou a pokoj na…na co čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
28.6.17 07:48

To je v prd..eli fakt, všechno tam obsazené.. Se zeptám, jak je to tam v okolí s parkovišti? Už uvažuji o tom, že tam jako idioti přespíme v autě. Romantika:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.6.17 19:27
@chipsa píše:
To je v prd..eli fakt, všechno tam obsazené.. Se zeptám, jak je to tam v okolí s parkovišti? Už uvažuji o tom, že tam jako idioti přespíme v autě. Romantika:)
škoda, že nejsi chlap, protože bych ti poslal vzkaz. Nezoufej, strč ho do úlu a zabouchej. :mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
28.6.17 20:50
@opozice píše: škoda, že nejsi chlap, protože bych ti poslal vzkaz. Nezoufej, strč ho do úlu a zabouchej. :mrgreen: :mavam:

Už je problém vyřešen. Na Prahu kašlem a uděláme si výlet jinam. Praha je holt na nás moc drahá, jinde za ty peníze si budeme užívat týden a ještě k tomu budeme mít jídlo v ceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37153
1.7.17 12:34

Trivago? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie