Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chipsa píše:
A někde poblíž Florence není ńjaká levnější ubytovna? Tam jsem jednou byla
Co se trče Florence, to ti můžu poradit.
Ač brňák, tam to znám, protože když jsem jezdil do firmy na Václaváku / dnes už tam není/, tak pro mě bylo lepší jet busem, protože hledat zaparkování a nenajít je hrozná otrava. Když jsem vystoupil, tak v okolí je hodně podmostí a tam dříve byli usazeni vietnamští trhovci. No a tam se dá přespat. V tuto dobu je teplo, je tam sucho a je to zadarmiko. Jiné lokality doporučit už nemůžu.
P. S.
Věřím, že ty chytrá žena si už poradíš.
@opozice píše:
Co se trče Florence, to ti můžu poradit.Ač brňák, tam to znám, protože když jsem jezdil do firmy na Václaváku / dnes už tam není/, tak pro mě bylo lepší jet busem, protože hledat zaparkování a nenajít je hrozná otrava. Když jsem vystoupil, tak v okolí je hodně podmostí a tam dříve byli usazeni vietnamští trhovci. No a tam se dá přespat. V tuto dobu je teplo, je tam sucho a je to zadarmiko. Jiné lokality doporučit už nemůžu.
P. S.
Věřím, že ty chytrá žena si už poradíš.
Díky, díky za radu. Taky jsme uvažovali o tom, že bychom tam jeli autem a přespali v něm. Bohužel jak píšeš, není jistota, že najdeme místo.
Asi nejlepší řešení mě zatím přišel ten penzion Kaktus, bohužel píšou, že je dočasně uzavřen. Pražáci, nevíte dokdy?
@chipsa píše:
Díky, díky za radu. Taky jsme uvažovali o tom, že bychom tam jeli autem a přespali v něm. Bohužel jak píšeš, není jistota, že najdeme místo.
Jen se divím, že se nenašel žádný pražský gentleman a nenabídl ti přespání u něho doma.
Ale, vzhledem k tomu, že až teď je zřejmé z tvého psaní, že nebudeš sama, asi nestojí o to, aby vám do toho někdo kecal. ![]()
http://www.hostel-prague-kaktus.euweb.cz/#… kaktus Praha&utm_campaign=firmy. cz-621868
@opozice píše:
Jen se divím, že se nenašel žádný pražský gentleman a nenabídl ti přespání u něho doma.Ale, vzhledem k tomu, že až teď je zřejmé z tvého psaní, že nebudeš sama, asi nestojí o to, aby vám do toho někdo kecal.
Sama nejsem a v posteli jsem ráda s partnerem ![]()
@chipsa píše:
Sama nejsem a v posteli jsem ráda s partnerem
partner sem, partner tam, vždyť jsme jedna velká rodina. ![]()
@opozice píše:
partner sem, partner tam, vždyť jsme jedna velká rodina.
jo jo, máš to pěkně znázorněno na fotce.
@chipsa píše:
jo jo, máš to pěkně znázorněno na fotce.
ano, je to, jak to v životě chodí. Copak nevíš, co říkají ženy? Ne, ne, ne… ještě ne. ![]()
@opozice píše:
ano, je to, jak to v životě chodí. Copak nevíš, co říkají ženy? Ne, ne, ne… ještě ne.
Ne ne, ženy se snaží opakovat: mám červenou, dej mě pokoj ![]()
@chipsa píše:
Ne ne, ženy se snaží opakovat: mám červenou, dej mě pokoj
je to jako evoluční vývoj, červená se mění na zelenou a pokoj na…na co čekáš?
To je v prd..eli fakt, všechno tam obsazené.. Se zeptám, jak je to tam v okolí s parkovišti? Už uvažuji o tom, že tam jako idioti přespíme v autě. Romantika:)
@chipsa píše:škoda, že nejsi chlap, protože bych ti poslal vzkaz. Nezoufej, strč ho do úlu a zabouchej.
To je v prd..eli fakt, všechno tam obsazené.. Se zeptám, jak je to tam v okolí s parkovišti? Už uvažuji o tom, že tam jako idioti přespíme v autě. Romantika:)
@opozice píše: škoda, že nejsi chlap, protože bych ti poslal vzkaz. Nezoufej, strč ho do úlu a zabouchej.![]()
Už je problém vyřešen. Na Prahu kašlem a uděláme si výlet jinam. Praha je holt na nás moc drahá, jinde za ty peníze si budeme užívat týden a ještě k tomu budeme mít jídlo v ceně.