Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jaguar píše:
Dobrý den![]()
![]()
![]()
dobrý den a já to doplním… a rukám klid.
![]()
@jaguar píše:
Mě taky ne, ale ta práce se kujva sama neudělá![]()
![]()
a ze to mám dneska hodně nabitý
já dnes moc ne, taková pohodička. Dnes jen tak max. 2-3 hodinky a potom už šlus. ![]()
@opozice píše:
dobrý den a já to doplním… a rukám klid.![]()
![]()
To vypadá jako vzpomínka:
„Práci čest a rukám klid!“
![]()
@LLump píše:
Kuk, mám problém, poradíte mi? Manželka nechce lichej počet dětí. Jako prostě nechce. Mám si udělat další dvě, nebo radši ještě čtyři?
Hele @LLump sorry, ale vrať se do obecný školy. Když nechce lichý počet, tak potřebuješ jedno nebo tři. ![]()
@WERISKA píše:
máš něco proti kukání?![]()
![]()
![]()
Místo kukání jsem četla zase něco jiného
to je tím že nenosím brejle ![]()
@Lima69 píše:
Místo kukání jsem četla zase něco jinéhoto je tím že nenosím brejle
noo, máš pěkné myšlenky ![]()
@Lima69 píše:
Pujc si od souseda a mas to bez prace
a bneni lepsi nejake decko navic udelat sousedce, to je pak baz dalsich starosti
@Lima69 píše:
Místo kukání jsem četla zase něco jinéhoto je tím že nenosím brejle
to nebude brejlema, ale tim na co myslis kazde tri minuty
![]()
![]()
@WERISKA píše:
noo, máš pěkné myšlenky
a jeste lepsi je real nez pouhe myslenky na kukani,
nemohu psat, jak nmi zobak narost, uz mi zase adminky mazou moje slusna slova v neslusnem kontextu
![]()
@jaguar píše:
To se někdo má.
Já až dopiju kafe, tak musím zprovoznit topení.. Dopustit do trubek topení vodu odvzdušnit radiátory pak sednout do auta a zajet pro dítko č1 do školy, nakoupit pomůcky do školy, letět zaplatit obědy pak vyzvednout dítě č2 Jet domů odlistit rajčata(60 sazenic), připravit všechny věci co mají mit do školy poklidit barák uvařit atd.. Aa do toho všeho hlídat toho mrňouse co už neposedí a všude mi utíká
. A to ještě možná pojedu odvézt do nemocnice manželovi věci jestli si ho tam nechají…
jejda, jejda, tolik práce, to už nezbývá moc času foukat manželovi na bolístko. ![]()
@M_Vladim píše:
To vypadá jako vzpomínka:
„Práci čest a rukám klid!“
ha, ha, tohle si říkají ti, co chodí pro dávky, je jiná doba, host vyhání číšníka z hospody. ![]()