Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jaguar píše:
Haló, je tady někdo? Píšete, že se tu sejdete, tak jsem tady. Bez Pepy Zímy teda jestli to neva. Tak si zazpíváme s někým jiným
halooo, haloo, už běžím, pozdě, ale přece.
![]()
@jaguar píše:
No ahoój, kde se flákáš člověče
od rána jsem makal jako barevnej a až teď mám šábes ![]()
@jaguar píše:
Jéé, no tak to já jsem od včerejška nezamhouřila oko. Už na mě doléhá krize
jak to, že se tak týráš. ![]()
@jaguar píše:
@opozice Jak maká barevnej mi řekni…:mrgreen: Já myslela, že barevný nemakaj![]()
![]()
![]()
máš pravdu, je to blbost, ale říká se to tak
.
@jaguar píše:
Se netýrám.. Prcek večer začal vařit a horečku měl celou noc ani nurofén mu nezabral a nebrečel jen když jsem ho kolíbala na klíně. Teď sice usnul ale bojím se usnout, abych nezaspala, protože za dvě hodinky jedu pro dětičky do školy
nurofen není na horečku.
@jaguar píše:
Je. Nurofen perorální suspenze pro děti od 3 měsíců
Při horečnatých a bolestivých stavech
Tyjo teď jsi mě hezky zmátl. I Ty jeden
já jsem zvyklý na paralen, ![]()
@jaguar píše:
Jó tak ten tady mám. Ale jen čípky.. (chceš?)***
já prášky nejím, jsem jejich odpůrce. Jednou mi kamarád primář řekl, že každý prášek má v průměru 5 škodlivých látek v sobě. Samozřejmě je rozdíl prášek na hlavu a prášek třeba na onkologické nemoci. ![]()
@jaguar píše:
@opozice
Se taky snažím to nebrat. Ale když není zbytí tak vezmu. Ale porody a menses zvládám bez léků na bolestMalej měl v noci 40 tak tam jsem ten nurofen dala a chladila zábaly na zápěstí a kotníky… buď má nějakou virózu, nebo ho trápí zoubky… To takhle brzy nepoznám. Uvidíme večer.. Dala jsem sprchu uvařila druhý kafe a už se těším, až budou miláčci doma. V tomhle stavu za volantem to bude něco
![]()
hlavně opatrně, blázni, co říkají, že umí jezdit a opak je pravdou, těch je pořád dost. ![]()
@jaguar píše:
Ahoooj. No však mi nijak zvlášť dobře taky není. Chvílema se mi rozbuší srdce, ale zatím to nějak dávámkdybych ale teď usnula tak pak budu ještě víc rozbitá než teď. To bych pak ani nedošla k autu
máš výhodu, že sama řídíš, i když dnes už hodně bab řídí. Dnes jsem viděl mladší řidičku jak řídila autobus a to smekám. ![]()
@jaguar píše:
Já vždycky opatrně. Na tacho 170
Néé kecám. Dneska fakt pojedu pomalu
ha, ha, jen aby ti to auto tolik jelo. ![]()
@jaguar píše:
@opozice Mno na tacháči to má. Takhle hodně ho nedráždím
Ale manželovo autem jsem minulej tejden jela 180. Jsem trošku spěchala ale fakt jen kouseksamozřejmně na dálnici
tachometr není hodnověrný, nejlépe je to přes GPS. Tam je to přesně.
@jaguar píše:
Tak počkej. Já se podívám a napíšu Ti kolik jsem jela
Občas, když se měří, tak k tomu používám navigaci. ![]()