Nadržená :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
13.4.19 08:25

@Venetia No fuj! :cert: Já si užívám, že nemusím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
13.4.19 09:06

@divine woman

zavidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
13.4.19 10:20

@Venetia Ale no tak, vstávám celý pracovní život jak do Kolbenky, tak si aspoň ty víkendy a svátky musím užívat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
13.4.19 10:29
@divine woman píše:
@Venetia Ale no tak, vstávám celý pracovní život jak do Kolbenky, tak si aspoň ty víkendy a svátky musím užívat :dance:

to je pravda, ja si zase uziju i ty vsedni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
13.4.19 11:44

@Venetia To je dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.4.19 18:26
@divine woman píše:
@Průzkumník @mrav :mavam: ahoj při pátku, už máte sbalený nějaký roštěnky, mazlíci? :mrgreen:

Kam choděj hezký holky? Jsem byl včera na koncertě v klubu a žen tam bylo tak deset, a skoro všechny starý a většina ještě fakt dost obézních. Pěkná tam byla jen jedna a ta tam byla s přítelem, který ji doprovázel snad i na záchod… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
13.4.19 19:37

@Prof. Farnsworth Hezký holky chodí všude možně. Problém je v tom, že nechodí samy, bývají zadané. :mrgreen:
Ps. Na koncerty chodím taky, jsem stará a možná i obézní. Šmarjá neviděl jsi mě tam? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.4.19 19:42
@divine woman píše:
@Prof. Farnsworth Hezký holky chodí všude možně. Problém je v tom, že nechodí samy, bývají zadané. :mrgreen:
Ps. Na koncerty chodím taky, jsem stará a možná i obézní. Šmarjá neviděl jsi mě tam? 8o

No právě, zadané… Ty obezní co tam byly, byly fakt obézní. To nebylo nějaké to kilo navíc ale tak 100 kg na 160 cm výšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.4.19 19:43
@Prof. Farnsworth píše:
No právě, zadané… Ty obezní co tam byly, byly fakt obézní. To nebylo nějaké to kilo navíc ale tak 100 kg na 160 cm výšky.

Ty ženský měly platit tak troje vstupný, protože každá zabrala místo tak pro čtyři běžné návštěvníky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
13.4.19 20:31
@Prof. Farnsworth píše:
Kam choděj hezký holky? Jsem byl včera na koncertě v klubu a žen tam bylo tak deset, a skoro všechny starý a většina ještě fakt dost obézních. Pěkná tam byla jen jedna a ta tam byla s přítelem, který ji doprovázel snad i na záchod… :(

Třeba na Emimino. Ale musíš se nabízet. :mavam: - a kolik jich tu je!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
13.4.19 21:00
@Prof. Farnsworth píše:
Kam choděj hezký holky? Jsem byl včera na koncertě v klubu a žen tam bylo tak deset, a skoro všechny starý a většina ještě fakt dost obézních. Pěkná tam byla jen jedna a ta tam byla s přítelem, který ji doprovázel snad i na záchod… :(

To bude tím, že jsem tam nebyla já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
13.4.19 21:03
@Marakuja píše:
To bude tím, že jsem tam nebyla já.

Ukaž fotku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
13.4.19 21:20
@Prof. Farnsworth píše:

Nas hezkych je malo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
13.4.19 21:23
@zakruta píše:
Nas hezkych je malo :lol: :lol: :lol:

A ze zásady nechodíme na koncerty, kde chodí @prof.Farnsworth…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
13.4.19 21:24
@mrav píše:
Ukaž fotku. :mavam:

Už jsem ukázala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek