Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia Ale no tak, vstávám celý pracovní život jak do Kolbenky, tak si aspoň ty víkendy a svátky musím užívat ![]()
@divine woman píše:
@Venetia Ale no tak, vstávám celý pracovní život jak do Kolbenky, tak si aspoň ty víkendy a svátky musím užívat
to je pravda, ja si zase uziju i ty vsedni ![]()
@divine woman píše:
@Průzkumník @mravahoj při pátku, už máte sbalený nějaký roštěnky, mazlíci?
Kam choděj hezký holky? Jsem byl včera na koncertě v klubu a žen tam bylo tak deset, a skoro všechny starý a většina ještě fakt dost obézních. Pěkná tam byla jen jedna a ta tam byla s přítelem, který ji doprovázel snad i na záchod… ![]()
@Prof. Farnsworth Hezký holky chodí všude možně. Problém je v tom, že nechodí samy, bývají zadané. ![]()
Ps. Na koncerty chodím taky, jsem stará a možná i obézní. Šmarjá neviděl jsi mě tam? ![]()
@divine woman píše:
@Prof. Farnsworth Hezký holky chodí všude možně. Problém je v tom, že nechodí samy, bývají zadané.
Ps. Na koncerty chodím taky, jsem stará a možná i obézní. Šmarjá neviděl jsi mě tam?
No právě, zadané… Ty obezní co tam byly, byly fakt obézní. To nebylo nějaké to kilo navíc ale tak 100 kg na 160 cm výšky.
@Prof. Farnsworth píše:
No právě, zadané… Ty obezní co tam byly, byly fakt obézní. To nebylo nějaké to kilo navíc ale tak 100 kg na 160 cm výšky.
Ty ženský měly platit tak troje vstupný, protože každá zabrala místo tak pro čtyři běžné návštěvníky. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Kam choděj hezký holky? Jsem byl včera na koncertě v klubu a žen tam bylo tak deset, a skoro všechny starý a většina ještě fakt dost obézních. Pěkná tam byla jen jedna a ta tam byla s přítelem, který ji doprovázel snad i na záchod…
Třeba na Emimino. Ale musíš se nabízet.
- a kolik jich tu je!!
@Prof. Farnsworth píše:
Kam choděj hezký holky? Jsem byl včera na koncertě v klubu a žen tam bylo tak deset, a skoro všechny starý a většina ještě fakt dost obézních. Pěkná tam byla jen jedna a ta tam byla s přítelem, který ji doprovázel snad i na záchod…
To bude tím, že jsem tam nebyla já.
@Marakuja píše:
To bude tím, že jsem tam nebyla já.
Ukaž fotku. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Nas hezkych je malo
![]()
@zakruta píše:
Nas hezkych je malo![]()
![]()
A ze zásady nechodíme na koncerty, kde chodí @prof.Farnsworth…