Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@divine woman @Tinuvien Nic moc, ale válčím, jak se dá. Nevím, jestli to víte, ale už mám dítka dvě. Zůstali jsme sami, nějaké zdravotní potíže jsou, ale hlavně, že jsme spolu. Co u Vás nového? Máte se?
@merlose čau kočeno
já se mám tak nějak furt stejně. Děti zlobí, manžel jen občas, práce na prd, ale aspoň můžu občas cestovat. To mě drží nad vodou. Smečka se ti rozrůstá, tak se soustřeď na šéfování, to je nejdůležitější
![]()
@divine woman j jo, děti jsou zlatíčka. Snad jim to vydrží.
Já cestovat teď nebudu, aspoň pár let. Až budou mít děti rozum, tak si to vynahradíme. Do práce nechodím, ale už se mi docela stýská. Půjdu hned, jak to bude možný.
@merlose Jen si užívej doma, pracovat budeš až do důchodu.
A já můžu rajzovat, páč jsou děti dospělé.
@merlose píše:
@divine woman @Tinuvien Nic moc, ale válčím, jak se dá. Nevím, jestli to víte, ale už mám dítka dvě. Zůstali jsme sami, nějaké zdravotní potíže jsou, ale hlavně, že jsme spolu. Co u Vás nového? Máte se?
Vždyť jsi měla Honzíka a pak jste se s přítelem rozešli, ne? Teď jste zase spolu?
a k tomu druhé dítě? ![]()
@Klopotkova Z přítele se stal manžel, narodila se dcerka, ale bohužel už po smrti tatínka.
![]()
@merlose píše:
@Klopotkova Z přítele se stal manžel, narodila se dcerka, ale bohužel už po smrti tatínka.![]()
![]()
To je mi líto. Život je někdy krutý a nespravedlivý…
@merlose píše:
@Klopotkova Z přítele se stal manžel, narodila se dcerka, ale bohužel už po smrti tatínka.![]()
![]()
?Tak to je mi strašně líto, to jsem vůbec netušila.
@Klopotkova @mrav Díky moc, ale už jsme si zvykli na život ve třech. Nějak to zvládáme.
@merlose píše:
![]()
Zdravím všechny zúčastněné. ![]()
Jenom jsem se chtěl kouknout, o čem je tahle místnost, která je zajímavá nejen názvem, ale hlavně počtem příspěvků, kterým (zatím) válcuje moje nejoblíbenější Nepoužitelné…
Určitě zajímavá, sice se tu neřeší široký rozptyl témat, co u ladies, ale taky mě zaujala. ![]()
Možná sem občas přispěju s troškou do mlýna. ![]()
@mrav píše:
To je mi líto. Život je někdy krutý a nespravedlivý…
Mně taky, moc, osud si s námi někdy „pěkně“ zahrává. ![]()
@merlose píše:
@Klopotkova @mrav Díky moc, ale už jsme si zvykli na život ve třech. Nějak to zvládáme.
Obdivuji tvou vnitřní sílu a přeji, ať se ti už blýská jen na lepší časy. ![]()
@divine woman píše:
@mrav![]()
![]()
ty máš život jak červenou knihovnu, tak už snad bude jenom líp
Spíš červenočernou. ![]()
Tak snad ano, člověk nesmí ztrácet naději. ![]()