Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chauvinist píše:
Ale kterýho roku?![]()
![]()
Třeba za sto let https://youtube.com/playlist?…
@Chauvinist píše:
Ale kterýho roku?![]()
![]()
Letošního. Snad už se dám i na modlení. Většina lidí už je vyčerpaná, psychicky vydeptaná a přinas. aná.
@divine woman píše:
Letošního. Snad už se dám i na modlení. Většina lidí už je vyčerpaná, psychicky vydeptaná a přinas. aná.
Jo. Obávám se, že lidi už mají dost a drží se to jen díky těm helicopter money. Až přestanou, tak to slušně popadá. Tenhle rok se to rozlouskne. Už se to začíná rozjíždět, tak uvidíme, co to očkování, no.
@divine woman píše:
@Pesimistaa @mrav @Tinuvienjednou to skončit musí, snad se to zlomí na jaře
Nojo - ale kterým? ![]()
@Chauvinist píše:
Jo. Obávám se, že lidi už mají dost a drží se to jen díky těm helicopter money. Až přestanou, tak to slušně popadá. Tenhle rok se to rozlouskne. Už se to začíná rozjíždět, tak uvidíme, co to očkování, no.
@divine woman píše:
@Chauvinist Funguje to až po druhé dávce.
Helicoptéry nám tu lítaj furt.
![]()
![]()
Mimochodem: Kde jsou ty zvýšené dodávky od Pfizeru?
![]()
@Chauvinist píše:
a pak budou povine lekarske prohlidky od pasu dolu, jako za komunistu…
@Anonymní píše:
Z pochopitelných důvodů anonymně.
Dneska mám strašnou chuť, ale opravdu strašnou, dala bych snad každému, kdo se o mě otřeJe to hrozné, nemůžu se na nic soustředit…
Nejhorší je, že se hrozně brzo zamiluju, takže nějaký úlet nepřipadá v úvahu. Partnera nemám a samohana mě neuspokojují, spíš ještě víc vydráždí.
Holky, poraďte, jak tyhle intenzivní chutě řešíte?
Ahojky, nehledas fajn pritele?
@pluto1984 píše:
Ahojky, nehledas fajn pritele?
Dalo by se předpokládat, že po šesti letech už někoho našla, ale jeden nikdy neví, že jo…
@kouřící králík píše:
Zdravím všechny co znám i ty neznámé
Včera bylo zatmění měsíce a dneska se objevíš. Velice podezřelé. ![]()
@kouřící králík píše:
Sakra kde jste všichni, asi už v Mexiku
Všichni jsou už v Mexiku, buenos díaz já už taky jdu, aspoň si poslechnu pěknou muziku, tu co se hraje v Mexiku…
@KalamityJohn no jo, superúplněk
@kouřící králík píše:
Sakra kde jste všichni, asi už v Mexiku
Stará hajtra není co bejvala ![]()