Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@divine woman píše:
@Fanfán Tulipán Kdo by se v tomto vedru namáhal během
Tesat do kamene
Ale, kdyby korist stala za to. By se clovek i premoh ![]()
@Vendy_Li píše:
Já mám luxusní Womanizer a tenhle problém nemám ani když jsem samaPsala jsem o něm i recenzi, doporučila bych to úplně každé ženě, prostě bájo, skoro si říkám, co s chlapem
edit adminem - umazán odkaz
Caligula rikal neco o tom,
ze zeny jsou urceny k tomu, aby rodily deti,
nevim, nevim, co asi porodis, asi dalsi womanizer
Zdravím, nevím co to se mnou je, ale tento týden vzpomínám, jaká tady byla kdysi sranda ![]()
@chipsa píše:
Zdravím, nevím co to se mnou je, ale tento týden vzpomínám, jaká tady byla kdysi sranda
Pojď za námi do Nepoužitelné single ladies. Tam je taky sranda.
@Klopotkova píše:
Pojď za námi do Nepoužitelné single ladies. Tam je taky sranda.
To je tajná skupina? Já už se v těch veřejných nerada projevuji
@chipsa píše:
To je tajná skupina? Já už se v těch veřejných nerada projevuji
Ne, je to veřejná diskuze, ale už tak trochu zprivatizovaná.
: https://www.emimino.cz/…kovani/6621/
@chipsa píše:
Zdravím, nevím co to se mnou je, ale tento týden vzpomínám, jaká tady byla kdysi sranda
To teda bývala.
Online popíjení taky nebylo marné. ![]()
Koukám že žen bez dodávky pyje je tu mnoho, kdyby některá měla zájem, nabízím se 😄 Mladý kluk z Prahy co by rád pomohl stávající situaci, hubený a vysoký 😄 Neváhejte napsat 😝
@MladyCert píše:
Koukám že žen bez dodávky pyje je tu mnoho, kdyby některá měla zájem, nabízím se 😄 Mladý kluk z Prahy co by rád pomohl stávající situaci, hubený a vysoký 😄 Neváhejte napsat 😝
Mohu Ti vylízat p.del a ojet připínákem.
@MladyCert píše:
zajimave, covid vsude a t nmas do ceho pichnout
![]()
@Ginuš píše:
@kouřící králík ahoj, jsem na značce
jéjda Ginuš
jak se daří?
@MladyCert píše:
tady tě připravíme o panenství, raději si drž klobouk a koukej se zařadit do fronty
@Klopotkova píše:
Mohu Ti vylízat p.del a ojet připínákem.
jsem pro ten připínák a ještě ho připoutat k posteli a zahodit klíč
@chipsa píše:
jo, máš pravdu, kde jsou ty časy, sakra ![]()