Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nadstandard neznám, ale myslím, že kouzlo může být jedině v tom, že jsi tam sama, možná pobyt partnera? Nevím. Každopádně na standardu máš TV i internet, je tam i wi-fi, wc i sprcha na pokoji a návštěvy jsou snad hodinu dopoledne a celé odpoledne (14-19 h). Jídlo také na pokoj, návštěvy tam můžou a nebo sedíte na pohovce na chodbě. Ale že tam nebudeš sama, je celkem jisté, bývá tam už dost narváno. Pokoje max trojlůžáky, jinak dvoj.
Tak to mě teda nenapadá co by mohl mít nadstandard navíc
Byla jsem tam v porodnici na normálním pokoji, televize tam byla, lednice taky, WC i sprcha, návštěvy celodenní a mohly i na pokoj.
Já se právě trochu bojím těch návštěv. je sice milé, že můžou na pokoj, ale představa nějaké maminky, co patří do nepřizpůsobivé části obyvatelstva naší země, mě berou mrákoty. známá měla na pokoji cikánku a bála se odejít z pokoje, aby jí něco nesebrala. natož pak, když jim tam přijdou návštěvy - milion babiček i z 5.kolena a k tomu asi tak 20 dětí, to si radši zaplatim samotku
No, oni to ani nemusí být nepřizpůsobiví, stačí prostě někdo, kdo není zvyklý brát ohledy nebo jeho rodina a nakvartýruje se tam široké příbuzenstvo. Zažila jsem víckrát a ani jednou to nebyla cikánka. My jsme se vzájemně informovaly, kdo přijde a já jsem chodila s návštěvami na chodbu - je to tam útulné. A hlavně jsem se snažila rodinu krotit, stejně jsem na nikoho nebyla zvědavá. Chodil akorát manžel a jednou byli naši, jinak si všichni počkali, až budem doma.
Televize, lůžko i pro partnera, wifi, toť vše. Loni si tam paní připlatila za nadstandard, ale byla sem k ní přidělena, protože už neměli místa
Mno to musela být nadšená. ne z tebe, ale z toho, že si platí za něco, co vlastně ve finále ani nedostane. ale nic proti, chápu to ![]()
Platí se opravdu jen za to, že je to jednolůžák a návštěvy tam můžou kdykoliv, ve vybavení rozdíl není.
Ještě takovej poddotaz, jaký máet zkušenosti se zásobama všeho na mimčo a pro vás? včera jsem byla na besedě a říkali nám, že plínek i oblečení na děti je dost a že košili pro nás si brát taky nemusíme. na nějaké diskuzi jsem ale četla, že plen dostaneme 5 a když dojdou, máme smůlu a oblečení je jedno na den, musí v něm mimčo vydržet a pokud si je zašpiní, musí si počkat na příděl na druhý den, košili pro maminku dostanu jednu a tu mám na celý pobyt. co je na tom prtavdy? děkuji ![]()
Každé ráno sestry přinesou nové čisté košile pro maminky, bodyčko a dupačky pro miminko a 5 plenek.Ale není pravda, že když se to ušpiní tak tě v tom nechají. Vždy jsme si řekly sestře a ta přinesla čisté.
@xpisk03 píše:
Ještě takovej poddotaz, jaký máet zkušenosti se zásobama všeho na mimčo a pro vás? včera jsem byla na besedě a říkali nám, že plínek i oblečení na děti je dost a že košili pro nás si brát taky nemusíme. na nějaké diskuzi jsem ale četla, že plen dostaneme 5 a když dojdou, máme smůlu a oblečení je jedno na den, musí v něm mimčo vydržet a pokud si je zašpiní, musí si počkat na příděl na druhý den, košili pro maminku dostanu jednu a tu mám na celý pobyt. co je na tom prtavdy? děkuji
S plínkama je pravda, že je 5 jednorázovek na den, zbytek musíš mít z domova. Obleček na mimčo je jeden na den, ale když se poblinká nebo počůrá, tak ti ho vymění a košile taky byly na výměnu, akorát jim často chybí knoflíky nebo jsou natržené.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahojky
Chtěla jsem se zeptat, jaký je rozdíl v Hořovické nemocnici mezi pokojem standartním a nadstandardem? Když teda nepočítám to, že tam budu sama na pokoji. Jsou třeba nějaké jinačí časy návštěvních hodin? TV navíc na pokoji? Nebo za co vlastně odemě dostanou 500/noc?
Děkuji