Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@xpisk03 Díky za téma, taky nějak nevím, jestli si brát s sebou něco do nemocnice, ale nejspíš si s sebou vezmu tak 20ks plínek a pro sebe jednu rezervní noční košili. S tím oblečením pro miminko - to jsem neslyšela, že by měli jen jeden kus na den, tak pro jistotu si přihodím asi nějaký poděděný bodýčko s sebou (kdyby mi ho pak sestry chtěli znárodnit
)
Já budu vše označoovat monogramem. někde jsem našla, že i látkové plíny si maminky berou navíc a ty já mám kupovaný nový, celkem drahý a pevný, takže ty označim všechny monogramem a vzít si je v žádném případě nenechám
@xpisk03 není zač
A označovat nic nemusíš, oni mají označené to svoje erární
Asi aby jim to maminky neodnášely domů ![]()
Tak moje zkušenost je taková, že všeho bylo dost. po ránu štos nových košil pro maminky, štůsek hadrových plen, jednorázovek, podložek a i oblečeníčka pro mimi v bravě dle pohlaví. všeho byl dostatek, když něco došlo a řekla jsem si, nikdy nebyl problém. jo a taky veliká zásoba vložek. potřebovala jsem vlastně jen svoje hygienické potřeby, pantofle a to je ta všechno
vlastně ještě ty síťovaný kalhotky.
jo a ten nadstandart, co si pamatuju, je taky jenom o návštěvách a o tom, že je tam člověk sám. já jsem byla ráda, že jsem si ěmla s kým pokecat ![]()
Kamarádka tam šla a musela hned odejít, seš tam sama tedy s miminkem, ale je lepší kyž si mužeš s někým pokecat..Rodila jsem tam tětkom v květnua super, užasný sestry a pokoje taky super, malé ale užasný, máš svoji vlastní telku s pc, telkou ta nešla, ale na pc si mužeš pustit film, je tam internet..Videa o kojení atd..Na pokoji je wc s koupelnou..Opravdu je to luxusní a hlavně ty sestry sou skvělý..určotě bych nešla do nadstandartu
A s plenama je jich pět na den, ale pokud potřebuješ dají ti…Mě pak přítel ještě přivezl at neotravuju, oblečení je také jedno, ale to ti taky dají pokd potřebuješ. Prostě o nic nouze není.
S návštěvama, mužeš tam mít celou dobu, jde o domluvu se spolubydlící..
No a sebou, já sem měla svoji košily když přišla návštěva, kosmetiku, pantofle, určitě nějaký neperlivý vody a džusy, čaj se nedá pít věčně.,Jednorázový kalhotky, vložky do podprdy, a taky možná nějaký to jídlo moc mi tam nechutnalo..tot vše:-)
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.