Císařský řez Pardubice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
273
2.9.12 18:58

Císařský řez Pardubice

Ahojda, je tu někdo kdo v poslední době rodil císařským řezem v Pardubicích? Jak to probíhalo? zda dají vybrat na celkovou nebo lokální anestezii a zda se nastupuje v ten den nebo předem…
díky za infa:-)
Máme konec pánevní, tak doufám, že to půjde císařem a ne normálně!
papa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26833
2.9.12 19:13

@verusle bohužel neporadím, šli jsme akutním CS, ale co jsem tam tak viděla, řekla bych, že budeš nastupovat ten den, kdy se CS bude konat. A anestezii ti dají vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
2.9.12 19:23

Ahoj, já rodila CS v Pardubicích před pěti měsíci. Já se to dozvěděla, že je malej koncem pánevním nečekaně, byl hlavou dolů a otočil se zpátky těsně před termínem 8o. Takže jsem z toho byla na mrtvici. Šla jsem hned druhý den :roll: Doktoři super, já chtěla rodit spíš normálně, ale všechno mi vysvětlili a doporučili císaře. U kluků je konec pánevní ještě horší než u holek, kvůli pytlíku :) Takže neboj, rodit normálně tě nikdo nutit nebude. Na výběr celková nebo spinální anestezie- necítíš nic od pasu dolů- tu jsem měla, chtěla jsem malýho vidět a v pohodě. Nenechávej se uspat- horší rekonvalescence a neuvidíš mímo :srdce:

• Citovat
  • Upravit
273
2.9.12 20:19

Díky moc, tak jsem zvědavá co se zítra dozvím jsem 38+4 tak snad mi už zítra řeknou termín.. před týdnem byl odhad 3550g tak snad mi ho už déle nechávat nebudou…díky!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
2.9.12 20:50

Ještě mě napadlo, než půjdeš, tak si doma v klidu ohol pipinu :) Mě nenapadlo, že to musí být i na císaře a sestra mě vzala na sucho jednorázovkou, takže jsem ji měla jak krvavou Méry :mrgreen: Ale jinak fakt spokojenost. Tak hodně štěstí ať jste v pořádku :*

• Citovat
  • Upravit
273
4.9.12 19:40

OK díky :mrgreen: čeká mě to ve čt tak snad to všechno zmááááknuuuu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.12 21:39

No s tím holením svatá pravda.. já teda rodila císařem chlapečka tařka před rokem plánovaný císař a nechala jsem se uspat… jako horší rekonvalescenci bych to nebrala..vedle mě ležela paní po epidurálu a o proti mě byla uplně hotová. prostě záleží na tobě pokud se bojíš být vzhůru tak se dej klidně uspat ano má to i svá ryzika hlaně pro miminko epidurál je pro mimi lepší… ono stejně každý epidurál mít nemůže… Mám i deníček psaný o tom porodu jak to probíhalo.. tak se klidně mrkni a neboj se :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.11.13 19:03

Maminky zítra mě čeká císař a pravděpodobně se rozhodnu pro plnou anestezii.. není tu někdo po stejném, zákroku? zajmalo by mě za jak dlouho vám dají miminko k sobě a jak dlouho ste na té jip.Zda se dělá slystýr a kdy zavádějí cévku.. jestli před nebo po napíchnutí. Děkuji.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
3.11.13 19:09

@Michaela99 Ahoj, já měla sice cs akutního, ale klystýr dostaneš, cévku dávali před narkozou, na jip jsem byla jen od večera do oběda, potřebovali uvolnit postele. Miminko mi donesli jak to šlo nejdřív (malý musel být chvíli na sledování). Pak až tě převezou na šestinedělky, tak ti mimčo budou vozit na kojení a až budeš v pohodě chodit, tak ti ho dají na pokoj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.11.13 19:13

@Reinka Když jsem na císaře objednaná na 09:15 tak myslíš že budu do večera na normál šestinedělí? A ten klistýr to furt dělají jako : hadice do zadku a ta tekutina nebo už se to dělá jinak? Za jak dlouho budu moct malého přiložit nevíš? Děkuji za odpověď. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
3.11.13 20:39

Já rodila planovanym cisarem ale v Chrudimi…klistyr jsem nedostala a cevku zavadeli pred celkovou narkozou pak jsem sla hned na sal…malou mi poprve ukazali kdyz me odvazeli ze salu to me vzbudili a pak jeste vecer…na Jipu jsem byla do rana a pak prevoz na sestinedeli…malou jsem mela prvni tri dny jen pres den a pak uz porad…pusti te po 5ti dnech pokud prcek pribere ;-) nemas se ceho bat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.11.13 20:48

@Pce Děkuji za info.. prosím nevíš zda se dá ten klistýr i odmítnout? Dle mě u Císaře není potřeba. Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
3.11.13 20:52
@Michaela99 píše:
@Pce Děkuji za info.. prosím nevíš zda se dá ten klistýr i odmítnout? Dle mě u Císaře není potřeba. Děkuji :mavam:

já ho nedostala a myslím že pokud je císař plánovaný tak jsi jistě poučena o tom že nemáš od nějaké doby jíst a pít…takže já myslím že ti ho dělat nebudou…že se dělá jen u akutního ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.11.13 21:02

@Pce ANo.. mám být ráno v 07:00 na sálech a na lačno a na řadu jdu v 09:15 takže mi ho třeba opravdu dělat nebudou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
3.11.13 21:13

@Michaela99 je možný, že ti klystýr dělat nebudou, jinak na jipce budeš nejspíš do rána ;) a přiložit hned jak ti ho donesou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková