Porodnice Příbram prosinec 2012

5215
28.8.12 10:55

porodnice Příbram prosinec 2012

Ahoj, nenajde se někdo kdo bude rodit v porodnici Příbram koncem roku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
floena
4.10.12 11:40

příbram

Zdravím, vážně o porodu v Příbrami uvažuji. Termín porodu mám 29.12.12.

• Citovat
  • Upravit
5215
4.10.12 13:49
@floena píše:
Zdravím, vážně o porodu v Příbrami uvažuji. Termín porodu mám 29.12.12.

Ahoj, aspoň někdo :-) už jsem si začla myslet že jsem tady doopravdy sama :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.10.12 13:45

Příbram

Ahoj :), taktéž mám v plánu porod v Příbrami, termín mám 27.12.12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
25.10.12 13:55
@Linda86 píše:
Ahoj :), taktéž mám v plánu porod v Příbrami, termín mám 27.12.12

jé ahoj, už jsem doopravdy myslela že do týhle porodky snad nikdo nechodí :mrgreen: nebyla jsi náhodou už na kurzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.10.12 14:15

Ale chodí :-), jen nejsou tady :-), Příbram je vážně vyhlášená… Na kurzu jsem nebyla a ani nepůjdu. Možná je to v určitých věcech dobrý, ale stejně si myslím, že se stejně zachováš jinak, než se naučíš… Určitě jsou dobré v tom, že víš, jaký to bude mít průběh pak,,, ale samotný porod má každá ženská jiný a nedá se na to připravit… Ale nevím, třeba se pletu… :think: Ty máš v plánu jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
25.10.12 15:40
@Linda86 píše:
Ale chodí :-), jen nejsou tady :-), Příbram je vážně vyhlášená… Na kurzu jsem nebyla a ani nepůjdu. Možná je to v určitých věcech dobrý, ale stejně si myslím, že se stejně zachováš jinak, než se naučíš… Určitě jsou dobré v tom, že víš, jaký to bude mít průběh pak,,, ale samotný porod má každá ženská jiný a nedá se na to připravit… Ale nevím, třeba se pletu… :think: Ty máš v plánu jít?

ono v mém případě jde spíš o to na kurzu získat info jak to chodí u nich, jak maj ve zvyku u porodu postupovat a pod… v listopadu bych ráda šla tak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková