Císařský řez Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3484
9.1.16 23:25

@Katka90 Fakt nesmi na Jip :,( ja prave myslela, ze muze za mnou ja Jip :( tak snad mi pak taky ukazou malou :) Prave bych taky chtela aby malinkou dali manzelovi na hrudnicek at si to pekne uzije :) Mno na to vstavani se netesim teda a jejda bolest hlavy :? Tak to je dobre, ze jste byli v poradku :kytka: Jinak termin mam 29.2 :) Mno jsem na to zvedava i se malinko bojim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
13.1.16 13:07

@Angels Já si myslím, že mi malou večer na JIP přinesli ukázat jinak mě z JIP postili druý den ráno.. :-) Jinak jak píše Katka, tatínek měl taky bodimg a užíval siho :-) Jinak mi malou ukázali, jakjí vyndali z bříčka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
13.1.16 17:56

Dekuji moc holky za odpovedi :) Nakonec jdu rodit zitra normalne ptz mi praskla voda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
13.1.16 22:52

@Angels super :-D mě teda taky praskla a i tak jsem byla na císaři… JinK Dej vědět jak se máte.. tfuj tfuj. at Ti to dobře dopadne a jste oba v pořádku a zdraví..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
19.3.16 20:32

Ahoj a jak manzel muze byt u lokalni anestezie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.19 16:42

Oživuji diskuzi, nějaké aktuální informace ohledně plánovaného císaře v Pce? :lol: jakékoliv, jde na mě strach :lol:. Cévkují až po epidurálu? A viděly jste se po operaci ještě s manželem nebo ho prostě pošlou domů, když na jipku nemůže? A jak probíhá přikládání na JiP, když nesmíte zvedat hlavu? Neumím si takhle kojení představit. Kolikalůžkové jsou pokoje na JiP a kdy vás už nutili vstávat? A dělaly jste si předtím doma klystýr (yal)?

• Citovat
  • Upravit
4488
28.5.19 17:27

Když máš plánovaného císaře, nechceš jít do porodnice, kde na JIP nebudeš a rovnou budeš moci být na pokoji s manželem a miminkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.19 17:47

@Reflex Js už tam chodím do rizikovky, tak už to měnit nechci, ale nevěděla jsem ani, že to někde probíhá jinak.

• Citovat
  • Upravit
4488
28.5.19 17:50
@Anonymní píše:
@Reflex Js už tam chodím do rizikovky, tak už to měnit nechci, ale nevěděla jsem ani, že to někde probíhá jinak.

Právě že jo, někde nejsi na JIPce jako chudák, aby ti vozili dítě na kojení, ale fakt jdeš rovnou na pokoj, chlap celou dobu s tebou a jste pořád spolu. Ono se tedy dá zařídit i v „normální“ porodnici, aby dítě bylo pořád s tebou nebo s manželem, nemají právo vás oddělit. Jen je potřeba si to jaksi vykomunikovat :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
28.5.19 19:34

Měla jsem v Pce sekci v roce 2008,2011 a 2015. Ale všechny v celkové anestezii. Na JIPce byly 2-3 lůžka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
28.5.19 19:36

Jo a mimčo mi přikládaly sestry na kojení vleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
25.10.24 19:34

Zkusím obnovit diskuzi. Za jak dlouho po cs vás v Pardubicích pustili domu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková