Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Katka90 Fakt nesmi na Jip
ja prave myslela, ze muze za mnou ja Jip
tak snad mi pak taky ukazou malou
Prave bych taky chtela aby malinkou dali manzelovi na hrudnicek at si to pekne uzije
Mno na to vstavani se netesim teda a jejda bolest hlavy
Tak to je dobre, ze jste byli v poradku
Jinak termin mam 29.2
Mno jsem na to zvedava i se malinko bojim ![]()
@Angels Já si myslím, že mi malou večer na JIP přinesli ukázat jinak mě z JIP postili druý den ráno..
Jinak jak píše Katka, tatínek měl taky bodimg a užíval siho
Jinak mi malou ukázali, jakjí vyndali z bříčka..
Dekuji moc holky za odpovedi
Nakonec jdu rodit zitra normalne ptz mi praskla voda ![]()
@Angels super
mě teda taky praskla a i tak jsem byla na císaři… JinK Dej vědět jak se máte.. tfuj tfuj. at Ti to dobře dopadne a jste oba v pořádku a zdraví..:-)
Oživuji diskuzi, nějaké aktuální informace ohledně plánovaného císaře v Pce?
jakékoliv, jde na mě strach
. Cévkují až po epidurálu? A viděly jste se po operaci ještě s manželem nebo ho prostě pošlou domů, když na jipku nemůže? A jak probíhá přikládání na JiP, když nesmíte zvedat hlavu? Neumím si takhle kojení představit. Kolikalůžkové jsou pokoje na JiP a kdy vás už nutili vstávat? A dělaly jste si předtím doma klystýr (yal)?
Když máš plánovaného císaře, nechceš jít do porodnice, kde na JIP nebudeš a rovnou budeš moci být na pokoji s manželem a miminkem?
@Reflex Js už tam chodím do rizikovky, tak už to měnit nechci, ale nevěděla jsem ani, že to někde probíhá jinak.
@Anonymní píše:
@Reflex Js už tam chodím do rizikovky, tak už to měnit nechci, ale nevěděla jsem ani, že to někde probíhá jinak.
Právě že jo, někde nejsi na JIPce jako chudák, aby ti vozili dítě na kojení, ale fakt jdeš rovnou na pokoj, chlap celou dobu s tebou a jste pořád spolu. Ono se tedy dá zařídit i v „normální“ porodnici, aby dítě bylo pořád s tebou nebo s manželem, nemají právo vás oddělit. Jen je potřeba si to jaksi vykomunikovat
.
Měla jsem v Pce sekci v roce 2008,2011 a 2015. Ale všechny v celkové anestezii. Na JIPce byly 2-3 lůžka.
Zkusím obnovit diskuzi. Za jak dlouho po cs vás v Pardubicích pustili domu? ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.