Císařský řez Pardubice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pce
13873
3.11.13 21:16
@Michaela99 píše:
@Pce ANo.. mám být ráno v 07:00 na sálech a na lačno a na řadu jdu v 09:15 takže mi ho třeba opravdu dělat nebudou :)

já myslím že ne :-) tak ať ti to dobře dopadne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.11.13 22:25

@Pce Děkuju :hug:
@Reinka Taky moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
2.7.14 10:52

Zkusím obnovit diskuzi. Jdu na plánovaného císaře v uterý, jsme koncem panevním, jsem prvorodička. Moc me mrzí, že nemůže byt miminko hlavou dolu, moc jsem si prála rodit normalne. Chci se zeptat jak to v Pcích probíha toto, kdy uvidim miminko a kdy partnera a tak? díky moc za jakoukoliv odpověď. Chtela bych spinál.. je to vpardubicich dobra volba??? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
29.7.14 11:22

@Katka90 ahojky jak si dopadla? Zjistila si potřebné informace? Já mám termín za měsíc, ale jsme bohužel KP. Nevim jestli nechávají rodit normálně KP a nebo jestli nutí do císaře..Jak to u tebe probíhalo? Začínám být z otoh nervorní, cvičíme, ale bez úspěchu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
29.7.14 11:43

@Karottka ahojky já mela cisare ve spinalu, Kp nam zustal a jako prvorodicce me doporucili cisar. Já bych se sama i normalne bala rodit miminko zadeckem mala měla 3400 i kdyz odhad 3000 a i kdyz to byl bobek malej tak proste radsi cisar a riziko pro me nez treba postizeny dite - tohle jsem si rikala.. Já cvicila taky.. ale mesic je jeste dost dlouha doba treba se otoci. vite co cekate? odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
8.1.16 14:46

Achojky, ozivuji diskuzi :) chci se zeptat mel tady nekdo planovany Cs? V jakem tydnu a zda jste museli lezet den predem? :) A zda jsou porad nejake dny kdy ho delaji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.1.16 16:05

Plánovaný císařsky rez

Ahoj, já jsem po plánovaném císaři v Pardubicích z důvodu že bylo miminko koncem pánevním. Termín jsem měla 12.7.2014 a císař byl naplánován na 8.7.2014 mám zkušenost že s tim moc nespechaji, nechají miminko dopect. V sedm mě přijmutí, v devět na sál v devět 14 byla Nikca na světě a v deset jsem byla na jipce. Měla jsem spinal, takže bez uspani, jen umrtvena. Pokud mas ještě otázky klidně se ptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
9.1.16 09:00

@Katka90 Achojky,Tak už neberou na císaře v tom 38tt? Tak to je fajn, že nechavají miminko dopect :) Teda tak to je rychlost a malou videl manžel hnedka? A mužou ma za tebou na jipku manžel s miminkem? :) Taky prave chci jen spinal abych mohla malou hnedka videt a lip se zotavit :-) Děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
9.1.16 14:22

@Angels ne na jipku za tebou nesmí nikdo. Mě ukázali malou hned jak ji vyndali a pak ji odnesli měřit a vážit, tam s ní byl tatínek a pak mi ji přinesli zabalenoi já si ji mohla pohladit a prohlédnout obličejik a pak šla k tatinkovi na hrudník, když nemohla ke mě. No a jelikož byl v porodnici frmol já pak malou viděla až asi kolem 16 nebo 17 hodiny a pak v devět a pak v pět ráno, pak neejak dopolko a pak až nahoře a to jsem si ji vzala k sobě. No a v porodnici jsem byla od úterý do neděle, měla jsem bolesti hlavy po spinalu takže mě zalecovali tam. Jinak jsme byly obě v poradku.. Kdypak máte termín?

Příspěvek upraven 09.01.16 v 14:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466

@Angels ne na jipku za tebou nesmí nikdo. Mě ukázali malou hned jak ji vyndali a pak ji odnesli měřit a vážit, tam s ní byl tatínek a pak mi ji přinesli zabalenoi já si ji mohla pohladit a prohlédnout obličejik a pak šla k tatinkovi na hrudník, když nemohla ke mě. No a jelikož byl v porodnici frmol já pak malou viděla až asi kolem 16 nebo 17 hodiny a pak v devět a pak v pět ráno, pak neejak dopolko a pak až nahoře a to jsem si ji vzala k sobě. No a v porodnici jsem byla od úterý do neděle, měla jsem bolesti hlavy po spinalu takže mě zalecovali tam. Jinak jsme byli obě v poradku.. Kdypak máte termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466

@Angels ne na jipku za tebou nesmí nikdo. Mě ukázali malou hned jak ji vyndali a pak ji odnesli měřit a vážit, tam s ní byl tatínek a pak mi ji přinesli zabalenoi já si ji mohla pohladit a prohlédnout obličejik a pak šla k tatinkovi na hrudník, když nemohla ke mě. No a jelikož byl v porodnici frmol já pak malou viděla až asi kolem 16 nebo 17 hodiny a pak v devět a pak v pět ráno, pak neejak dopolko a pak až nahoře a to jsem si ji vzala k sobě. No a v porodnici jsem byla od úterý do neděle, měla jsem bolesti hlavy po spinalu takže mě zalecovali tam. Jinak jsme byli obě v poradku.. Kdypak máte termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466

@Angels ne na jipku za tebou nesmí nikdo. Mě ukázali malou hned jak ji vyndali a pak ji odnesli měřit a vážit, tam s ní byl tatínek a pak mi ji přinesli zabalenoi já si ji mohla pohladit a prohlédnout obličejik a pak šla k tatinkovi na hrudník, když nemohla ke mě. No a jelikož byl v porodnici frmol já pak malou viděla až asi kolem 16 nebo 17 hodiny a pak v devět a pak v pět ráno, pak neejak dopolko a pak až nahoře a to jsem si ji vzala k sobě. No a v porodnici jsem byla od úterý do neděle, měla jsem bolesti hlavy po spinalu takže mě zalecovali tam. Jinak jsme byly obě v poradku.. Kdypak máte termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková