Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Michaela99 píše:
@Pce ANo.. mám být ráno v 07:00 na sálech a na lačno a na řadu jdu v 09:15 takže mi ho třeba opravdu dělat nebudou
já myslím že ne
tak ať ti to dobře dopadne ![]()
Zkusím obnovit diskuzi. Jdu na plánovaného císaře v uterý, jsme koncem panevním, jsem prvorodička. Moc me mrzí, že nemůže byt miminko hlavou dolu, moc jsem si prála rodit normalne. Chci se zeptat jak to v Pcích probíha toto, kdy uvidim miminko a kdy partnera a tak? díky moc za jakoukoliv odpověď. Chtela bych spinál.. je to vpardubicich dobra volba??? díky
@Katka90 ahojky jak si dopadla? Zjistila si potřebné informace? Já mám termín za měsíc, ale jsme bohužel KP. Nevim jestli nechávají rodit normálně KP a nebo jestli nutí do císaře..Jak to u tebe probíhalo? Začínám být z otoh nervorní, cvičíme, ale bez úspěchu..
@Karottka ahojky já mela cisare ve spinalu, Kp nam zustal a jako prvorodicce me doporucili cisar. Já bych se sama i normalne bala rodit miminko zadeckem mala měla 3400 i kdyz odhad 3000 a i kdyz to byl bobek malej tak proste radsi cisar a riziko pro me nez treba postizeny dite - tohle jsem si rikala.. Já cvicila taky.. ale mesic je jeste dost dlouha doba treba se otoci. vite co cekate? odkud jsi?
Achojky, ozivuji diskuzi
chci se zeptat mel tady nekdo planovany Cs? V jakem tydnu a zda jste museli lezet den predem?
A zda jsou porad nejake dny kdy ho delaji ![]()
Ahoj, já jsem po plánovaném císaři v Pardubicích z důvodu že bylo miminko koncem pánevním. Termín jsem měla 12.7.2014 a císař byl naplánován na 8.7.2014 mám zkušenost že s tim moc nespechaji, nechají miminko dopect. V sedm mě přijmutí, v devět na sál v devět 14 byla Nikca na světě a v deset jsem byla na jipce. Měla jsem spinal, takže bez uspani, jen umrtvena. Pokud mas ještě otázky klidně se ptej.
@Katka90 Achojky,Tak už neberou na císaře v tom 38tt? Tak to je fajn, že nechavají miminko dopect
Teda tak to je rychlost a malou videl manžel hnedka? A mužou ma za tebou na jipku manžel s miminkem?
Taky prave chci jen spinal abych mohla malou hnedka videt a lip se zotavit
Děkuji moc ![]()
@Angels ne na jipku za tebou nesmí nikdo. Mě ukázali malou hned jak ji vyndali a pak ji odnesli měřit a vážit, tam s ní byl tatínek a pak mi ji přinesli zabalenoi já si ji mohla pohladit a prohlédnout obličejik a pak šla k tatinkovi na hrudník, když nemohla ke mě. No a jelikož byl v porodnici frmol já pak malou viděla až asi kolem 16 nebo 17 hodiny a pak v devět a pak v pět ráno, pak neejak dopolko a pak až nahoře a to jsem si ji vzala k sobě. No a v porodnici jsem byla od úterý do neděle, měla jsem bolesti hlavy po spinalu takže mě zalecovali tam. Jinak jsme byly obě v poradku.. Kdypak máte termín?
Příspěvek upraven 09.01.16 v 14:24
@Angels ne na jipku za tebou nesmí nikdo. Mě ukázali malou hned jak ji vyndali a pak ji odnesli měřit a vážit, tam s ní byl tatínek a pak mi ji přinesli zabalenoi já si ji mohla pohladit a prohlédnout obličejik a pak šla k tatinkovi na hrudník, když nemohla ke mě. No a jelikož byl v porodnici frmol já pak malou viděla až asi kolem 16 nebo 17 hodiny a pak v devět a pak v pět ráno, pak neejak dopolko a pak až nahoře a to jsem si ji vzala k sobě. No a v porodnici jsem byla od úterý do neděle, měla jsem bolesti hlavy po spinalu takže mě zalecovali tam. Jinak jsme byli obě v poradku.. Kdypak máte termín?
@Angels ne na jipku za tebou nesmí nikdo. Mě ukázali malou hned jak ji vyndali a pak ji odnesli měřit a vážit, tam s ní byl tatínek a pak mi ji přinesli zabalenoi já si ji mohla pohladit a prohlédnout obličejik a pak šla k tatinkovi na hrudník, když nemohla ke mě. No a jelikož byl v porodnici frmol já pak malou viděla až asi kolem 16 nebo 17 hodiny a pak v devět a pak v pět ráno, pak neejak dopolko a pak až nahoře a to jsem si ji vzala k sobě. No a v porodnici jsem byla od úterý do neděle, měla jsem bolesti hlavy po spinalu takže mě zalecovali tam. Jinak jsme byli obě v poradku.. Kdypak máte termín?
@Angels ne na jipku za tebou nesmí nikdo. Mě ukázali malou hned jak ji vyndali a pak ji odnesli měřit a vážit, tam s ní byl tatínek a pak mi ji přinesli zabalenoi já si ji mohla pohladit a prohlédnout obličejik a pak šla k tatinkovi na hrudník, když nemohla ke mě. No a jelikož byl v porodnici frmol já pak malou viděla až asi kolem 16 nebo 17 hodiny a pak v devět a pak v pět ráno, pak neejak dopolko a pak až nahoře a to jsem si ji vzala k sobě. No a v porodnici jsem byla od úterý do neděle, měla jsem bolesti hlavy po spinalu takže mě zalecovali tam. Jinak jsme byly obě v poradku.. Kdypak máte termín?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.