Porodnice Frýdek-Místek prohlídky středa

1226
28.8.12 18:52

Porodnice Frýde-Místek prohlídky-středa

Ahojky chtela bych se zeptat holek z Frýdku-Místku jestli jste byly nebo planujete jit pred porodem ve středu na prohlidku porodniho oddeleni..Chtela bych tam jit zitra, ale nevim jestli bych tam treba byla sama, jestli by me takm vubec pustili nebo jak to tam probiha :think: Snad tady někoho potkám z thodle okolí..Děkuju všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1297
28.8.12 19:15

Na prohlídce jsem nebyla, prohlídla jsem si nutné až při porodu. :-D Na co by mi byla prohlídka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
28.8.12 19:26

@Hmarilla no vim ze se tam chodi na takovy predporodni kurz-pousti tam video cviceni, rikaji co si vzit ssebou atd..nikde jsem nebyla tak jsem si myslela ze to bude lepsi si tam zajit at vim primo co ssebou presne.. :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
28.8.12 19:37

Tak co ssebou, to se doptáš známých nebo se dozvíš na stránkách nemocnice. stačí hygienické potřeby, ručník, toal. papír, potřeby pro mrně(oblečení pro malé i tebe jsou erární-zbytečné nosit svoje, já bych teda měla hned vše pozvracené od malé) a něco na zábavu. stejně jak pak chodí návštěvy, nosí ti zbytek co potřebuješ. Kždopádně sprcháč bez vůně, ručník, porodnické vložky, kalhotky porodnické a plínky ubrousky jsou nutností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
28.8.12 19:39

Jeeeee..konečně někdo z Frýdku, já se tam v prosinci chystám rodit a na prohlídku se taky chystám, protože mám pár otázek, co mi nedají spát a nikdo mi přesně nedovedl odpovědět…ale chystám se tam později, podle mě tam přijdeš, řekneš, že jdeš na prohlídku a jak tam budeš sama, tak tím líp ne? Kdy rodíš?

• Citovat
  • Upravit
1226
28.8.12 19:41

@elis_an3 termin mam v rijnu :palec: :dance: ja prave taky jen ctu na netu clankyco ssebou ale lepsi vedet primo z te porodnice co a jak..
@Hmarilla muzu se zeptat jaky sprchac bez vune? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
28.8.12 19:45

@Nela89 já jsem strašná aktivka, takže jsem si to stáhla z jejich stránek, co je třeba sebou, ale mám panickou hrůzu z nemocnice, z pobytu tam a samozřejmě z porodu, jak jinak, v mém okolí, moje obavy nikdo nebere vážně, ale já z toho, že budu v nemocnici několik dní v noci ani nespím a to mám ještě na porod čas…to jen, abychs e vykecala z té paniky z nemocnice :-D jinak je pro mě strašně důležitý tatínek u porodu, sama bych to prostě nezvládla a každý mi říká něco jiného, já tam nechci být sama ani na tu otevírací fázi, ale na to mi nikdo nebyl zatím schopen odpovědeět přesně, jak to tam je, tak doufám, že v porodnici mi to řeknou přesně u čeho tatínek je a u čeho není

• Citovat
  • Upravit
1297
28.8.12 19:45

@Nela89 no, takhle, ne bez vůně, ale at ta vůně není nějaká silná. Může se stát že se mrněti nebude vůně líbit a bude odmítat kojení. Já osobně měla s sebou dove. A prsa jsem si ve sprše omývala jen vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
28.8.12 19:47

@Hmarilla to je dobrý tip, to jsem nevěděla a slyším to poprvé :-)

• Citovat
  • Upravit
2979
28.8.12 20:00

@elis_an3 četla jsem někde na diskuzi, že tatínek nemůže být na hekárně, protože jsou tam jen tři. Tatínek jde s tebou až do porodního boxu. Tyto informace byly sděleny při prohlídce jedné holčině. Toto mně odradilo a zvažuji, že budu rodit ve Vítkovicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
28.8.12 20:01

Ve Frýdku jsem rodila před rokem.
Manžela jsem tam měla taky…sestra mi říkala, že kdybych šla ještě na nějakou dobu na pokoj tak tam se mnou být nemůže, ale na porodním sále je celou dobu…dokonce mohl jít i na přípravnu, ale teda pocit jak mi stojí za zády když mi dávají klystýr - nic moc :mrgreen: Tam jsem byla radši sama :mrgreen:
Na porodní sál jsem nic moc nepotřebovala…vodu tam dávají, porodnické vložky taky :palec: Nic víc bych tam stejně ani nevyužila.
Na pokoj pleny, ubrousky, hygienické potřeby, něco pro zábavu když bude prcek spát a dudlík - sice by se asi neměl, ale když je prostě problém dudlík někdy pomůže a na oddělení dudlíky sice mají, ale si málo nebo co :nevim: Holčiny co ležela vedle mě se přišli zeptat jestli ještě potřebuje jejich dudlík, že jim došly a potřebujou :nevim: My jsme sice dudel nevyužili, ale věděla jsem že když bude potřeba nebudu pro něho muset někde lítat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
28.8.12 20:03

@kaczulina fakt??? To mi ani neříkej, já vím, že to někomu mlže připadat hloupé, ale já z té porodnice mám fakt stresy, bude to pro mě psychicky náročné a přítel u mě být naštěstí chce…potřebuju podporu, tak to možná taky porod přehodnotím teda :-(

• Citovat
  • Upravit
1297
28.8.12 20:04

@elis_an3 no, tak tatínek byl u mého porodu při otevírací fázi, při vypuzovací části i při šití, to už s malou v rukou… oni mu třeba jen poradí jestli nechce jít domů, že to může trvat dlouho, ale záleží jak se otci chce, jestli chce počkat s tebou nebo si jít odpočinout domů.

Byli jsme po celou dobu na porodním sále už.

Příspěvek upraven 28.08.12 v 20:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
28.8.12 20:06

@elis_an3 v předchozím příspěvků Majka píše něco jiného, takže fakt nevím jak to tam chodí. Jsem tam nerodila, tak zkušenosti nemám, jen jsem napsala to co jsem se dočetla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
28.8.12 20:07

@Hmarilla a to jsi rodila ve Frýdku? A jak to je dlouho? No kdyby to mělo trvat třeba celou noc, tak ho nebudu držet u sebe, ale chci tam mít tu možnost mít ho u sebe, kdykoli budu potřebovat, je to první porod, tak nevím, jak to bude probíhat, kdy ho chtít budu a kdy ne, ale kdybych potřebovala a on nemohl, tak by mě to zdeptalo…to šití jsem taky nedávno měla v hlavě :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková