Nafouklé břicho, jsem bezradná

8
26.7.23 08:37

Nafouklé břicho bezradná

Dobrý den, už rok mám problém kterého se nemohu zbavit zkouším to řešit různé ale bez úspěchu, stravu dodržují, aktivně cvičím, používám prášky na odvodnění i Banské rady jako fenykl, atd… nic nepomáhá, aby jsem vás uvedla na pravou míru cely rok mě trápí nafouklé břicho, ráno se vzbudím a krásné ploché bříško pak stačí jen lok vody a už vypadal opět jako těhotná a to vážím 56 kg a mám sportovní postavu, prosím poraďte mi co s tím :zed: :zed: :zed: :oops: už si vevím rady 🥹 🥹 🥲 🥲 🥲 🥲

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35859
26.7.23 08:39
@Aaakkk píše:
Dobrý den, už rok mám problém kterého se nemohu zbavit zkouším to řešit různé ale bez úspěchu, stravu dodržují, aktivně cvičím, používám prášky na odvodnění i Banské rady jako fenykl, atd… nic nepomáhá, aby jsem vás uvedla na pravou míru cely rok mě trápí nafouklé břicho, ráno se vzbudím a krásné ploché bříško pak stačí jen lok vody a už vypadal opět jako těhotná a to vážím 56 kg a mám sportovní postavu, prosím poraďte mi co s tím :zed: :zed: :zed: :oops: už si vevím rady 🥹 🥹 🥲 🥲 🥲 🥲

A u doktora ti řekli co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.7.23 08:42
@JancaS84 píše:
A u doktora ti řekli co?

Znáte doktory, každou chvilku něco jiného ani sami neví, první to bylo zavodnění což není a po té plyny což další doktor řekl že také není :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
26.7.23 08:48
@Aaakkk píše:

Kdybys nepsala, že máš sportovní postavy, tak bych tipovala ochablé svaly torza, ale takhle… :nevim: Váha je nevypovídající, spíš napiš teda obvod pasu - jestli třeba ráno máš 60 a večer 70? To mi přijde relativně normální, někdo to tak má, proto mají kalhoty vůli. Samozřejmě, pokud to je 60 a 80, už to je divný. :think:

Ještě mě napadlo - jsi hubená celoživotně, nebo jsi předtím zhubla? U obézních lidí (nebo prostě u tlustších, ale někdo to má logicky i po těhu - prostě jakákoli situace, kdy má člověk velký břich) po zhubnutí je ta břišní stěna trvale povolenější, takže k tomu mají víc sklony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
26.7.23 09:02
@Aaakkk píše:

a na gynekologii pravidelně chodíš? ultrazvuk vaječníků probíhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5379
26.7.23 09:10

Anebo jsi v/po prechodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
26.7.23 09:20

Muže to být nějaká intolerance, mne tohle děla mléko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.7.23 10:29
@Tomie píše:
Kdybys nepsala, že máš sportovní postavy, tak bych tipovala ochablé svaly torza, ale takhle… :nevim: Váha je nevypovídající, spíš napiš teda obvod pasu - jestli třeba ráno máš 60 a večer 70? To mi přijde relativně normální, někdo to tak má, proto mají kalhoty vůli. Samozřejmě, pokud to je 60 a 80, už to je divný. :think:Ještě mě napadlo - jsi hubená celoživotně, nebo jsi předtím zhubla? U obézních lidí (nebo prostě u tlustších, ale někdo to má logicky i po těhu - prostě jakákoli situace, kdy má člověk velký břich) po zhubnutí je ta břišní stěna trvale povolenější, takže k tomu mají víc sklony…

Upřímně jak říkáte těch 70 ráno a večer a přes den těch 80 to je když jsem se teď měřila :/, hubená jsem od mala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.7.23 10:30
@Takco píše:
Anebo jsi v/po prechodu.

Je mi 21 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.7.23 10:30
@stinga píše:
a na gynekologii pravidelně chodíš? ultrazvuk vaječníků probíhá?

Ano, pravidelně a raději i vícekrát aby jsem měla jistou ze jsem zdravá kord v dnešní době a vše je v pořádku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.7.23 10:32
@Tomie píše:
Kdybys nepsala, že máš sportovní postavy, tak bych tipovala ochablé svaly torza, ale takhle… :nevim: Váha je nevypovídající, spíš napiš teda obvod pasu - jestli třeba ráno máš 60 a večer 70? To mi přijde relativně normální, někdo to tak má, proto mají kalhoty vůli. Samozřejmě, pokud to je 60 a 80, už to je divný. :think:Ještě mě napadlo - jsi hubená celoživotně, nebo jsi předtím zhubla? U obézních lidí (nebo prostě u tlustších, ale někdo to má logicky i po těhu - prostě jakákoli situace, kdy má člověk velký břich) po zhubnutí je ta břišní stěna trvale povolenější, takže k tomu mají víc sklony…

A kdyby to byly ty ochablé svaly co přesně mám dělat prosím? Cvičit stačí? Běhání pravidelně chodím a cvicim převážně zadek takže zaměřit se na břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
celkemspokojena
26.7.23 11:08
@Eoma píše:
Muže to být nějaká intolerance, mne tohle děla mléko

Taky mě jako první napadla intolerance laktózy.

• Citovat
  • Upravit
680
26.7.23 16:43

Cviky na střed těla, najdi si na netu core cviky. Procházela jsem si stejným problémem, do pár měsíců obrovská změna a to jsem také předtím hypochondricky obíhala X doktorů. :lol: Díky zpevnění břicha i šikmých svalů nafouknutí není skoro znát. Do toho upravit jídelníček, nepřehánět to zbytečně s vlákninou a zaměřit se na kvalitní bílkoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
28.7.23 09:53

Může ti vadit nějaká potravina..
Mně tohle dělají mléčné produkty, nesmím žádné, kravské, ovcí ani kozí. :,( :,( Hne se mi po nich nafoukne břicho a mám žaludeční problémy.
Přitom miluju sýry, tvaroh, fnuk. :,( :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.7.23 18:43
@rejžička píše:
Může ti vadit nějaká potravina..
Mně tohle dělají mléčné produkty, nesmím žádné, kravské, ovcí ani kozí. :,( :,( Hne se mi po nich nafoukne břicho a mám žaludeční problémy.
Přitom miluju sýry, tvaroh, fnuk. :,( :pocitac:

To mě s stačí jen napít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí