Nafouklé břicho v 5. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
647
4.9.15 06:33

@Fletrin To je krásný :)Mně se tomu nechce moc věřit, že by se to povedlo na poprvé, ale vidím, že možné to je :) Každopádně počkám do MS a pak se uvidí. Ty si taky před tím vysadila prášky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
4.9.15 10:28

@Ucinka No když mi mamka vyprávěla, že jsme se obě povedli napoprvé ihned po vynechání prášků, také jsem nevěřila. Ono taky proto, že ségra se snažila rok (ale tam to bylo myslím si o psychice, moc se na tu myšlenku upnula). Já nechtěla z nádherného sexu honbu za dítětem, takže žádné počítání měření, žádné nohy nahoře a ihned jsem šla do sprchy a moc času těm breberkám nedala, aby dopluly kam mají:-) No a vyšlo to ihned, myslím že to bylo proto, že jsem byla v pohodě, nebylo kam spěchat:-) Teď naopak musím řešit, že na termín svatby, který jsme měli už nějakou dobu domluvený nám vychází pokud bude vše v pořádku prcek, takže teď koumáme jestli dříve či později:-) Prášky jsem vynechala koncem dubna ze zdravotních důvodů, ale až koncem července jsme si přestali dávat pozor. Napiš hned jak budeš vědět více! (klidně i dřív :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
4.9.15 10:43

@Fletrin Já to taky nějak neřeším, nepospícháme na to, takže stejně jako u tebe, neměřím se, nepočítám plodné dny ani ovulaci, nechci se na to upínat :) Tak uvidím jak dlouho nám to potrvá :) Já zase vím z vyprávění od mamky, že ta otěhotněla jen se o trenky otřela, jak se říká :D Nechci si test dělat před MS, nechci být ta, která tam všude bude hledat duchy.. Akorát bych se tím zbytečně stresovala. Takže se určitě ozvu, jak to vypadá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veromila
4.9.15 10:49
@Janicka159 píše:
Ahoj holky chtela sem se zeptat, jestli je normalni ze jsem nak v 6 tydnu a neco a mam nafoukly bricho jak v 7 mesici :-(

Ahoj já vypadala přesně jak píšeš jak v 7.měs. vypadalo to a cítila jsem se hrozně, trvalo to cca 3týdny a zhubla jsem 2kg za tu dobu..Já jsem si to říkala tak, že když každý den mám nějaké příznaky (nafouklé břicho, nevolnost atd)že se asi mimi daří dobře, že to tak má být ;) ted jsem ve 2.trimestru a je mi fajn :-)

• Citovat
  • Upravit
647
7.9.15 07:55

Tak já už se testovat ani nemusím, dnes dorazila MS, o 3 dny dříve :-/..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
7.9.15 09:12

@Ucinka Tak to je mi líto. Ale držím palečky pro další kola!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.9.15 22:21
@Ucinka píše:
Ahoj holky, s přítelem jsme se rozhodli pracovat na mimču. Nijak zvlášť to nehrotíme, necháváme tomu volný průběh, takže si ani nepočítám plodné dny a kdy budu mít ovulaci. I vzhledem k tomu, že prášky jsem brala 11 let, nepočítám, že by se mohlo zadařit nějak rychle :). Poslední MS byla 13.8.2015, spíme spolu celkem často, dá se říct že ob den až 2 dny. A od neděle jsem hrozně nafouklá, hrozně mi pracují střeva, že to jde až slyšet, pobolívá mě v podbříšku a záda, jak kdybych to měla dostat, přijde mi, že jsem pořád unavená, nic se mi nechce a pobolívá mě hlava. Nic z toho jsem nikdy neměla, nemyslím si, že bych se nějak hlídala, ale tím, že vím, že už se snažíme, tak je to to první co mě napadlo, jestli se náhodou nezadařilo. Včera jsem si ze zvědavosti udělala test (k večeru), ale nic. Předpokládanou MS mám dostat 10.9.2015. CO si myslíte vy? Děkuju :)

Ahoj
ja brala antikoncepci 20 let, tak jsem si davala pul roku. S pritelem jsme to nehrotili a spali spolu kdyz jsme na to meli chut. Smerovala jsem to na dobu 2 tydny pred MS a povedlo se. Testy zaznamenaji tehotenstvi po 2-3 tydnech po oplodneni. Delala jsem si ho v dobe kdy jsem MS mela dostat a z ranni moci, ta je nejspolehlivejsi. Dr to muze potvrdit z ultrazvuku az tak v 5-6 tydnu.
Drzim palecky at se brzy zadari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.16 16:52

Nafouklé břicho v těhotenství

Dobry den, jsem na začátku těhotenství a na kontrolu poprvé jdu až příští tejden. Je to normální? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
23.3.19 20:59

Nafoukle a tvrdé bříško

Ahoj, oživuji diskuzi. Jestli jsem těhotná, nevím, TT negativní, dělala jsem ve ct. Mám 4 dny zpoždění. Břicho mám ale strašně nafouknute, na wc chodím normálně, ale pořád krkam, z toho mě pálí žáha, když si sahnu na bříško, tak se mi zda docela tvrdé kolem dělohy. Minulý týden jsem cítila bodave bolesti na pravém vaječníků, pak i u dělohy. V době očekávané ms jsem měla vodovy vytok, bylo ho vcelku hodně. Je mi delší dobu na zvracení, včera i dnes jsem zvracela. Prsa mě nebolí. Cítím se prostě jinak… dost ospala, unavená. O mimco se snazime 8 měsíců, tak doufam, ze to ted vyslo. Co myslíte, mohlo by byt tehu? I pres negativni TT? Je mi jasne, ze nemuzete vedet, zda jsem tehu, ale jestli třeba některá jste neměla něco podobného? Další TT budu dělat v pondělí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.19 21:00
@Já osobně píše:
Ahoj, oživuji diskuzi. Jestli jsem těhotná, nevím, TT negativní, dělala jsem ve ct. Mám 4 dny zpoždění. Břicho mám ale strašně nafouknute, na wc chodím normálně, ale pořád krkam, z toho mě pálí žáha, když si sahnu na bříško, tak se mi zda docela tvrdé kolem dělohy. Minulý týden jsem cítila bodave bolesti na pravém vaječníků, pak i u dělohy. V době očekávané ms jsem měla vodovy vytok, bylo ho vcelku hodně. Je mi delší dobu na zvracení, včera i dnes jsem zvracela. Prsa mě nebolí. Cítím se prostě jinak… dost ospala, unavená. O mimco se snazime 8 měsíců, tak doufam, ze to ted vyslo. Co myslíte, mohlo by byt tehu? I pres negativni TT? Je mi jasne, ze nemuzete vedet, zda jsem tehu, ale jestli třeba některá jste neměla něco podobného? Další TT budu dělat v pondělí. :think:

Já bych na tyto příznaky moc nespoléhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37293
23.3.19 21:00

Počkej na ten další test, příznaky máš, ale jestli si to moc přeješ můžeš si je vsugerovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
23.3.19 21:11

@Kriss Tina mimco moc chci, to ano, ale tenhle měsíc jsem zkoušela být v klidu, moc se na to neupinat! Dokonce jsem si před sexem dala vinecko, ktere jinak skoro vůbec nepiju, abych byla uvolnenejsi :nevim:
Cítím se prostě jinak, než předtím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.19 21:14
@Já osobně píše:
@Kriss Tina mimco moc chci, to ano, ale tenhle měsíc jsem zkoušela být v klidu, moc se na to neupinat! Dokonce jsem si před sexem dala vinecko, ktere jinak skoro vůbec nepiju, abych byla uvolnenejsi :nevim:
Cítím se prostě jinak, než předtím.....

A co si koupit ten krevní test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
23.3.19 21:16

Priznaky ani ne, ale u druheho tehotenstvi jsem mela nejspis posunutou ovulaci a test pozitivni az po tydnu zpozdeni, takze mozne je ledacos. Nezbyva nez pockat, bud ms dorazi, nebo zopakuj test. Ono to taky muze byt nejaka viroza :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
23.3.19 21:20

@Sasanka jarní v pondeli si udělám TT.. tak uvidím. V pátek jdu pak na maturitak, tak abych věděla, jestli si můžu dát nějaké to alko, nebo ne..... na gyndu jsem objednana az na 10.4. To jsem se Ale objednávála s tim, že si nechám udělat horm.rofil a manzela na spermio. Pokud bych byla tehotna ted a test mi to neukázal, asi bych zašla na gyndu. Ale tam.by stejně asi vidět nic nebylo, jedině pak na krev :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí