Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky chtela sem se zeptat, jestli je normalni ze jsem nak v 6 tydnu a neco a mam nafoukly bricho jak v 7 mesici ![]()
Když nejhorši na tom je ze u prvniho sem to nemela vubec pak sem cekala druhy a presne takhle sem mela hned ze zacatku nafoukly bricho a prisla sem o to:-( Tak se celkem bojim aby me to nepotkalo znova ![]()
Já jsem těhotná prvně, tak nemám žádnou zkušenosti, ale holky, co jsem s nima ve skupině mají taky nafouklé břicho, takže doufám, že je to normální
Taky jsem měla hned nafouklé břicho.. pak to trochu splasklo a pak zase začalo normálně růst ![]()
Velikost břicha nijak nevypovídá o prosperitě těhotenství, tím jak se produkují hormony, tak jejich nárůst způsobuje i plynatost a člověk je jak pátrací balon. Taky závisí na pevnosti břišní stěny, u druhého a dalšího dítěte bývá břicho obecně větší, protože už se tam všechno jednou roztáhlo, tak to jde podruhé snáz.Neboj, ono zas splaskne, mě splasklo pár dnů před prvním utz a to jsem teda chytla pěknýho nerva, že je něco špatně ![]()
Taky si přijdu jak balon a dneska mi navíc začlo být pěkně zle, takže si půjdu lehnout
Byla jsem na tom stejně. od 6 tt jsem nosila těhotenské kalhoty. bylo docela velké.
U Kity zas dlouho nebylo znát, že jsme těhotná
Příspěvek upraven 15.08.11 v 21:44
Je to normalka, pak to nafouknuti vystrida brisan miminkovsky ![]()
Jj, taky se hlásím
Když jsem zjistila, že jsem těhu, měla jsem takové nafouklé a tuhé bříško, že jsem nevěděla jak bych si sedla, i prsa mě bolely, jako kdybych na nich měla modřiny a pak to po pár dnech polevilo. Teď už mám bříško jen mírně vypouklé a těším se, až mi poroste ![]()
Mám to samé.Nafouklá jako balonek.v 6tt.Jak jsem se dočetla tady tak prej normal,ale cítím se že každou chvíli odlétnu.
Naprosto normální. A neboj, ono to pravděpodobně zase přejde - pak už ti bříško akorát poroste mimčem.. ![]()