Nahatá sousedka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@matkabagristy píše:
Ja bych aspon vedela, kde chlapy najdu. Takovou sousedku nemam, tak je musim hledat po celem baraku
Jasně. A otevřela bych okno, ať jsou kluci na čerstvém vzduchu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena píše:
a koukala bych s nima a nahlas babu komentovala, že se tam vystavuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lalelale píše:
Asi mám nějaké posunuté hranice, ale já bych teda nahatá na zahradu nevylezla, bych se hanbou před sousedy propadala. A to rozhodně nemám sousedy, co by nonstop seděli u okna s dalekohledem, nicméně určitě by mě nepřehlédli.
Ji to asi nevadí, jinak by tam nelezla. Naopak si myslím, že ji to dělá dobře, tak ať se opaluje. Tohle snad nemůže nikoho pohoršovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena píše:
Taky bych je nechala být. Jen bych přesně jak píšeš, pohlídala, aby ji nefotili a neházeli to na Facebook. My máme přes plot x uňafaných čoklů, radši bych nahou sousedku.
- Citovat
- Upravit
Možná bych ji dala do schránky opalovací krém
s tím že díky, že se díky ní kluci aspoň drží doma…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzpominam si jak jsem se těšila na vlastní dům se zahradou mimo jiné z důvodu abych se mohla opalovat nahá. Ani k tomu nedošlo a místo toho se zamýšlím i nad tím kterým směrem vystrkuju p*del při plení jaké máme čumily. Tolko k tématu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarlin vítej v klubu
taky mám čumily a musím si dávat pozor kam a co vystrkuji ![]()
Teď sousedka načapala manžela za stromem jak mě šmíroval
nevím pro koho víc to bylo trapný. Každopádně už mám objednané zatemnovaci sítě na plot a už se těším až je tam hodím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim si ze pani to moc dobre vi, kdyz nema plot ale jen zidku a kdyz se nahata zvedne tak jde dobre tri metry ke dverim kolem chodniku. Ja se take rada opaluji naha ale v neprostem soukromi, mam pergolu s odrahovaci stechou a spodek nesundavam nikdy. Ale nechci aby se o klucich rikalo ze z nich budou voyeri a kriminalnici ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Myslim si ze pani to moc dobre vi, kdyz nema plot ale jen zidku a kdyz se nahata zvedne tak jde dobre tri metry ke dverim kolem chodniku. Ja se take rada opaluji naha ale v neprostem soukromi, mam pergolu s odrahovaci stechou a spodek nesundavam nikdy. Ale nechci aby se o klucich rikalo ze z nich budou voyeri a kriminalnici
trest smrti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Myslim si ze pani to moc dobre vi, kdyz nema plot ale jen zidku a kdyz se nahata zvedne tak jde dobre tri metry ke dverim kolem chodniku. Ja se take rada opaluji naha ale v neprostem soukromi, mam pergolu s odrahovaci stechou a spodek nesundavam nikdy. Ale nechci aby se o klucich rikalo ze z nich budou voyeri a kriminalnici
Jako ze kdyz se kluci v puberte kouknou na nahou zenskou, ktera se jim nabizi, tak to bude mit vliv na jejich kriminalni budoucnost? To snad ne. Tomu bych se klidne smala a nebala se toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, je to asi dva mesice co se vedle pristehoval mlady par, a pani jak je ted hezky se opaluje v rouse evine, ikdyz pro neco jde tak nahata. No a moji kluci brzy 13 let, jsou nalepeny na okne a furt ji smirujou, nemam iluzi o tom co vidi na netu nebo ve filmu ale prijde mi toto trosku divne, ze ji takhle ocumuji, nereknu kdyby sem tam ockem ale koukat jak do vylohyKluci maji zakazano fotit a posilat to kamaradum aby nebyl pak pruser ale fakt nevim jak je od okna dostat, a nechci ji zas nejak prudit kdyz je sve zahrade a je ji asi jedno ze je videna i z chodniku
Nevadí jí to, nechat ji žít, to by byla opravdu radost, taková prudící sousedka… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A co manžel, taky se rád koukne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A dneska je zase krásně, to budou kozy a pipiny všude
zakladatelko, neřeš to a užívej si krásného počasí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dája33 píše:
A dneska je zase krásně, to budou kozy a pipiny všudezakladatelko, neřeš to a užívej si krásného počasí
Hlavně se nezapomente dobře namazat op. krémem, tohle jarní sluníčko je zrádné, už jsem se mírně připálila a to jsem ani nebyla nahoře bez… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit