Nahatá sousedka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
16.4.20 18:26
@matkabagristy píše:
Ja bych aspon vedela, kde chlapy najdu. Takovou sousedku nemam, tak je musim hledat po celem baraku

Jasně. A otevřela bych okno, ať jsou kluci na čerstvém vzduchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21434
16.4.20 18:39
@MartinaIrena píše:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
16.4.20 18:55
@MartinaIrena píše:

a koukala bych s nima a nahlas babu komentovala, že se tam vystavuje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
16.4.20 18:58
@Lalelale píše:
Asi mám nějaké posunuté hranice, ale já bych teda nahatá na zahradu nevylezla, bych se hanbou před sousedy propadala. A to rozhodně nemám sousedy, co by nonstop seděli u okna s dalekohledem, nicméně určitě by mě nepřehlédli.

Ji to asi nevadí, jinak by tam nelezla. Naopak si myslím, že ji to dělá dobře, tak ať se opaluje. Tohle snad nemůže nikoho pohoršovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
16.4.20 19:35
@MartinaIrena píše:
Taky bych je nechala být. Jen bych přesně jak píšeš, pohlídala, aby ji nefotili a neházeli to na Facebook. My máme přes plot x uňafaných čoklů, radši bych nahou sousedku. :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
16.4.20 19:49

Možná bych ji dala do schránky opalovací krém ;) s tím že díky, že se díky ní kluci aspoň drží doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
16.4.20 20:16

Vzpominam si jak jsem se těšila na vlastní dům se zahradou mimo jiné z důvodu abych se mohla opalovat nahá. Ani k tomu nedošlo a místo toho se zamýšlím i nad tím kterým směrem vystrkuju p*del při plení jaké máme čumily. Tolko k tématu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.4.20 21:07

@Tarlin vítej v klubu :lol: taky mám čumily a musím si dávat pozor kam a co vystrkuji :zed:
Teď sousedka načapala manžela za stromem jak mě šmíroval 8o nevím pro koho víc to bylo trapný. Každopádně už mám objednané zatemnovaci sítě na plot a už se těším až je tam hodím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.20 21:15

Myslim si ze pani to moc dobre vi, kdyz nema plot ale jen zidku a kdyz se nahata zvedne tak jde dobre tri metry ke dverim kolem chodniku. Ja se take rada opaluji naha ale v neprostem soukromi, mam pergolu s odrahovaci stechou a spodek nesundavam nikdy. Ale nechci aby se o klucich rikalo ze z nich budou voyeri a kriminalnici :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
66815
16.4.20 21:23
@Anonymní píše:
Myslim si ze pani to moc dobre vi, kdyz nema plot ale jen zidku a kdyz se nahata zvedne tak jde dobre tri metry ke dverim kolem chodniku. Ja se take rada opaluji naha ale v neprostem soukromi, mam pergolu s odrahovaci stechou a spodek nesundavam nikdy. Ale nechci aby se o klucich rikalo ze z nich budou voyeri a kriminalnici :pocitac:

trest smrti :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
17.4.20 06:18
@Anonymní píše:
Myslim si ze pani to moc dobre vi, kdyz nema plot ale jen zidku a kdyz se nahata zvedne tak jde dobre tri metry ke dverim kolem chodniku. Ja se take rada opaluji naha ale v neprostem soukromi, mam pergolu s odrahovaci stechou a spodek nesundavam nikdy. Ale nechci aby se o klucich rikalo ze z nich budou voyeri a kriminalnici :pocitac:

Jako ze kdyz se kluci v puberte kouknou na nahou zenskou, ktera se jim nabizi, tak to bude mit vliv na jejich kriminalni budoucnost? To snad ne. Tomu bych se klidne smala a nebala se toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40423
17.4.20 06:37
@Anonymní píše:
Ahoj, je to asi dva mesice co se vedle pristehoval mlady par, a pani jak je ted hezky se opaluje v rouse evine, ikdyz pro neco jde tak nahata. No a moji kluci brzy 13 let, jsou nalepeny na okne a furt ji smirujou, nemam iluzi o tom co vidi na netu nebo ve filmu ale prijde mi toto trosku divne, ze ji takhle ocumuji, nereknu kdyby sem tam ockem ale koukat jak do vylohy :roll: Kluci maji zakazano fotit a posilat to kamaradum aby nebyl pak pruser ale fakt nevim jak je od okna dostat, a nechci ji zas nejak prudit kdyz je sve zahrade a je ji asi jedno ze je videna i z chodniku

Nevadí jí to, nechat ji žít, to by byla opravdu radost, taková prudící sousedka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40423
17.4.20 06:44
@Anonymní píše:

A co manžel, taky se rád koukne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
17.4.20 10:03

A dneska je zase krásně, to budou kozy a pipiny všude :lol: zakladatelko, neřeš to a užívej si krásného počasí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40423
17.4.20 10:05
@Dája33 píše:
A dneska je zase krásně, to budou kozy a pipiny všude :lol: zakladatelko, neřeš to a užívej si krásného počasí :palec:

Hlavně se nezapomente dobře namazat op. krémem, tohle jarní sluníčko je zrádné, už jsem se mírně připálila a to jsem ani nebyla nahoře bez… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí