Nahatá sousedka

Anonymní
16.4.20 17:16

Nahata sousedka

Ahoj, je to asi dva mesice co se vedle pristehoval mlady par, a pani jak je ted hezky se opaluje v rouse evine, ikdyz pro neco jde tak nahata. No a moji kluci brzy 13 let, jsou nalepeny na okne a furt ji smirujou, nemam iluzi o tom co vidi na netu nebo ve filmu ale prijde mi toto trosku divne, ze ji takhle ocumuji, nereknu kdyby sem tam ockem ale koukat jak do vylohy :roll: Kluci maji zakazano fotit a posilat to kamaradum aby nebyl pak pruser ale fakt nevim jak je od okna dostat, a nechci ji zas nejak prudit kdyz je sve zahrade a je ji asi jedno ze je videna i z chodniku

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
16.4.20 17:19

Tak je nech, ať se podívají. Aspoň pak nebudou na každou nahou ženskou koukat s otevřenou hubou jako Kelišová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
16.4.20 17:22

Ty brdo, nevím. Svyho bych asi honila, aby nevocumoval a mela bych kecy na nestydu, aby aspon cucel tajně a mel vstipeny, ze existuji meze cudnosti…

Ale teda, to je sila :lol:

• Citovat
  • Upravit
1870
16.4.20 17:24

Tak naha chodit muze, pokud tak nechodi na verejnosti. Zvladnuti kluku je na tobe, ale zase myslim, ze koukani neni nic skodlivyho a ona s tim musi pocitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
16.4.20 17:24

A paní to dělá schválně, nebo si vůbec není vědoma, že se vaří celá ulice? :) Pokud to druhé, asi bych jí to nějak jemně řekla. Pokud to první, tak jak říkáš, jen bych klukům vysvětlila, že kdyby to postli na net, mohli byste mít průšvih, jinak to je její ostuda.

• Citovat
  • Upravit
34473
16.4.20 17:26
@Lalelale píše:
A paní to dělá schválně, nebo si vůbec není vědoma, že se vaří celá ulice? :) Pokud to druhé, asi bych jí to nějak jemně řekla. Pokud to první, tak jak říkáš, jen bych klukům vysvětlila, že kdyby to postli na net, mohli byste mít průšvih, jinak to je její ostuda.

Prej ostuda :mrgreen: že se opaluje na vlastní zahradě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
16.4.20 17:26

Ono se jim to okouká, neboj. Jen bych pohlídala, aby po uvolnění pravidel domů nezvali 20 kamarádů za účelem pohledu z okna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21413
16.4.20 17:35

To je sousedka celkem otuzila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
16.4.20 17:38

@malákráličice Prosím tě, dnes je u nás trenýrková teplota už od oběda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
16.4.20 17:40
@malákráličice píše:
To je sousedka celkem otuzila :mrgreen:

Zalezi, kde v CR se opaluje. My u nas mame dnes je 24'C a slunicko hreje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
16.4.20 17:46
@terien píše:
Prej ostuda :mrgreen: že se opaluje na vlastní zahradě :mrgreen:

Asi mám nějaké posunuté hranice, ale já bych teda nahatá na zahradu nevylezla, bych se hanbou před sousedy propadala. A to rozhodně nemám sousedy, co by nonstop seděli u okna s dalekohledem, nicméně určitě by mě nepřehlédli.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.20 17:54
@zrcadlo píše:
Ono se jim to okouká, neboj. Jen bych pohlídala, aby po uvolnění pravidel domů nezvali 20 kamarádů za účelem pohledu z okna :mrgreen:

Já bych ty kamarády pozvala a okna otevřela ať nahatka vidí, že má úspěch. :dance: Ty pohledy nikomu neuškodí.

• Citovat
  • Upravit
Mufina
16.4.20 18:00

Nám se takhle opaluje ženská v protějším paneláku na lodžii, podle mě jí to dělá dobře, že na ni všichni čumí. Kdysi tu byl tchán se švagrem s něčím vypomáhat a fotili si ji, jak puberťáci :) Syn je zatím malý, tak to nemusím zatím řešit a do budoucna nevím. Třeba bude díky ní populární mezi kamarády :)

• Citovat
  • Upravit
25118
16.4.20 18:16

Taky bych je nechala být. Jen bych přesně jak píšeš, pohlídala, aby ji nefotili a neházeli to na Facebook. My máme přes plot x uňafaných čoklů, radši bych nahou sousedku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
16.4.20 18:19

Ja bych aspon vedela, kde chlapy najdu. Takovou sousedku nemam, tak je musim hledat po celem baraku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí