Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Je to 20 léty Kluk, takže rozum by měl mít..ted zištuji jeho údaje a další postup policie. Děkuji všem.
Děkuji všem za rady. holky máte nějakého psychologa.sme z Prahy ale problém by nebyl dojet i za mezii.
Děkuji.
Až se vrátí dcera že školy dubu se vyptávat kdo to je. a když je starší tak půjdu podat třešně oznámení. Ona je malá bylba a jé chráněna zákonem a i kdyby ne byla chráněna jé to ještě dítě.
Zdravím všechny. potřebují pomoc.
Našla jsem v tel.14 lety dcery foto penisu někdo ji poslal (poslal ji dotyčný).mam se obrátit na policii? Nevím jak stim naložit.
Děkuji za radu.
Příspěvek upraven 07.09.22 v 19:11
A ty víš kdo to poslal? Jako nějaký cizí člověk, nebo stejně starý „kamarád“?
Tohle byste měla prodiskutovat hlavně s dcerou. Ve čtrnácti letech už by měla vědět, jak se sexuálním útokům bránit a i když je SPZ, tak jak se případně i chránit.
Tohle bys měla řešit doma, ne na emiminu ![]()
a jestli jsi další troll, je to fakt ubohý…
@Naty 123 píše:
Zdravím všechny. potřebují pomoc.
Našla jsem v tel.14 lety dcery foto penisu někdo ji poslal (poslal ji dotyčný).mam se obrátit na policii? Nevím jak stim naložit.
Děkuji za radu.
Na policii taky, ale hlavně si pouč dceru o chování na netu.
@Kriss Tina přej ho zná. přijde že školy budeme ještě řešit. dekuji
@azaleila každá rada je nad zlato. eMimino je na to aby se člověk mohl se ponaucit. dekuji za radu.
@Kriss Tina @JancaS84 ví o tom.uz sme prohrály všechno. v loni sme řešili ji foto v prádle.
A teď tohle.
Je to krásná holka a ne chci aby si pokazila život..
Ale už jsem v koncích.
Proto jsem se odratila sem pro radu.
Děkuji.
@Prostě Vodnář a čo je to VPZ?
Jsem asi zaostalá matka.
Je po na učená.
Proč si v koncích?
Protože si dcera tvoje rady nebere k srdci? Čeho se bojíš, že začne sexuálně žít, nebo že ji někdo zneužije, protože je naivní? Podle toho bych asi postupovala.
Naložila bych s tím dle situace, pokud jí to poslal spolužák, se kterým chodí, je vhodnej jinej postup, než pokud to byl nějakej ouchyla z tiktoku
Jestli rozesílá fotky i holka, tak ji hrozí tahání po vyšetření až diagnosťák…a možná bych uvažovala po nějakým léčení. Tohle není normální, aby se fotila a rozesílala to uchylákům…
A pokud nepomáhá tvoje domluva… tak to řeš dál. Ji musí dojít do hlavy, že je to nebezpečný a její tělo se může objevovat kdekoliv po netu, může to někdo zneužít a ona může litovat celý život…
Stále Pod Zákonem.
@Naty 123 píše:
@Prostě Vodnář a čo je to VPZ?
Jsem asi zaostalá matka.
Je po na učená.
Buďte, ale opatrná, je ve věku vzdoru. Nevím, jaké jsou mezi vámi vztahy, ale aby některé věci nedělala naschvál, protože máma si to nepřeje. Bohužel znám dost holek, které si v jejím věku ten život pokazily, právě kvůli vzdoru. A pozor, v tomto věku už se zkouší i různé drogy. Takže fakt opatrně.
@Naty 123 píše:
@Kriss Tina @JancaS84 ví o tom.uz sme prohrály všechno. v loni sme řešili ji foto v prádle.
A teď tohle.
Je to krásná holka a ne chci aby si pokazila život..
Ale už jsem v koncích.
Proto jsem se odratila sem pro radu.
Děkuji.
@Nelel12 nedá se teď sní mluvit o ničem. mam staršího syna a to je nebe a země.
Děkuji
@Naty 123 píše:
@Nelel12 nedá se teď sní mluvit o ničem. mam staršího syna a to je nebe a země.
Děkuji
No to nemáš zač.
Tak kluci většinou nemají ten extrémní chtíč toho, aby se tak extrémně museli líbit. Holky jsou strašně pod okolním tlakem, internet a konkurence je veliká, takže jim samozřejmě dělá dobře, když nad nimi někdo „slintá“ a opěvuje, jak jsou krásný a dokonalý. A tihle uchylové to většinou s takovými mladými telaty umí.
Ale není v pořádku, aby se fotila a někam to posílala, na to musí mít sama klopku, že ne a je to nebezpečný. Pokud ji někdo motá hlavu, tak je to těžký a může jí to hodně zkomplikovat život. Je ještě malá…řešila bych to určitě. Na takový věci má mooooře času.