Nahe foto

9
7.9.22 09:28

Nahe foto

Je to 20 léty Kluk, takže rozum by měl mít..ted zištuji jeho údaje a další postup policie. Děkuji všem.

Děkuji všem za rady. holky máte nějakého psychologa.sme z Prahy ale problém by nebyl dojet i za mezii.
Děkuji.

Až se vrátí dcera že školy dubu se vyptávat kdo to je. a když je starší tak půjdu podat třešně oznámení. Ona je malá bylba a jé chráněna zákonem a i kdyby ne byla chráněna jé to ještě dítě.

Zdravím všechny. potřebují pomoc.
Našla jsem v tel.14 lety dcery foto penisu někdo ji poslal (poslal ji dotyčný).mam se obrátit na policii? Nevím jak stim naložit.
Děkuji za radu.

Příspěvek upraven 07.09.22 v 19:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37292
7.9.22 09:39

A ty víš kdo to poslal? Jako nějaký cizí člověk, nebo stejně starý „kamarád“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
7.9.22 09:44

Tohle byste měla prodiskutovat hlavně s dcerou. Ve čtrnácti letech už by měla vědět, jak se sexuálním útokům bránit a i když je SPZ, tak jak se případně i chránit.

• Citovat
  • Upravit
18096
7.9.22 09:45

Tohle bys měla řešit doma, ne na emiminu :zed:
a jestli jsi další troll, je to fakt ubohý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37225
7.9.22 09:54
@Naty 123 píše:
Zdravím všechny. potřebují pomoc.
Našla jsem v tel.14 lety dcery foto penisu někdo ji poslal (poslal ji dotyčný).mam se obrátit na policii? Nevím jak stim naložit.
Děkuji za radu.

Na policii taky, ale hlavně si pouč dceru o chování na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.9.22 10:00

@Kriss Tina přej ho zná. přijde že školy budeme ještě řešit. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.9.22 10:06

@azaleila každá rada je nad zlato. eMimino je na to aby se člověk mohl se ponaucit. dekuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.9.22 10:13

@Kriss Tina @JancaS84 ví o tom.uz sme prohrály všechno. v loni sme řešili ji foto v prádle.
A teď tohle.
Je to krásná holka a ne chci aby si pokazila život..
Ale už jsem v koncích.
Proto jsem se odratila sem pro radu.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.9.22 10:16

@Prostě Vodnář a čo je to VPZ?
Jsem asi zaostalá matka.
Je po na učená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31330
7.9.22 10:17

Proč si v koncích?
Protože si dcera tvoje rady nebere k srdci? Čeho se bojíš, že začne sexuálně žít, nebo že ji někdo zneužije, protože je naivní? Podle toho bych asi postupovala.

Naložila bych s tím dle situace, pokud jí to poslal spolužák, se kterým chodí, je vhodnej jinej postup, než pokud to byl nějakej ouchyla z tiktoku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
7.9.22 10:32

Jestli rozesílá fotky i holka, tak ji hrozí tahání po vyšetření až diagnosťák…a možná bych uvažovala po nějakým léčení. Tohle není normální, aby se fotila a rozesílala to uchylákům…

A pokud nepomáhá tvoje domluva… tak to řeš dál. Ji musí dojít do hlavy, že je to nebezpečný a její tělo se může objevovat kdekoliv po netu, může to někdo zneužít a ona může litovat celý život…

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
7.9.22 10:49

Stále Pod Zákonem.

@Naty 123 píše:
@Prostě Vodnář a čo je to VPZ?
Jsem asi zaostalá matka.
Je po na učená.
  • Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
7.9.22 10:57

Buďte, ale opatrná, je ve věku vzdoru. Nevím, jaké jsou mezi vámi vztahy, ale aby některé věci nedělala naschvál, protože máma si to nepřeje. Bohužel znám dost holek, které si v jejím věku ten život pokazily, právě kvůli vzdoru. A pozor, v tomto věku už se zkouší i různé drogy. Takže fakt opatrně.

@Naty 123 píše:
@Kriss Tina @JancaS84 ví o tom.uz sme prohrály všechno. v loni sme řešili ji foto v prádle.
A teď tohle.
Je to krásná holka a ne chci aby si pokazila život..
Ale už jsem v koncích.
Proto jsem se odratila sem pro radu.
Děkuji.
  • Citovat
  • Upravit
9
7.9.22 11:10

@Nelel12 nedá se teď sní mluvit o ničem. mam staršího syna a to je nebe a země.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
7.9.22 11:25
@Naty 123 píše:
@Nelel12 nedá se teď sní mluvit o ničem. mam staršího syna a to je nebe a země.
Děkuji

No to nemáš zač.

Tak kluci většinou nemají ten extrémní chtíč toho, aby se tak extrémně museli líbit. Holky jsou strašně pod okolním tlakem, internet a konkurence je veliká, takže jim samozřejmě dělá dobře, když nad nimi někdo „slintá“ a opěvuje, jak jsou krásný a dokonalý. A tihle uchylové to většinou s takovými mladými telaty umí.

Ale není v pořádku, aby se fotila a někam to posílala, na to musí mít sama klopku, že ne a je to nebezpečný. Pokud ji někdo motá hlavu, tak je to těžký a může jí to hodně zkomplikovat život. Je ještě malá…řešila bych to určitě. Na takový věci má mooooře času.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML