Do kolika musí být doma?

Anonymní
5.9.22 21:55

Do kolika musí být doma?

Ahoj, zajímalo by mě do kolika hodin musí být vaše deti-dcery doma ve věku cca 13-14 let. Teď kdy je celkem brzy tma a jde se druhý den do školy. Dceři se zdá být málo venku do půl osmé, že prý ostatní můžou být do devíti. Vznikla z toho hádka, že jsem přísná a toxicka až z toho brečela. Navíc přišla stejně pozdě. A to byla doma odpoledne. Řekla jsem jj ať chodí ven odpoledne a večer bude doma. Prý nechápu, že večer je to nejlepší. Jak to máte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78489
5.9.22 21:58
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímalo by mě do kolika hodin musí být vaše deti-dcery doma ve věku cca 13-14 let. Teď kdy je celkem brzy tma a jde se druhý den do školy. Dceři se zdá být málo venku do půl osmé, že prý ostatní můžou být do devíti. Vznikla z toho hádka, že jsem přísná a toxicka až z toho brečela. Navíc přišla stejně pozdě. A to byla doma odpoledne. Řekla jsem jj ať chodí ven odpoledne a večer bude doma. Prý nechápu, že večer je to nejlepší. Jak to máte vy?
:mrgreen: minimálně do 16 jsem musela být doma do setmění, takže čas se během roku měnil ;)
hodlám to praktikovat i u své dcery
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
5.9.22 22:01

V nějakých těch 13-14 jsem během školy musela být doma do 19:00, v zimě možná i dřív, během prázdnin do 21:00. Výjimka byla jedině kino který končilo až po 19:00 ale do něj jsme stejně šli spíš o víkendu. Ale já byla asi „divná“, do postele jsem vždycky zalezla v osm večer, četla si a šla spát :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.9.22 22:01
@stinga píše: :mrgreen: minimálně do 16 jsem musela být doma do setmění, takže čas se během roku měnil ;)
hodlám to praktikovat i u své dcery

Právě, že já to tak měla také. V osm už je tma, takže do půl osmé, ale prý je jediná kdo musí tak brzo domů

• Citovat
  • Upravit
81500
5.9.22 22:03

Kluk, čerstvě 13, zatím večer nikam chodit nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36401
5.9.22 22:03

Tak když se jí nelíbí do půl 8 tak bude doma v 19h, což mě přijde úplně akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
5.9.22 22:04

Cca do sedmi

jakýpa copa, přes to vlak nejede… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3104

No a v kolik by šla spát, kdyby se domů vrátila v devět? Vždyť se nestihne pořádně vyspat.
A opravdu jsou ostatní venku do devíti? To mi přijde docela pozdě během školního týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411

Ja musela byt doma v 7, vyjimecne na nejakou specialni akci dele, ale muselo se o tom vedet. Od nejakych 16, 17 uz to pak nikdo neresil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
5.9.22 22:05

Dcera (13) má povoleno do 21, většinou je doma dřív. Jsem ráda, že se zvedne od mobilu a že je s kamarády. Mají co dohánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.9.22 22:06

Do 19 by byla doma a pokud by přišla pozdě, tak dalsi den holt uz v 18 :nevim: když uz bych byla podle ní toxicka matka, tak poradne. Puberta je mor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2252
5.9.22 22:10
@Anonymní píše:
Právě, že já to tak měla také. V osm už je tma, takže do půl osmé, ale prý je jediná kdo musí tak brzo domů

jestli mas kontakt na rodice kamaradek tak bych zpovidala nejdriv je, treba si decka navzajem kecaji rodicum a nektri rodice jim to zerou.
Ale jinak jo do osmi v tomhle veku mi prijde v pohode a mozna bych klidne dala i jen 19-19:30. Kdy dela ukoly a uci se do skoly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5783
5.9.22 22:11

Do devíti během týdne pravidelně ani náhodou. Synovi je necelých 14 a po večerech tedy zatím nikde nechodí, ale devátá nehrozí. Do půl osmé úplně max, spíš do sedmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
5.9.22 22:12
@laducha píše:
Dcera (13) má povoleno do 21, většinou je doma dřív. Jsem ráda, že se zvedne od mobilu a že je s kamarády. Mají co dohánět.

tak to potom jde spát tak ve 22 jestli vůbec… a to ji stačí ve 13ti letech do školy??? Za mě těch 19hod… a klidně budu toxická matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31435
5.9.22 22:17

Asi kdyby mela vse do skoly, krouzku hotove, v pokoji poradek, ze skoly pozitivni zpravy, tak klidne cca do 20:30 - coz by bylo tak akorat, aby to nenarusovalo chod nasi rodiny. Plus by asi zalezelo, v jakych mistech se pohybuje. Moje 10r dcera od 2.tridy pred 22. neusne, ma mensi potrebu spanku :nevim:, takze u ni bych se konkretne o nevyspani nestrachovala. Celkove takhle v zari/cervnu, dokud je pekne, dele videt a neni tolik prace do skoly, tak nechavam sve deti venku dele, zima bude dlouha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí