Hygiena u dětí (koupání)

Anonymní
30.8.22 09:20

Hygiena u dětí (koupání)

Ahoj všichni,
chtěla jsme se zeptat jak jsou na tom vaši kluci s koupáním? Do jakého věku na ně dohlížíte nebo koupete? Já mám dva syny, jednomu je 6 let a druhému 7 let. A párkrát se koupali se vaně spolu a zapomněli nebo spíš schválně si zapomněli umýt pinďulu. Zajímá mě jak to děláte vy, nebo jste dělali, když jste měli syna malého, proto se ptám na vaše zkušenosti a názory. Budu ráda za jakoukoliv radu, nebo vaši zkušenost. Mockrát díky a díky za možnost se zeptat.

Diky.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
15995
30.8.22 09:33

Synove 4 a 7, zvladnou to sami ale pripominam. Starsimu obecne stejne pripominam vsechno, ten he schopny lezt do vany a nesundat si ponozky apod :mrgreen: Takze nevim, nejspis mu to budu pripominat, nez se odstehuje :zed: :mrgreen:

• načítám...
76795
30.8.22 09:38
@Anonymní píše:
Ahoj všichni,
chtěla jsme se zeptat jak jsou na tom vaši kluci s koupáním? Do jakého věku na ně dohlížíte nebo koupete? Já mám dva syny, jednomu je 6 let a druhému 7 let. A párkrát se koupali se vaně spolu a zapomněli nebo spíš schválně si zapomněli umýt pinďulu. Zajímá mě jak to děláte vy, nebo jste dělali, když jste měli syna malého, proto se ptám na vaše zkušenosti a názory. Budu ráda za jakoukoliv radu, nebo vaši zkušenost. Mockrát díky a díky za možnost se zeptat.Diky.

zřejmě jsi troll, a pokud ne, toto téma je tu už tak minimálně stokrát

• načítám...
5889
30.8.22 09:38

U nás to děláme tak, že si děti ve vaně chvíli hrajou, pak přijdu, dám jím na ruku sprcháč nebo něco a oni si umejou tělo(a já zároveň dohlížim) a já jim meju jen záda a vlasy. Dělám to tak už u školkových dětí. Zároveň je tím učim, že mezi nohy jim prostě nikdo jiný sahat nebude a na zadek možná tak v případě potřeby glycerinového čípku apod..

• načítám...
76795
30.8.22 09:43
@Fiveone píše:
U nás to děláme tak, že si děti ve vaně chvíli hrajou, pak přijdu, dám jím na ruku sprcháč nebo něco a oni si umejou tělo(a já zároveň dohlížim) a já jim meju jen záda a vlasy. Dělám to tak už u školkových dětí. Zároveň je tím učim, že mezi nohy jim prostě nikdo jiný sahat nebude a na zadek možná tak v případě potřeby glycerinového čípku apod..

přesně tak, a beztak tyhle „pindíkové“ diskuse jsou tu vesměs od úchyláků

• načítám...
31287
30.8.22 09:49

Syn se myje sam tak od druhy tridy. Kdyz oak leti z koupelny, obcas ho zkouknu, jestli nema spinavy uši. O pinďoura se stara sam, vysvetlila sem mu, co se stane, kdyz se mejt nebude, ze zanet je blbej napad :nevim: je mu skoro jedenact a ještě mu neupadl, tak snad dobrý :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
Svetluska55
30.8.22 09:55
@Mar__tanka1983 píše:
Syn se myje sam tak od druhy tridy. Kdyz oak leti z koupelny, obcas ho zkouknu, jestli nema spinavy uši. O pinďoura se stara sam, vysvetlila sem mu, co se stane, kdyz se mejt nebude, ze zanet je blbej napad :nevim: je mu skoro jedenact a ještě mu neupadl, tak snad dobrý :mrgreen: :mrgreen:

Ono je vlastně i dobrý, když to pak někde chlapec flákal a pak ten problém mel. Canesten to rychlé vyřeší, ale pak už si pamatuje, že některé kroky v rámci sprchy jsou nezbytné a není potřeba to připomínat

• Upravit
17472
30.8.22 10:37

Oba musím mýt já (10 a 8 let). Mladší se bojí, že ve vaně uklouzne, že se opari a starší stráví v koupelně hodinu, koupelna je pod vodou, ale dítě suché. Navíc je každý večer ženu do koupelny s řevem, kdybych čekala, až se milostivě uráčí jít tam sami, taky bych se nemusela dočkat. :zed:

• načítám...
31287
30.8.22 11:14
@Svetluska55 píše:
Ono je vlastně i dobrý, když to pak někde chlapec flákal a pak ten problém mel. Canesten to rychlé vyřeší, ale pak už si pamatuje, že některé kroky v rámci sprchy jsou nezbytné a není potřeba to připomínat

Presne tak. Jednou asi pred dvema lety si postezoval, ze ho poboliva, to jsem to samozřejmě zkoukla, trochu zarudla kuze, nic dramatickeho, rekla sem mu, ze se musi myt lépe a dobre opláchnout zbytky mydla, ze to ho muze drazdit, za dva dny dobry a od ty doby se nemusim starat vubec.

• načítám...
31287
30.8.22 11:17
@Tamtama píše:
Oba musím mýt já (10 a 8 let). Mladší se bojí, že ve vaně uklouzne, že se opari a starší stráví v koupelně hodinu, koupelna je pod vodou, ale dítě suché. Navíc je každý večer ženu do koupelny s řevem, kdybych čekala, až se milostivě uráčí jít tam sami, taky bych se nemusela dočkat. :zed:

Hihi, ja to vyresila minutkou. Kdyz nevylezl než zazvonila, mel po pohádce :jazyk: taky ho obcas musim nahánět potěhem :roll: prej jestli musi, kdyz byl včera…smrádě :lol:

• načítám...
Anonymní
30.8.22 21:59

A dohlížíte na mytí pindika?

• Upravit
20848
31.8.22 14:51

Dobrý deň,

diskusiu pre podozrenie na trolla zamykám.

Kristína :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí