Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To udávání je hnusné, a nechceš jim třeba zatlouct dveře prkny, aby nemohli vycházet?
@Anonymní píše:
@Kaci89 rada bych, kdyby mi bylo umozneno jit spat
dej si špunty do uší, nebo si pusť hudbu nebo dobrý film
Ono uz je zakazano se smat?? Přehnané to je, víš kolik je lidí co to nerespetujou? Starej se o sebe, mas aspoň čisté svědomí a co dělají ostatni neřeš, by ses musela zbláznit, kdybys resila kazdeho, kdo něco porušuje ![]()
Pokud porusuji nocni klid, muzes zavolat policii i za normalnich okolnosti.
Prijde mi nefer nekoho nahlasovat. nikdy jsem to nedelala…
ale jeste vic nefer je podle mne to, co delaji oni ![]()
pockam a uvidim
Pokud někdo dělá bordel, karanténa-nekaranténa, poprosím je o klid a pokud to nepomůže, volám měšťáky.
Pokud porušují noční klid, ta bych tam zašla a požádala je, aby se ztišili. A kdyby to nepomohlo, s čistým svědomím, bych zavolala policii jako v kteroukoliv bezkaranténní dobu. Za to, že se schází s někým jiným bych rozhodně neudávala. Riziko si nesou oni…
Umím se vcítit do Tvé kůže: když zrovna chceš spát, protože ráno v pět vstáváš do háku, tak někde naproti mají potřebu slavit do tří do rána
ale na druhou stranu vím, jaké je být na té druhé straně barikády… No, těžké radit. Asi ten film, vybrala bych hoooodně nudnej, u kterýho usneš do pár minut.
Pokud neruší noční klid nebo ve dne nejsou vulgární, tak je Ti po tom opravdu prdlajs.
A ještě - i kdbyby nakrásně noční klid rušili, tak dle mých zkušeností, ti policie stejně napíše, že „postrádá doleženou informaci, že jste sousedy prokazatelně žádala, aby se takového jednání, které je v rozporu se zákonem (noční klid) zdrželi“ - a mají vyřízeno.
Takže…
Vím, taky máme sousedy, kde tříletý kluk jen co přijedou na návštěvu, tak doslova s hubou dokořán neustále bezeslovně neartikulovaně řve. A ni ho necfhají. To je fakt o nervy a taky s tím nikdo nic nenadělá.
Stačí jen otevřít okno k vyvětrání, to nejde neslyšet, takže - buďte ráda, že není hůř.
Jenže stačí MP nebo PČR neotevřít dveře a tím to končí… Existuje prakticky se jen soudit, platit advokáta a třeba za 2 roky se domoct rozsudku, který se prakticky nedá vykonat… a nebo špunty do uší/přestěhovat se ![]()
A vadí ti co? Že jsou hluční po desáté hodině, nebo že se baví, zatímco ty sedíš věčně doma? Asi to druhé, podle toho, jak jsi to napsala. Pokud jde o hluk, tak je napomeň a následně zavolej policajty. ![]()
Hulakaji venku, maji navstevu.Ja se s nikym ani z rodiny nestykam, a oni vecer tam krici, smeji se..normalne bych zavolala policii, ale nevim, jestli to neni prehnane.Jit tam urcite nepujdu.
Neprijde mi ale normalni, ze nekdo nerespektuje a nerespektuje jeste tak okate.
prosim. anonym-nebo smazat