Nahlásit sousedy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.4.20 13:04
@Zuzanec píše:
Jn, když nebudete dělat moc velký bordel :wink:

Policajti mají pravomoc jen zaklepat na dveře, stačí neotevřít, zkušenost s extra hlučnými sousedy :lol:

Řešil jsem i s advokátem, musel bych se soudit a třeba za 2 roky by se to dostalo k exekutorovi, který by zase mohl jen ukládat peněžité pokuty.

A jinak k jádru věci, návštěvy mi do bytu chodí úplně normálně a pokračovat budou, ať si diskutérky říkají co chtějí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.20 15:51

Policii klidně zavolej, není tvoje chyba že někdo porušuje pravidla, nemusíš z toho mít žádné výčitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.20 15:58
@Arcanum píše:
Mám na to stejný názor. Nesnáším práskače a udavače. 8)

Lidi co nesnáší práskače a udavače je většinou nesnáší proto, že jsou to hajzlíci co nerespektují zákony a předpisy. Kdyby lidi dělali jen to co smí a mají nebylo by co práskat a koho udávat, že ano. Obráceně by tu byl totální chaos, takže já mám práskače a udavače ráda, jsou taková veřejná sprvedlnost, která podporuje složky jako policie a já jsem těm lidem vděčná že to dělají, protože sama na to čas tolik nemám, ale jsem ráda, když lidé nejsou slepí a lhostejní k protizákonnému jednání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lynx.lynx
13.4.20 17:21

@Čtyřlístek2 no, tak jsme rádi, že jsme dozvěděli o tom, jaký jsme hajzlíci. :lol: Ale tleskam ti, že svůj názor na to, že nemáš čas práskat a udávat aspoň napíšeš veřejně pod svým nickem a neschováš se za anonym. :potlesk:

A ne. Práskače a udavače nemám ráda, protože mi přijde víc morální starat se sám o sebe a ne o to, co dělaj ostatní lidi. Jak starý babky na pavlači, co nemají nic jinýho na práci. Lidi už zapomněli, jaká byla doba, když sis nemohl v bytě ani prdnout, aniž by díky nějakýmu podobně spravedlivýmu neklepalo pak na dveře gestapo např.
To byli nesmírně spravedlivý sousedé co si přáli hlavně pomáhat veřejným složkám. :think:

• Citovat
  • Upravit
1371
13.4.20 18:11
@Lynx.lynx píše:
@Čtyřlístek2 no, tak jsme rádi, že jsme dozvěděli o tom, jaký jsme hajzlíci. :lol: Ale tleskam ti, že svůj názor na to, že nemáš čas práskat a udávat aspoň napíšeš veřejně pod svým nickem a neschováš se za anonym. :potlesk:A ne. Práskače a udavače nemám ráda, protože mi přijde víc morální starat se sám o sebe a ne o to, co dělaj ostatní lidi. Jak starý babky na pavlači, co nemají nic jinýho na práci. Lidi už zapomněli, jaká byla doba, když sis nemohl v bytě ani prdnout, aniž by díky nějakýmu podobně spravedlivýmu neklepalo pak na dveře gestapo např.
To byli nesmírně spravedlivý sousedé co si přáli hlavně pomáhat veřejným složkám. :think:

Taky koukám, že se toho od té doby zas tak moc nezměnilo. Stačí chodit měsíc s hadrem na čumáku, a už je to tady zase. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.20 18:18

Já to píšu z vlastní zkušenosti :D My měli v baráku takový manželský pár, postarší a ti tu udržovali takový klid a pořádek, že takový jen tak někde není. Svým způsobem je to fakt dobré. Stejně tak nám někdo podobný zachránil auto před vykradením. Takže určitě si myslím, že by si neměl každý hledět svého ale naopak se koukat kolem sebe. Spoustě týraných dětí, zvířat to může pomoct. Spoustě krádežím a napadením zabránit. Prostě za mě je to dobře a kdo se chová jak má, tak mu přece nic nehrozí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.20 19:13
@Miryam píše:
Taky koukám, že se toho od té doby zas tak moc nezměnilo. Stačí chodit měsíc s hadrem na čumáku, a už je to tady zase. 8)

Jenže není co práskat. Pokud se za dveřma mého bytu nekoná trestná činnost, takže může dotyčná udávat a udávat a neudělá s tím nic ani pánbůh :mrgreen: Stačí neotevírat dveře :P Ostatně proto se taky s udáváním v reálu neobtěžujea jen hází ramena na internetové diskuzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.20 19:17
@Čtyřlístek2 píše:
Prostě za mě je to dobře a kdo se chová jak má, tak mu přece nic nehrozí :nevim:

Tohle přece za gestapa a stb platilo taky a nikdo nechce podobnou éru zpátky. Docela by mě zajímalo, jak asi udržuje vlastník bytu pořádku v baráku. Tady zase někdo lakuje…

A rouškový teror a s tím spojené udávání může zachránit i nebohé pejsky, ty vole :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lynx.lynx
13.4.20 20:40
@Jan Exekuovaný píše:
Tohle přece za gestapa a stb platilo taky a nikdo nechce podobnou éru zpátky. Docela by mě zajímalo, jak asi udržuje vlastník bytu pořádku v baráku. Tady zase někdo lakuje…A rouškový teror a s tím spojené udávání může zachránit i nebohé pejsky, ty vole :pocitac:

Heleď, já ti nevim. Podle toho co čtu na netu a zde dnes a denně by lidem tahle éra nevadila, jak se zdá. Protože je třeba udržovat pořádek!

• Citovat
  • Upravit
13.4.20 20:43
@Jan Exekuovaný píše:
Tohle přece za gestapa a stb platilo taky a nikdo nechce podobnou éru zpátky. Docela by mě zajímalo, jak asi udržuje vlastník bytu pořádku v baráku. Tady zase někdo lakuje…A rouškový teror a s tím spojené udávání může zachránit i nebohé pejsky, ty vole :pocitac:
úplně jednoduše, zaprvé všechny sledovali a buzerovali, když byly letáky, kde neměly, když někdo nechával na chodbě odpadky a smrděl celý barák, když někdo klepal koberce z balkonu, pořád chodili a stěžovali si na to a upřímně většina lidí slušných byla ráda, protože by to jinak otravovalo všechny a když byl randál, volali policii a nikdo slušný s nimi problém neměl, neslušným to dost znepříjemňovali a dobře jim tak no, to nemá s komunistama nic společnýho
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
13.4.20 20:46
@Čtyřlístek2 píše:
Já to píšu z vlastní zkušenosti :D My měli v baráku takový manželský pár, postarší a ti tu udržovali takový klid a pořádek, že takový jen tak někde není. Svým způsobem je to fakt dobré. Stejně tak nám někdo podobný zachránil auto před vykradením. Takže určitě si myslím, že by si neměl každý hledět svého ale naopak se koukat kolem sebe. Spoustě týraných dětí, zvířat to může pomoct. Spoustě krádežím a napadením zabránit. Prostě za mě je to dobře a kdo se chová jak má, tak mu přece nic nehrozí :nevim:

Na svém hluboce osvětovém vlákne píšeš ze tyrat dite je ok. Tak buď aspoň konzistentní, na tebe si tady fakt dám bacha. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
1371
13.4.20 20:52
@Čtyřlístek2 píše: úplně jednoduše, zaprvé všechny sledovali a buzerovali, když byly letáky, kde neměly, když někdo nechával na chodbě odpadky a smrděl celý barák, když někdo klepal koberce z balkonu, pořád chodili a stěžovali si na to a upřímně většina lidí slušných byla ráda, protože by to jinak otravovalo všechny a když byl randál, volali policii a nikdo slušný s nimi problém neměl, neslušným to dost znepříjemňovali a dobře jim tak no, to nemá s komunistama nic společnýho

Všechny sledovali a buzerovali…hmm, tak to byli určitě u všech strašně oblíbení. :D
Taky jsme měli kdysi v baráku takového „milého“ pána. Byl tak oblíbený, že ho po revoluci nepozdravila ani klika u dveří. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lynx.lynx
13.4.20 21:01
@Čtyřlístek2 píše: úplně jednoduše, zaprvé všechny sledovali a buzerovali, když byly letáky, kde neměly, když někdo nechával na chodbě odpadky a smrděl celý barák, když někdo klepal koberce z balkonu, pořád chodili a stěžovali si na to a upřímně většina lidí slušných byla ráda, protože by to jinak otravovalo všechny a když byl randál, volali policii a nikdo slušný s nimi problém neměl, neslušným to dost znepříjemňovali a dobře jim tak no, to nemá s komunistama nic společnýho

Sousedé za odměnu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.20 05:43

Volat policii, nevolat?

Ahoj, zhruba ve 23:30 už jsem to nevydržela, nad námi bydlí dvě hlučné dámy, obvykle hluk přejdu, ale včera už přeřvaly televizi a znělo to, jako když pořádají oslavu.
Muž na noční, tak jsem tedy popadla dceru (9 měsíců) a šla je požádat, zda by se mohly trochu utišit, že je noční klid.
Paní se mi začala omlouvat, jak jí je to líto a opravdu se zvuky utišily.
Bohužel dnes v 5 ráno mě vzbudily rány a hlasitý smích :? Zase sousedka. Vypadá to, že od ní návštěva odchází.
Chci se zeptat, kolikrát byste upozorňovali, než zavoláte policii a nahlásíte sousedy?

Ještě si říkám, že unavená bych měla být ze vstávání k miminku, ale jelikož je dcerka hodná a většinou spí celou noc, vyfasovala jsem prima sousedy :,(
Prosím anonym, nevím, kdo sem všechno chodí..
Pokud příspěvek nedává smysl, omlouvám se, jsem unavená a dítě mi přes den nespí, tudíž jsem i zoufalá, že si dnes neodpočinu.

• Citovat
  • Upravit
Psylocke
20.4.20 00:10
@Anonymní píše:
Ahoj, zhruba ve 23:30 už jsem to nevydržela, nad námi bydlí dvě hlučné dámy, obvykle hluk přejdu, ale včera už přeřvaly televizi a znělo to, jako když pořádají oslavu.
Muž na noční, tak jsem tedy popadla dceru (9 měsíců) a šla je požádat, zda by se mohly trochu utišit, že je noční klid.
Paní se mi začala omlouvat, jak jí je to líto a opravdu se zvuky utišily.
Bohužel dnes v 5 ráno mě vzbudily rány a hlasitý smích :? Zase sousedka. Vypadá to, že od ní návštěva odchází.
Chci se zeptat, kolikrát byste upozorňovali, než zavoláte policii a nahlásíte sousedy?Ještě si říkám, že unavená bych měla být ze vstávání k miminku, ale jelikož je dcerka hodná a většinou spí celou noc, vyfasovala jsem prima sousedy :,(
Prosím anonym, nevím, kdo sem všechno chodí..
Pokud příspěvek nedává smysl, omlouvám se, jsem unavená a dítě mi přes den nespí, tudíž jsem i zoufalá, že si dnes neodpočinu.

Tvl! Za hlasitý smích uvažujete o nahlášení na policii?!WTF! Vas bych nechtěla za sousedku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová