Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neměla by sis tohle vyřešit s ním a ne s ostatními na Emiminu? ![]()
Tak se zas tak nediv, přítel zjevně žil v klášteře, sex a genitálie je pro něj něco nečistého, chudák dostal šok. Nejspíš má jiné přednosti, kvůli kterým s ním jsi.
@Pučálkovic.Amina Právě, že má 2 děti byl u dvou porodů a mě to tak nějak urazilo…Asi přeháním, ale chtěla jsem vědět jak to máte vy.
@Anonymní píše: Více
Tak já se před manželem neproducíruju nahá. Z vany jdu většinou v ručníku. A pokud bych nahá šla, rozhodně bych se nijak „nerozčapovala“. Prostě máš polovičku, které to není příjemný, tak to respektuj a neurážej se, jak malá holka.
Tak vy už jste zvládli i děti??? No tak je asi prudérní, sex nejspíš jen pod peřinou. Upřímně, mně se ženské genitálie moc nelíbí, partnerovi se taky líbit nemusí, ale kdyby mi o nich řekl něco hnusného, tak si s nimi dlouho nezašuká.
Tak u nás teda nahota není tabu a manžel by pak furt chtěl sex, že ho furt vzrušuju…🫣 Běžně jsme v koupelně všichni najednou a prostřídáme se, děti jsou ještě malé a druhá koupelna se teprve bude budovat ![]()
@Mall126 píše: Více
Hmmm… tak to měl blbý a hlavně dlouho bez sexu ![]()
Není to takový ten typ, co to zásadně dělá jen na misionáře, pod peřinou a po tmě? Tam bych se tomu vůbec nedivila. Má asi dost striktní představy o tom, co je ohledně nahoty a sexuality vhodné a co ne. S tím nejspíš nepohnete. Bývají to hodně zakořeněné věci a člověk je musí chtít sám změnit, aby se to někam hnulo. Můžete mu tak maximálně říct, že se vás dotklo, jakým způsobem se vůči tomu ohradil a jak jste se kvůli tomu cítila. A že vy nahotu nepovažujete za něco, na co je adekvátní takhle reagovat…
@Anonymní píše: Více
A sex vám funguje? Nebo jen misionář po tmě?
Ahojky prosím anonymně jeto pro mě citlivé. Jsem s partnerem skoro 4 roky…Včera jsem přišla ze sprchy a lehla si do postele, sahala jsem pro peřinu a zkratka me bylo vidět mezi nohy on seděl proti mě. Úplně v šoku, že takové chování ještě neviděl jakože se vůbec nestydím. Úplně tak hnusně…Vůbec to nechápu 3 roky spolu žijeme a jemu to vadí???