Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doporučuji intenzivní psychoterapii a tohoto nech jít. Nezaslouží si, abys mu ublížila. Bez terapie jsi časovaná bomba, protože v něm akorát tím svým „přitáhni-odhoď“ vytvoříš traumatickou vazbu. Nejdřív se srovnej ty sama, abys neublížovala ostatním jen proto, že nevíš, co se sebou a neseš si na zádech traumata z dětství.
@Anonymní píše: Více
![]()
Proč ten anonym, když si dovoluješ psát tak autenticky a věcně, jako bys snad zakladatelku znala nějak blíž?
![]()
Jinak pro zakladatelku, jestli cítíš, že to není to pravé, tak buď tomu dej ještě nějaký ten čas, až se líp poznáte a nebo se s ním rozejdi…
Nevím, jestli by přistoupil na to, aby prozatím všechno zůstalo jen v kamarádské rovině. ![]()
Znáte se 3 týdny a viděli jste se 2×. Určitě není kam spěchat a to, že nechceš vyznat lásku hned, je naprosto v pořádku. Užívej si randění a uvidíš co čas přinese. Nikdo po tobě nemůže chtít aby jsi do měsíce toho druhého milovala a slibovala mu společný život. Proto je tolik rozvodů a dětí z rozvedených rodin. Nikdo se pořádně nezná a skáčou do všeho po hlavě.
Nenech se hlavně do ničeho tlačit. Užívej si chvíle s tím druhým a uvidíš co budoucnost přinese ![]()
@Anonymní píše: Více
Znáte se krátce. Dej tomu čas.
Uvidíš, jak se vztah vyvine. ![]()
Můžeš trošku specifikovat ty situace, kdy se on projeví a ty z toho chytneš úzkost? Nepřipadá mi nic divného na tom, že po třech týdnech psaní a dvou schůzkách mu nevyznáváš lásku. On to dělá? Nebo už plánuje závazky typu společném bydlení? Vadí ti fyzické projevy náklonnosti?
@Michelle_M píše: Více
Taky mě to napadlo, jestli na ní třeba není tak trochu hrrr… ![]()
Protože přece jen, nejsme zrovna v tomto, všechny zase až tak úplně stejné. Některé slečny nebo mladé ženy, jsou povahově spíš plaché a stydlivé povahy… ![]()
@zmrzlik píše: Více
@Černá Madonna píše: Více
Cos mu udělala? Právě se divím, že před Valentýnem útrum, šlus.
![]()
On už se smáznul před Valentýnem?
Bohužel nevím o ničem…
![]()
Já taky ne.To bylo samá jahoda a přijedu
A teď ticho. ![]()
No že by mu tady na to jeho nevinné flirtování, manželka přišla?
![]()
Smazaný není, jen dělá, že je „mrtvý“ a sleduje vaše reakce, jestli dostatečně truchlíte anebo oslavujete ![]()
Dělají to i někteří v reálu, že si třeba vymyslí těžkou nemoc a pak si to užívají, že je o ně najednou zájem.
Samozřejmě to nesvědčí o optimální psychické způsobilosti či vytříbeném charakteru, to je snad jasné.
Rozklikla jsem profil Jegeho a byl tady včera.
On si jen stáhl obrázek s křížkem, profil je aktivní, má vidět příspěvky, srdíčka, všechno.
Když si najdeš nějaký opravdu smazaný profil, toto tam není a při kliknutí na něj se objeví „profil smazán“.
Jege po rozkliknutí profilu
jege
Vesmírná mluvilka
34197 ⇒ diskuze 30636, skupiny 3561
17274 ⇒ diskuze 17273, fotky 1
S eMiminem od 23.10.17
Online 18.2.26 22:50
Tímto ho zdravím, at se v záhrobí dobře vede
@jege
Ahoj holky!
Je mi 24, nikdy jsem nemela vztah… s muzi zkusenosti mam, ale ne vztah.. zaroven mám vyhybavy vzorec vazby a vzdy se najde neco, co mi toho cloveka “znechuti”. Pres zpravy vse uzasne, ale staci naznak sympatie a ve mne se to sevre. Potkala jsem uzasneho muze, je mi s nim krasne! Je to 3 tydny, videli jsme se 2×… sedime si opravdu dost! Ano usmivam se, kdyz o nem mluvim.. ale. Nemam ty motylky, to wau, kdyz jsem s nim… kdyz on se projevi, ve mne se to sevre… chci s nim pokracovat, tesim se! On mi náklonnost projevuje dost a mrzi me, ze to nemam stejne a nemohu opetovat… nemate nektera svoji zkusenost? Ze zamilovanost a ta uvolněnost prisla az dele? Nebo jste od prvni chvilky nemohly myslet na nic jine? Nerada bych mu ublizila, ale nemohu mu ted opetovat to, co on by potreboval. Vzhledove me pritahuje.